Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#1) GrandeP

GrandeP
(PH! addikt)

Ez a barna, ez egy tipikus, b*zi manager vagyok kinézésű... :DDD

Az ezüstös az jó, az tetszik... de minek hozzá bőr (?)tok?

[ Szerkesztve ]

Lassan haladok, de sosem hátrafelé.

(#2) zsolt501

zsolt501
(PH! addikt)

Szerintem mindegyik jól néz ki.

''Mind Így van ezzel aki hasonló időket megélt, de a döntés nem rajta állt neked csak arról kell döntened mihez kezdj az idővel amely megadatik.''

(#3) Morden24

Morden24
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Ha adna tüzet is, akkor esetleg :DDD

Sectumsempra - For Enemies

(#4) mephi666

mephi666
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

akkor vennék majd ilyen ultradizájn pendrive-ot, ha laposüvegbe építenék és beleférne 2deci házi vegyespálinka... és extraként letudná hűteni félperc alatt :D

"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ Xbox 360 Gamertag: mephi HUN ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris

(#5) macilaci78 válasza mephi666 (#4) üzenetére

macilaci78
(PH! addikt)

Azon egyszerű oknál fogva beszéllek le erről a botor hozzáállásról, mert két laposüveg nem fér el két egymás melletti portban. ;]

Jótanács: ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól! Egy mag, két mag, négy mag, nyolc mag, tizenhat mag, harminckét mag... A proci lassan súrolja a ''dinnye'' szó fogalmát...

(#6) GrandeP válasza macilaci78 (#5) üzenetére

GrandeP
(PH! addikt)

Da de majd veszünk 1-2 hub(i)t is! :DDD :R

Lassan haladok, de sosem hátrafelé.

(#7) Solten válasza mephi666 (#4) üzenetére

Solten
(őstag)
LOGOUT blog

:DDD

alba gu brath

(#8) sNORh

sNORh
(PH! addikt)

nemvmi nagy eresztés, inkább a mikiegeres :B

Az önbizalom egyszerűen az a nyugodt, magabiztos állapot,ami pofára esés előtt eltölti az embert. "bár a két legismertebb tesztprogram, a Prime95, meg a world of warcraft hiba nélkül lefut" xD by Soni84

(#9) mephi666 válasza macilaci78 (#5) üzenetére

mephi666
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

annyi mindent kitalálnak, hogy már totál háttérbe szorul a pendrive rendeltetése :) szerintem teljesen jogos ez az óhajom emiatt :D

"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ Xbox 360 Gamertag: mephi HUN ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris

(#10) BloodRay válasza Morden24 (#3) üzenetére

BloodRay
(PH! addikt)

Ott a pont! :D Praktikumot a népnek! :))

Készülő oldalunk: ||YFilm, esküvői és rendezvény felvételek, reklámok készítése-> http://www.yfilm.hu || // "A gép pentium 4-es. Mit mondjak még róla?! Leírom mégegyszer. PENTIUM 4." -► Henky83

(#11) littlelion21

littlelion21
(VIP)

Jaj, de nagyon arisztokrata...

mod: akar lenni... :U

[ Szerkesztve ]

(#12) Morden24 válasza macilaci78 (#5) üzenetére

Morden24
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Persze, aztán nem csak jogdíjat, de jövedéki adót is kell majd fizetni rá :DDD

[ Szerkesztve ]

(#13) mephi666 válasza Morden24 (#12) üzenetére

mephi666
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

jah, vagy innentől kezdve élvezeti cikknek is minősülne... de akkor ki lehetne alakítani a nőknek meg 25 centi körüli pendrive-okat, amiket usb-n keresztül lehetne tölteni és az is számíthatna "élvezeti cikk"-nek :D

(#14) simonzé válasza littlelion21 (#11) üzenetére

simonzé
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Mi a baj vele? Bizonyos szinten már tényleg gáz egy villogó műanyag szarral megjelenni.
Managerapukának is kell karácsonyi ajándék. Én bármelyiknek nagyon örülnék.

"You are here for a good time... not a long time" /Colin McRae/

(#15) d4d

d4d
(kvázi-tag)

A csillogó műfa meg a kályhaezüst műanyag nem annyira elegáns..

(#16) mephi666

mephi666
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

pl szerintem ez egy elegáns ajándék manageranyukának karácsonyra :)

(#17) Morden24 válasza simonzé (#14) üzenetére

Morden24
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Az jóval gázosabb, amikor fát mímelő gloss műanyag cuccot dugsz az egyébként mondjuk fekete vagy szürke notebookodba.

Szóval nem azért, de ez nem az a kategória, amivel "meg lehet jelenni" ott, ahol kinéznek a "villogó műanyag szarral" (mondjuk ezutóbbival szerintem 13 éves kor felett mindenhonnan kinéznek :DDD ).

(#18) ^Clown

^Clown
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Pendrive, mint státuszszimbólum. Olyan, mint az arany aláírótoll... Utálom a rongyrázós dolgokat, az embereket meg mégjobban.

ZTE Skate Nillkin tok fekete színben! | ZTE Skate matt fólia --> http://bit.ly/eLWpUo

(#19) Gergő_

Gergő_
(őstag)
LOGOUT blog

eltekintve ezektől,azért egy fekete 64gb-os 30e ft körüli áron jó vétel lesz

"...valami soktízezer pénz van ebben, az eladónak egy kartonnal (asszem 6 darab) el kell adnia belőle ahhoz, h az ő saját üveg lekvárja ingyen legyen neki."

(#20) Morden24 válasza ^Clown (#18) üzenetére

Morden24
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Ez kurva messze van az arany aláírótolltól, azért ne keverjünk már.

(#21) PeppErKorN

PeppErKorN
(kvázi-tag)
LOGOUT blog

Egy öngyújtó-svájcibicska-pendrájv kombó vonalat még el tudnék képzelni. :DDD
Viszont:
6 éve, mikor a munkahelyemen pendrájvot kezdtem dugdosni egy notiba, az informatikus úgy nézett rám, mintha épp akkor érkeztem volna a szavannákról kafferbivalyok hátán.
Azóta nem csak napi kellék, hanem divatcikk is lett. Tudjátok be az ízlésficamomnak, de én szívesebben használnék egy csinos eszközt, mint egy ótvaros műanyag sz@rt.

"Gondolj a holnapi napra, Ne legyen ugyanilyen!" - Hobo

(#22) M@trixfan válasza ^Clown (#18) üzenetére

M@trixfan
(őstag)

Még véletlenül sem ugyanaz a kettő. :Y A pendrive egy filléres használati eszköz, semmi féle szimbolikus vagy kultúrális tartalommal nem rendelkezik. Ezzel szemben a toll gyakorlatilag az egyik legfontosabb emberi tulajdonságot, az írástudást szibolizálja. Több ezer éves kultúrális jelentése van. Technikailag sem mindegy, hogy mivel írsz. Egyszer nyugodtan fogj a kezedbe egy drága töltőtokkat aminek tökéletes súlyelosztása van és műves kidolgozása. Olyan mintha összeevernél egy gyönyörű karórát a "drága testvérek" fukszaival. :Y

Egyébként meg műszaki eszköz legyen minimal design. Zárójelben jegyezném meg, hogy a minimal design lényege az, hogy alapanyagában kitűnő a minősége, ezáltal a lehető legjobban letisztult formavilág érvényesülhet. Ezek a bőrözések nekem egyedül két műszaki terméknél elfogadottak: autóbelső és masszázsfotel :DDD

[ Szerkesztve ]

twitter: MatrixfanLive

(#23) Devid_81

Devid_81
(PH! kedvence)

Zippo merre vagy? :D

Majd lesz nemsokára 100ft-ért pendrive-öngyújtó csakmaradt még pár 32-64-128-256mb drive vhol ami már senkinek nem kell :)

Ennek is lassan kultúrája van! :U

[ Szerkesztve ]

.::www.megadanceradio.hu::.

(#24) mephi666 válasza PeppErKorN (#21) üzenetére

mephi666
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

svájcibicska-pendrájv kombó már létezik egy ideje :) valamelyik nagy svájcibicskagyártó cégnél láttam... talán victorinox?

itt is van:

(#25) PeppErKorN válasza mephi666 (#24) üzenetére

PeppErKorN
(kvázi-tag)
LOGOUT blog

Ez már tudott dolog volt, de az öngyújtó rendszer-integrációja még várat magára.

"Gondolj a holnapi napra, Ne legyen ugyanilyen!" - Hobo

(#26) Morden24 válasza PeppErKorN (#25) üzenetére

Morden24
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Na persze ha esetleg Simpsonék már megcsinálták...

(amúgy nem igazi, szóval ha valaki itt esetleg piaci rést sejt, akkor ne sokat borogassa magát, hanem invesztáljon)

[ Szerkesztve ]

(#27) dokesz007

dokesz007
(fanatikus tag)

ezek inkább gagyi benyomást keltenek mintsem luxust....
ismét egy kacat a piacon, még hírnek is sovány....

---C.2.A. Dokesz007 ---I'm the power---SAJTOLOK---

(#28) bteebi válasza dokesz007 (#27) üzenetére

bteebi
(senior tag)

Nem luxus pen drive-ok, de szerintem a 2 szélső igenis jól néz ki, és mind árhelyben, mind sebességben elég jók. Én pl. szívesen látnék magamnál egy 16 vagy 32 gigás példányt :).

Te is fiam, Bluetooth?

(#29) sephi

sephi
(őstag)

64GB....nem semmi, ha belegondolok, hogy a főnökömnek még mindig egy 32MB-s :Y pendrive-ja van.....elkap a röhögőgörcs....... :DD

H2O über alles! ---- steam : amadeus1980 --- origin : FeZo_HUN --- Hirdetése(i)m : http://href.hu/x/hhyb

(#30) 1010

1010
(őstag)
LOGOUT blog

64gigabajt na ezt mar szeretem,vegre valami jo cucc
ara is rendbe van hozza kepest

32megas pendrive meg regen biztos nagyon durva volt
buntetni lehetett vele

(#31) 1010

1010
(őstag)
LOGOUT blog

64gigabajt na ezt mar szeretem,vegre valami jo cucc
ara is rendbe van hozza kepest

32megas pendrive meg regen biztos nagyon durva volt
buntetni lehetett vele

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.