Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#1) shteer

shteer
(PH! félisten)
LOGOUT blog

valóban elkísérletezgetnék vele :K

FERZON DroidTV - Android-os médialejátszó a PH!-n csak tőlem | Android-os Tablet PC-k magyar nyelvvel, GPS-sel és 3G-vel is!!! > Hirdetéseim: http://href.hu/x/duqu

(#2) bteebi

bteebi
(senior tag)

Na ez egész tisztességes kis RAM :), elfogadnám :K.

Te is fiam, Bluetooth?

(#3) P00By

P00By
(PH! nagyúr)

Kicsit megkésve... :) Az árával még "hódíthat".

[ Szerkesztve ]

(#4) mephi666

mephi666
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

tuningram, jó induló időzítésekkel, pici bordával... :C itt az élő példa, hogy fölös a duplaventis-kékledes-batárnagybordás hűtés memóriára...

"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ Xbox 360 Gamertag: mephi HUN ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris

(#5) k3l3r0n

k3l3r0n
(fanatikus tag)

Ez 2 éves hír? Kb akkor számított tuningramnak az ilyen paraméterű ram. Bár nem olcsó, de 20e-ért lehet venni ugyanilyen "tuningram" szettet.

Jézus megváltoztatta az életed! Akarod menteni a változásokat?

(#6) hyperspace válasza P00By (#3) üzenetére

hyperspace
(fanatikus tag)

en is nagyjabol ezen a velemenyem vagyok. szerintem tobb ddr2 mar nem fog kijonni. tobb szempontbol is felesleges...

ha azt mondom neked van igazad, nekem van igazam... :)

(#7) zed1983

zed1983
(őstag)

2009 -ben még mindig DDR2 :Y
Bár hogyha elég jó áron adják, akkor még sok fogyhat belőle...

(#8) Gonosz15 válasza zed1983 (#7) üzenetére

Gonosz15
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Szerintem pl.: egy LGA 775-ös rendszerhez bőven elég a DDR2 800 vagy 1066 Mhz -es ram.
Vagy te már Core i7 -el tolod? :DDD

"Az igazi érték az nem is a szépség, meg nem az intelligencia, nem a humorérzék, nem az hogy milyen a kocsid, vagy az hogy mi a neved, hanem ha te kerülsz szóba azt mondják egy korrekt gyerek."

(#9) Jack O'Neill válasza Gonosz15 (#8) üzenetére

Jack O'Neill
(kvázi-tag)

Én igen :B :))

JAJJMÁÁÁÁ

(#10) rootkiller

rootkiller
(senior tag)
LOGOUT blog

Ez mitől tuningos? Ez a minimum elvárás. Illene 1066MHz 4-4-4-12 2x2 vagy 4x2GB kiteket árulni.

(#11) Devid_81

Devid_81
(PH! kedvence)

Még mindig van piaca bőven a DDR2 nek...

.::www.megadanceradio.hu::.

(#12) Psych0

Psych0
(senior tag)
LOGOUT blog

Unom már, hogy ha valamit menőnek szánnak azon vicsorog az X betű. Mivel érdemelte ki ezt a rangot. Miért nem lehet más betűket használni a menő termékekhez. javaslom, hogy a gyártók ezentúl a K betűt használják a menő termékeik nevén. Pl ez is lehetne Kpower ugyanúgy nem venném meg.

"As an online discussion grows longer, the probability of a comparison involving Nazis or Hitler approaches 1."

(#13) CHIPman

CHIPman
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Van valakinek tapasztalata ezzel a gyártóval? Átlagban mennyire tuningosak a memóriái? Mert ahol én be tudnám szerezni, ez a gyártó csinálja a legolcsóbb DDR3-at(1066MHz 2GB 7k).
A 2V 1066 nem rossz, de a GSkill PI-t nem nyomja le ;]

Új, minőségi pótakku bármilyen telefonba! http://bit.ly/H7YSUN

(#14) Gonosz15 válasza Jack O'Neill (#9) üzenetére

Gonosz15
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Örülök neki, hogy legalább páran megengedhetik ezt.
Anyámat nem rúgták ki a munkahelyéről, így én spec. most valahogy nem ugrálok a Core i7 után...

"Az igazi érték az nem is a szépség, meg nem az intelligencia, nem a humorérzék, nem az hogy milyen a kocsid, vagy az hogy mi a neved, hanem ha te kerülsz szóba azt mondják egy korrekt gyerek."

(#15) Ősember válasza rootkiller (#10) üzenetére

Ősember
(PH! addikt)

van gyárilag 2x2 1000 cl4-es ram gskill-nél, de már az sem az olcso kategoria. nagy elvárás már az is, ha tuninggal viszi egy 2x2-es szett ezt, hát még ha gyári... :))

Psych0: a K nem jo, mert jön a többi gyárto, hogy "néddmá, ennek a siliconnak milyen retardált X betüje van má" - ugy értem az X az mindig is maradni fog :D

______________________________________________________________________ www.rambazar.com - G.Skill minden szinten - 8GB DDR3 15.000Ft alatt!

(#16) k3l3r0n válasza Ősember (#15) üzenetére

k3l3r0n
(fanatikus tag)

Nekem a "szutyok", 1éves, 2GB-os kingmax ddr2-800(SPD:5-5-5-15) megy 1066on 6-6-6-18 mellett. Innen kezdve azt az 1066-os ramot merném tuningramnak nevezni, ami tud cl4-et vagy magasabb órajelet (pl ddr2-1200) is akár. Bár sokszor videót vágok, és ennél még a dual ddr2-nek sincs nagy jelentősége 2magos (3,2GHz) proci mellett, nemhogy a CL6 v. 5-nek. Kíváncsi leszek, hogy a 4magos procival majd hova fejlődik a történet, mert az alá 2x ennyi adatot kell pakolni...

Jézus megváltoztatta az életed! Akarod menteni a változásokat?

(#17) CHIPman válasza k3l3r0n (#16) üzenetére

CHIPman
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Ami CL5-5-5-15-ben viszi az 1066-ot, az a jó ram, ami CL4-ben viszi az 1GHz-et, az a tuningram(CellShock pl.). Az enyém még a CL5 1066-ot sem viszi(Patriot 2x2 CL4 800).

Új, minőségi pótakku bármilyen telefonba! http://bit.ly/H7YSUN

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.