Tetszetős kivitel, hatékony elrendezés, proci körüli dolgok hűtése , mi kell még?
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
Adok-veszek témák
Hardver apróhirdetések
old gray
(PH! addikt)
Még teszt kell! 
MOD : teszt
[ Szerkesztve ]
Broadcasting lies on the television screen / Trying to get us hooked on your american dream
nem utolsó sorban mondjuk halk is ezek mellé 
Az izmok megfeszülnek, a szív duplán dobban

old gray
(PH! addikt)
Az is tény, h gyönyőrű a hűtés, csak a venti eltérő színe ront az összképen. 
Broadcasting lies on the television screen / Trying to get us hooked on your american dream

laci06
(senior tag)
Ilyen ventiim vannak, hidd el a valóságban abszolút nem rondák, és hihetetlenül minőségi már a külsejük is... A hangjuk is még teljes fordulaton sem nagy, és nem is kellemetlen, hanem inkább szélzajt hallasz, ugyanakkor már hatalmas mennyiségü levegőt mozgatnak ilyenkor meg...
A hütőm az NH-U12P, elvileg valahol a TRUE szintjén mozog, egyes tesztek szerint veri, mások szerint nem...
Viszont lehet, hogy ez az új NH-C12P be fog figyelni hamarosan, nagyon tetszik, több mindent hüt, és egyes tesztek szerint(amit itt linkeltek az előbb) Quad alatt hihetetlenül erős...

old gray
(PH! addikt)
A minőségét nem vitatom, csak a színét....

laci06
(senior tag)
Tudom, de egyáltalán nem mutatnak rondák, legalább nem a szokásos egyszinü valamik...
Meg nekem nem plexis házam van, szóval igazából nem is érdekel
[ Szerkesztve ]

Loretto
(MODERÁTOR)
Kicsit borsosnak tűnik az ára, de kellemes cooler.
Soirée...
mondki: szar szinük van.
Szószerint.
Ettöl még persze állítólag a legjobb ventik közt vannak. 
Szerintem.... The things we make ... make us. -~- ..And on the 7th day, GOD went windsurfing... Evina foglalkozás egészségügy www.evinakft.hu
kinek mi jön be... lehetne belőle black edition
vagy a ház designját kell hozzáigazítani
FERZON DroidTV - Android-os médialejátszó a PH!-n csak tőlem | Android-os Tablet PC-k magyar nyelvvel, GPS-sel és 3G-vel is!!! > Hirdetéseim: http://href.hu/x/duqu

gyiku
(PH! kedvence)
a 15ot en is sokallom kicsit
ennyiert kapok meg egy 4400+ box-t 

old gray
(PH! addikt)
Kimondom: szar színe van. Szó szerint.
Vagy 5.000Ft-tal olcsóbban egy Asus Silent Knight II-t kap az ember.

laci06
(senior tag)
Nem lesz annyi az ára...
Most az egy dolog, hogy mit ajánlanak, de szerintem úgy 13körül meg fog állni...
Igaz igy is drága, de ha minden igaz megkapod ezért a legjobb léghütőt, ami mellé megkapod az egyik legjobb ventit, és kapsz hozzá olyan pasztát, ami szintén a legjobbak között van, több tesztet láttam róla, van ahol megveri az MX2-t is, de van ahol nem... Ha ezeket is figyelembe veszed akkor máris nem olyan drága, igaz még mindig nem olcsó...

gyiku
(PH! kedvence)
peldaul. 15ot sosem fogok adni hutore, mikor ennyiert mar procit is raknak ala 

Celtic
(tag)
Olcsóbb lesz az.
Celtic [L.I.P.] - voltam házigazda, vagyok tag
Én hiányolom belőle a DHT-t. Vsz. kicsit dobna a teljesítményén.
A szakember olyan barbár, akinek tudatlansága nem terjed ki mindenre. (Stanislaw Lem: Az Úr hangja)
szép-szép a teszt, amit belinkeltél, csak számomra a lényeg nem derül ki: milyen a cooler master hyper tx2-höz, vagy a gemini 2-höz képest? (vagy azokat már nem merték betenni?)
[ Szerkesztve ]
fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html

.mf
(PH! addikt)
Bemutatjuk az Andy Samurai Maste- ööö izé elnézést, az ennek a mintájáúl szolgáló japán-amerikai crossover darab, ez viszont az osztrák-amerikai crossover, az Ahnold Tehminator Master! 
(Engem legalábbis nagyon arra emlékeztet...)
Vagy inkább HDT, azt hiszem, így helyes. Vagy ez a Xigmatec szabadalma és más nem használhatja?
A szakember olyan barbár, akinek tudatlansága nem terjed ki mindenre. (Stanislaw Lem: Az Úr hangja)

laci06
(senior tag)
Tényleg kicsit fura a teszt, de csak azért mert amit azon kivül láttam, ott a C12P nem jobb ennyivel az U12P-től... De egyébként a tx2-t fölösleges lett volna betenni, ott van a TRUE, és az Ultima illetve a Ninja Copper...
A gemini 2-t nem ismerem, de a fentebb emlitett 3 hütő is simán megveri a tx2-t, ami jó hütő, jó áron, de csúcstól messze van(volt nekem is tx-em, tudom mit beszélek)...
shtml: szerintem attól függetlenül, hogy a Xigmatek használja, ők is csinálhatnának valami hasonlót, legfeljebb más nevet adnak neki...
De a HDT szerintem nem feltétlen követendő... Az új 4 "pipe-s" hütőjüknél is a szélső kettőnek már csak a fele érintkezik a procival, és az eddigi tesztek szerint, még húzott quad alatt sem ver 2-3foknál többet a 60grammal könyebb 3 pipe-s változatára... Meg hogyha nincsenek teljesen egy sikban a hütő talpjával, illetve egymással, akkor lehet, hogy valamelyik pipe nem is érintkezik a procival... Ha olyan jó lenne az a HDT szerintem már sokkal többen használnák, nem hiszem el, hogy ilyennel a többi gyártó nem játszott volna eddig...
[ Szerkesztve ]

Eagle16
(PH! addikt)
Szép nagy darab. Szerintem ha egyszer lecserélem a Freezer 7 Pro-t, akkor vagy Xigmatek-re váltok, vagy Noctua-ra.
---
Hát igen, a tesztek döntik el a dolgot. Én úgy érzem, a heatpipe-technológiát eleve nem olyan régóta alkalmazzák a CPU-hűtőkben, de mivel egy bizonyos minőségi szint felett szinte kizárólagos a használatuk, most következhetnek a finomítások.
Egyébként szerintem ha a hőcsövek tisztességesen be vannak építve a réztalpba, akkor nem sokat számíthat a HDT. Ám ha nem tökéletes az érintkezés a hőcső és a talp teljes felületén (sorozatgyártás, ugye), akkor jól jöhet a HDT.
csak nekem tűnik úgy, hogy ez egy majdnem thermalright Xp-120?
vagy jó esetben is nagyon hasonlít rá?
True Success is Blonde

SteeWe
(fanatikus tag)
Végre egy olyan hűtő amit csavarozni kell a lapra és a lap felé kavarja a levegőt! Már régóta kerestem hasonlót! Eddig a thermalright si-128 (sajnos pattingatós
), vagy asus Silet Knight II-őt néztem, de ha 10-12 körül lesz az ára sztem benevezek egyre.
Még egy teszt: [link]

Füge007
(senior tag)
Nekem is jobban bejön az ilyen típusú hűtő, mivel a lapomat is hűti. Jelenleg Scythe samurai master hűtőt használok ami szintén ilyen elven működik. De ez egy kisebb példány, ami uneverzálisabb felhasználást eredményez, akár HTPC házak esetében is. Tetszetős darab, ha az ára nem lesz túl magas sikeres lehet.
Füge
és ha pattintós? Zé_mester kolléga után én is vettem 30 mm hosszú, 4 mm széles csavarból, anyával, alátétekkel együtt párszáz forintért egy 10-es dobozzal obiban, némi mx2-es pasztát, levágtam a műanyag pöcköket, és a htx2-t felcsavartam.... (-5 fok)
[ Szerkesztve ]
fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
Ettől még nem lesz backplate-ed, ami megakadályozza az alaplap meghajlását. Vagy erre is sikerült házilagos megoldást találnod? Az engem is érdekelne, mert bár az egyik gépemben Asus Silent Knight II van, a barátnőm gépébe egyszerűbbet tervezek.

Enszuke
(őstag)
geminii joval olcsobb, es akar 2db 12-es venti is fujja az alaplapot.
én nem szórakoztam vele, reccsenés előtti 2-ig húztam meg
de Zé_mester részletesen leírta, fényképekkel bemutatva. a szépséghibája az, hogy a gyári hűtőt nem lehet simán kézzel szétkapni, le kell róla marni egy peremet... (abból lesz a hátlapi merevítés)
[ Szerkesztve ]
Köszönöm a tippet. Sajnos épp nem jönnek be a képek az images.netbag.hu -ról, remélem, csak átmenetileg.
nekem simán jönnek a képek. próbáld más böngészőből is.
Dettó ez volt az első gondolatom.
Ráadásul az az itt emlegetett árak feléért megkapható...
Only the good die young... *** Újszerű ellipszis tréner eladó http://href.hu/x/feif
ha tényleg ennyire jó, mint a teszt mutatja, akkor teljesen reális az ára. a quadnál meg szvsz a cpu tempet mérte -és nem a legmelegebb magot-, 47.5 még 19es ambient mellett is eszméletlenül impresszív. kíváncsi lennék egy silent knight2/9700 ellen mit alkotna.
The first rule of tautology club is the first rule of tautology club.

orbano
(PH! félisten)
arányaiban inkább xp90, a 120-as kecsesebb. és olcsóbb már egy picivel 
A vér nem válik VAZZE!™

Celtic
(tag)
Emberek, nincs még magyar ára ennek, hogy lehet rámondani bármire is, hogy olcsóbb?
Warten...!
Celtic [L.I.P.] - voltam házigazda, vagyok tag

GumisPeter
(senior tag)
Nekem tetszik!
A Ventijükkel tényleg az a baj, hogy olyan seszínűek.
A megoldás: Rá kell dobni egy ilyet:
és máris rendben van a cucc!
[ Szerkesztve ]
Gumik Felnik Adás-Vétel ---- 0630-326-3600 ---- 1037 BP Virág Benedek u.22 / ESG KFT

ez_meg_emaz
(őstag)
Jo én értem hogy hyper tx nem csucskat meg ez jobb, stb... de ha 5k-ért kapok olyan hütöt (azaz már megvan) amivel tuningolni is tudok (volt teszt itt phn Core 2 Quad-al és azt is elég jol vitte ha jol emlékszem) akkor mi a jo büdös fenéért vennék iet 10 fölött, vagy bármit 10 fölött???
Ha mutogatni akarom akkor megértem, bár ezt a hütöt se a desing miatt venné meg az ember. De hogy azé venni iet hogy nekem legyen a legjobb...:S Aki meg nagyon tuningolni akar mert a határokat akarja feszegetni vagy esetleg rekordok közelébe érni annak ugyse léghűtése van.
[ Szerkesztve ]
Quantic Dream is back!!! http://href.hu/x/hd0g

attyspocak
(fanatikus tag)
Hát ez sokkal szebb. LOL!
Egyébként izlések és pofonok. Azon vitázni (eleinte) hogy kinek tetszik-e a szine.....
http://maffiozo.hu/rablas.php?rablo=Leffty
(#40) GumisPeter válasza attyspocak (#39) üzenetére

GumisPeter
(senior tag)
Brutál fénye van, lassan 2 éve megy és semmi baja....[link]
Ez volt a legigényesebben kidolgozott venti, amit akkor leltem.
Amúgy én modding szemmel nézem ezt a hűtőt és szerintem van benne fantázia... 
Gumik Felnik Adás-Vétel ---- 0630-326-3600 ---- 1037 BP Virág Benedek u.22 / ESG KFT

marcee
(PH! addikt)
Ennek a hűtőnek elhiszem, hogy van teljesítménye is, nem csak "szép". Utálom, mikor a blokk és a lamellák csak heatpipe-on keresztül "érintkeznek", nálam az vakítás kategória.
"Watching every day of my life go by | Just waiting, waiting to die!"

Hun'reeth
(őstag)
Ebben sok igazság van. Én se vennék 15k-ért hűtőt mikor a harmadáért megkapom azt a teljesítményt amire nekem szükségem van.
Azért szép darab meg kell hagyni. Ahogy az xp90 is meg a 120 is rohadtul tetszett és annó egy jó kis papst ventivel elterveztem, hogy benevezek rá.
Aztán mégse.
''Öregember nem gyorsvonat!''
A cikk szerint az "...ajánlott ára 59,90 euró.", a mai Eur árfolyam 252,68Ft (MNB), 59,9x252,68=15135,532...plusz még ugye a szokásos árnövelő tényezők...
Only the good die young... *** Újszerű ellipszis tréner eladó http://href.hu/x/feif
Most már benevezhetsz rá. 

laci06
(senior tag)
Azért nem biztos ám, hogy Mo-n olyan drága lesz...
Pl én ah NH-U12P-t a normál 5 éves garival, bontatlanul, dobozban egy boltból br 11.490-ért vettem, erre a legjobb német árak is 51-52 euró, katt ide
, tehát könnyen lehet, hogy Mo-n olcsóbb is lesz még...
ha az ajánlott ára 59,90 akkor itt csak drágább lehet már csak azért is mert új típus. nem hiszem hogy ajánlott ár alatt fogják adogatni, az túl szép lenne. 
Akkor nagy mákod volt, többnyire ennek az ellentettje a jellemző...

laci06
(senior tag)
Nem biztos ám, lehet, hogy szimplán ilyen olcsó Mo-n...
Még egy pl a 12es új ventijük, a nf-p12 legjobb német ára 17 euró, mo-n röhögve meg lehet venni br 3500-ért...
én pl 3080ért vettem őket, számoljál utána, ez meg 12 euró...
A hütő is több helyen van az 52eurós ár(kb 13k) alatt, 12k párszázért már rengeteg helyen van...
De ahogy nézem a német (amikben benne van az osztrák boltok árai is) oldalon az árakat, az összes Noctua termék Mo-n jóval olcsóbb....
A chipset hütőjük legjobb ottani ára 22 euró, néztem gyorsan google-be, simán találtam egy magyar kiskert ahol 4140
[ Szerkesztve ]
Olcsóbb nálunk mint a sógoroknál...? Fura...de legyen neked igazad...és legyen ez így minden termékkel...