Hirdetés

2012. május 31., csütörtök

(#1) Szemjuel

Szemjuel
(kvázi-tag)

Elég vékonynak tűnik a képeken, ennek ellenére 4 óra üzemidő, és egy elér erős kis hardver dolgozik alatta. ígéretes!

(#2) orbano válasza Szemjuel (#1) üzenetére

orbano
(PH! félisten)

3.3cm, az semmi esetre sem nevezhető vékonynak...

A vér nem válik VAZZE!™

(#3) hzcs

hzcs
(senior tag)

Végre nem a csiga proci és 1000 éves chipset van benne, sőt, még a kijelzője is normális felbontású! Viszont azt a gyökér apple billentyűzetet is lecserélhették volna normálisra.

(#4) Kendek válasza hzcs (#3) üzenetére

Kendek
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Ez már igazán frankó neti, emellett elbújhat majd az Atom meg a fránya őskövület chipkészlete. Gondolom az ára ehhez fog igazodni, de legalább már lesz, nem csak elméletben.

<-ƘƘ-> Rendszerment

(#5) macilaci78

macilaci78
(PH! addikt)

"tömege pedig ali 1,4 kg-os" Ki az az Ali?

Nem akarok vészmadárkodni, de mikor jönnek a 17"-os EeePC-k? Lassan letérünk arról az útról, amiért az EeePC-k létrejöttek: a kicsi, olcsó, kompromisszumok mellett használható laptopok útjáról.

Jótanács: ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól! Egy mag, két mag, négy mag, nyolc mag, tizenhat mag, harminckét mag... A proci lassan súrolja a ''dinnye'' szó fogalmát...

(#6) VaniliásRönk válasza macilaci78 (#5) üzenetére

VaniliásRönk
(PH! nagyúr)

A nettopoknak mi köze az első EeePC-hez? Ezt a nevet jól el lehet adni, ennyi.

"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." (Albert Einstein)

(#7) hzcs válasza macilaci78 (#5) üzenetére

hzcs
(senior tag)

Minek hozzanak ki újra olyan modelleket, amik vannak? Arra ott van a 7 collos eee, fukarban és társaiban 40k és alatti áron.

(#8) hyperspace

hyperspace
(fanatikus tag)

jol emlekszem, hogy az egesz eee pc koncepciot azzal harangoztak be, hogy az elmaradott orszagokban is nagyobb szazalekban hasznaljanak szamitogepet? lenyeg a hasznalhatosag es a koltseghatekonysag a vegfelhasznaloknak "is".
ha igen, akk ez hol van?

ha azt mondom neked van igazad, nekem van igazam... :)

(#9) Móci

Móci
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Teljesítményére, árára kíváncsi leszek. Az utóbbi szerintem nem lesz nagyon kellemes...

"I see the diamonds, but you only see the rock"

(#10) Szemjuel válasza hyperspace (#8) üzenetére

Szemjuel
(kvázi-tag)

"jol emlekszem, hogy az egesz eee pc koncepciot azzal harangoztak be, hogy az elmaradott orszagokban is nagyobb szazalekban hasznaljanak szamitogepet?"

Nem, sokan keverik :) OLPC a te 'embered' :)

orbano
Én csak a képekből ítéltem :)

[ Szerkesztve ]

(#11) Psych0

Psych0
(senior tag)
LOGOUT blog

Ez már nem is netbook.

"As an online discussion grows longer, the probability of a comparison involving Nazis or Hitler approaches 1."

(#12) .mf válasza Szemjuel (#1) üzenetére

.mf
(PH! addikt)

Vékony az üzemideje, nem a vastagsága. Kár, hogy még mindig a 65nm-es procikat rakják beléjük, mikor már vannak 45nm-esek is, meg is látszik az üzemidőn. Erősebb hardverre pedig ott van az intel CULV, hasonló teljesítmény alacsonyabb fogyasztás mellett, játékra meg bármelyik IGP édeskevés. Ez a belső fél-egy éve még jó lett volna, akkor viszont nem jött; most meg már amikor lennének jobb, 45nm-es procik is, akkor bezzeg jönnek...

(#13) orbano válasza .mf (#12) üzenetére

orbano
(PH! félisten)

gondolom most lehet fillérekért megkapni ezt a vasat

A vér nem válik VAZZE!™

(#14) BloodRay

BloodRay
(PH! addikt)

Sikeres lesz ez is ha a jelenlegi netbookok árához közeli áron tudják adni.
Én csak a fényes kijelzőt sajnálom ennél is. :P

Készülő oldalunk: ||YFilm, esküvői és rendezvény felvételek, reklámok készítése-> http://www.yfilm.hu || // "A gép pentium 4-es. Mit mondjak még róla?! Leírom mégegyszer. PENTIUM 4." -► Henky83

(#16) Ren Hoek

Ren Hoek
(őstag)

Ilyen pici átmérőnél van értelme egyáltalán ekkora felbontásnak? Csak az árat növeli de azt gondolom rendesen

Nem írom alá!

(#17) smkb

smkb
(senior tag)

Egy valamit nem értek. Minden ION-os gépen van HDMI csatlakozó. Ugyanennek a netbooknak is a 2 magos atommal szerelt ionos változatán az 1201N-en van.

Ugyanezt láttam a hasonló AMD alapokra épített Acer Fearrarinál is, hogy hiányzik. Érthetetlen. Ez a Congo platformnál tendencia, hogy lehagyják a HDMI-t ami alap kellene ma már hogy legyen eny HD video kejászásra alkalmas Netbooknál??

[ Szerkesztve ]

(#18) rootkiller

rootkiller
(senior tag)
LOGOUT blog

Nekem egy kicsit Apple beütése van valamiért.

(#19) VaniliásRönk válasza .mf (#12) üzenetére

VaniliásRönk
(PH! nagyúr)

Nem jelenteném így ki, hogy játékra édeskevés, pl. a WoW és a Source motoros játékok kiválóan futnak egy ilyen gépen ebben a felbontásban, és ez a néhány játék vonzza a PC-s játékosok igen jelentős hányadát, az Ion még szintén alkalmas lenne, de az esetek 99%-ban Atom-csapást mérnek rá.
A csúcskategóriás vasat kívánó, 1-2 hónap alatt lefutó játékok meg a hardcore és a Stevy Blood típusú gamerek terepe, nekik eszükbe sem jut mobil eszközön játszani, leszámítva ha a notebookokkal egy árkategóriába eső telefonjukról van szó.
Valóban jobb lenne 45nm-es procival a platform, viszont egyelőre valószínűleg nincs annyi, hogy megérje még a netbookokba is azokat eladni filléres áron, úgyhogy nem sok értelme van minden egyes hír topikjában emiatt nyivákolni (kezd Ricco_hun különszámára hasonlítani...), jelenleg az is csoda, hogy ilyesmi egyáltalán megjelenik, és valószínűleg nem kevés köze van ehhez az AMD és az Intel peren kívüli megegyezésének.

"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." (Albert Einstein)

(#20) BloodRay válasza Ren Hoek (#16) üzenetére

BloodRay
(PH! addikt)

12"-nál már pont elmegy ez a felbontás.
Az árat meg nem növeli. :) Már az összes 11"-os olcsó netbookban is ilyen van.

Készülő oldalunk: ||YFilm, esküvői és rendezvény felvételek, reklámok készítése-> http://www.yfilm.hu || // "A gép pentium 4-es. Mit mondjak még róla?! Leírom mégegyszer. PENTIUM 4." -► Henky83

(#21) orbano válasza Ren Hoek (#16) üzenetére

orbano
(PH! félisten)

nem, nincs semmi értelme. undorítóan gyönyörű és éles képe lesz tőle egy kijelzpnek, ráadásul elszomorítóan sok információ látszik egyszerre a képernyőn. nem is tudom ki az a hülye, aki ilyet akar :D

A vér nem válik VAZZE!™

(#22) orbano válasza rootkiller (#18) üzenetére

orbano
(PH! félisten)

akkor te sem láttál még sok sony vaio-t :)

A vér nem válik VAZZE!™

(#23) runner 125 válasza orbano (#22) üzenetére

runner 125
(PH! nagyúr)

:))
Jaja, a bill egy az egybe az.

..akartam is írni, h ez jó húzás volt tőlük, nekem bejönnek az e féle kiosztású bill.-ek. :K

Árára kíváncsi volnék. :)

"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.