- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Amazon Kindle
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Nálam is bejelzett... Kérdezte ittam-e. Mondtam neki, hogy nem. Megkérdezte mostam-e szélvédőt mostanában, mert a téli folyadékban van alkohol, lehet, hogy annak a gőzét szívtam be. Mondtam neki, hogy igen. Megkért a rendőr, hogy menjünk az autójához, hogy megfújjak egy hagyományos szondát, mert az rendesen mutat... Nem mutatott semmit, elbúcsúztunk...
-
citkar
addikt
Szerintem nála nullát mutatott a szonda, csak nehéz megérteni mit is ír, mert nem jól ragoz, rosszul fogalmaz és kihagy szavakat (szerintem).
A folyamat általában: a rendőr a szondával kiszűr ittas embereket és utána valóban vinnie kell orvoshoz vérvételre (ahol egy rövid orvosi vizsgálat is történik). Ez általában két, időben eltolt vérvételt jelent.
A jogosítvány elvétele pedig több körülménytől függ, például, hogy mennyire volt ittas. -
Stan648
tag
Szerintem nem ott volt a gond, mert azok profi, hitelesített és szuper érzékeny ketyerék. Akkor szegényt meghurcolták, az viszont nem szép dolog. De a vérvétel a tuti, mert végül is az a lényeg, hogy a véredben van-e. Ezen ketyerék arra alapoznak, hogy ha a véredben van, akkor a kilégzésben is megjelenik. Fórumot olvastam és hát az alkoholos szájvíz nem nyerő indulás előtt. Az alkohol leginkább az emésztőrendszerben szívódik fel, de már megteszi a gyomorban a gyomorfalon keresztül is részben. Talán minimálisan a száj nyálkahártyáján is? Amúgy meg a mai világ nagy bolondsága a hevítéssel párologtatott szesz inhalálása és attól is be lehet rúgni keményen. Az egészet nem értem talán a rendőrnek jobban meg kellet volna győződnie arról, hogy biztos-e.
Meg nem közvetlenül a sörgyár mellet kéne szondáztatni.7600X + A620 + 32GB DDR5 + 4060 Ti 8GB
Új hozzászólás Aktív témák
- Hoppá! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-10875H 32/512 Quadro RTX 3000 6GB FHD
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell 7390 13,3" FULL HD/i5-8250U/DDR4 8Gb/256GB M2 SSD/HDMI/4G/CAM/BT/Wifi/Új AKKU 1 Év Gari!
- Aszta! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i9-10885H 64/512 Quadro RTX 5000 16GB! FHD
- Thrustmaster racing clamp kézifék tartó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest