De rég volt szó Lian Li termékről, tesztelni 
Soirée...

De rég volt szó Lian Li termékről, tesztelni 
Soirée...

Lian Li hmm, végre. Jó a V1200-as igazi Lian Li ház, na de kétszer annyiba kerül mint a P180. Nyújthat-e vajon kétszer annyit?
''open mind for a different view and nothing else matters''

Szeptemberre terveztem gépupgradet. Remélem addigra elfogadható értéken stabilizálódnak az árfolyamok.
Hogy ON is legyek: Ez a 7600GST nagy sláger lehet, ha kellő mennyiségben piacra kerül. A GS elfogadható árú, de egy 6600GT-nél nem igazán gyorsabb, a GT meg már drága (az én felfogásom szerint). Főleg hogy nagyon valószínű, hogy tuningolható lesz GT szintre, mivel órajelekben nem nagyon marad el.
Monitoroknál remélem a folyatos árcsökkenés lesz a mérvadó addig is 
Újabban divat nem válaszolni a privátokra?! Megbeszélt találkozóra pedig illik elmenni vagy időben visszamondani. Én azt hittem, ez alap.

''A P5WDG2-WS is tud kezelni ... harmadik tagja egy 6702 PXH PCI-X híd, ami az alaplap szerveres jellegét adja.''
A felsorolt alkotórészek, a lalp kialakítása és a nevében lévő WS betűpár inkább az alaplap workstation-ös jellegére utalhat...
MPark, a legolcsóbb parkolási mód ------------------------------ http://www.mpark.hu Paticard - ütőkártya az egészséghez ------------------------ http://www.paticard.hu Aquasoft - Systems & Solutions ------------------------------------ http://www.aquasoft.hu
A politikát mellőzzük, ha kérhetném, különösen a szélsőséges, és nyilvános fórumon messze túl vulgáris megnyilvánulásokat. Köszönöm.
p
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
peterkeT már szólt egyszer, hogy itt ne legyen politizálás! 
És még mindig nem fogja, vagy nem akarja felfogni. Hihetetlen. A Föld tényleg a Naprendszer elmegyógyintézete lenne?! by Bon3ss l Policity.hu

Jópofa a kis felfodított ház. Milyen teljesítményt bír el vajon?
Bármilyen végtelen ciklus lefut egész gyorsan, csak egy jó gép kell hozzá... Senna/Button - McRae/Loeb - Rossi - Favre/GB - PhilTaylor - SteveDavis

kivancsi leszek majd arra a hatalmas NVIDA GPU -ra! 
amugy telleg jol csokkenek az AMD arai legalabb amire lesz penzem tudok venni olcson 
[Szerkesztve]

már bocs de, mi az annyit nyújtás mértékegysége?
- a két ház egyszerűen csak nem egy kategória, az Antec egy frankó de komersz ház a Lian Li pedig a PC házak csúcsa, de ezt te is nagyon jól tudod
- illetve pl. nyújt egy Ferrari kétszer vagy többször annyit mint egy BMW?
Szerintem egyáltalán nem hasonlítható össze a P180 és a V1200-as Lian Li. A P180 egyrészt acél-műanyag keveréek így 14 kiló, a nagyobb űrtartalmú, de alu V1200 nagyjából egy 10-es. A P180-at elsősorban extrahalk működésre tervezték (hangcsillapított kompozit oldalfalak, csak hátul megy ki levegő/hang szb.) a V1200 meg egy exkluzív mukaállomás/kis szerver ház. Miben nyújt többet? Az tuti, hogy a V1200 sokkal egyszerűbben szerelhető és jóval tágasabb, mint a P180, de az is, hogy az Antecbe halkabb lesz ugyanaz a konfig. Külsőre szubjektív dolog, és ugye a V1200 árából két P180 is kijön. Ha meg tudunk egyezni a nyári ütemtervben, megnézzük közelebbről is ezt a nagy Lian Lit (mondjuk engem a kisebbek jobban érdekelnek).
Resistance Is Futile. You will be assimilated!
Azért a BMW-nek (értsd Antec) sem minden terméke kommersz, speciel a P180-at talán egy M6-oshoz vagy Z8-ashoz lehetne hasonlítani, ami már egy kisebb Ferrari (Lian Li) mellett is érdekes jószág. Aztán, hogy melyik miben jobb, az már őrületesen szubjektív.

Miért nem? Máris összehasonlitottad a két házat 
Igen, PH tesztet.
Tts.:
Sem a P180 sem a P150 nem kommersz házak. Mindkettő hosszú fejlesztés eredménye.
[Szerkesztve]
Nem nevezném ezt összehaonlításnak, inkább az alapvető különbségek felsorolásának. Ilyen erővel egy pónilovat és egy bögrét is össze lehetne hasonlítani (mind a kettőnek van füle, egyiknek nincs lába stb.).

- ez tetszett

Ott a pont 
MPark, a legolcsóbb parkolási mód ------------------------------ http://www.mpark.hu Paticard - ütőkártya az egészséghez ------------------------ http://www.paticard.hu Aquasoft - Systems & Solutions ------------------------------------ http://www.aquasoft.hu

Én is szívesen látnék egy Lian Li tesztet. Büszke 6099B tulajdonosként én is hozzászólnék utána a fórumban. 
Nem vagyok benne biztos, te talán én voltam még az első Lian Li vásárlók egyike ttsnél. BKV-n vittem haza a Blahához a boltból a csomagot... 

Naaa! Azért a P180 egy nagyon komoly kis házikó, most adtam el az enyémet HTPC építés miatt. Kompromisszumok nélküli, igényes és ötletes házikó. ráadásul nagyon tágas, jól lehet bele vízhűtést építeni.
Amúgy ha a lian-li a Ferrari, akkor ez a ház egy jó kis Mercedes. Mondjuk egy SLR McLaren 
A vér nem válik VAZZE!™
Amúgy ha a lian-li a Ferrari, akkor ez a ház egy jó kis Mercedes. Mondjuk egy SLR McLaren
Az SLR Merci, kb 3* többe kerül, mint mondjuk egy ''átlag'' F430-as Ferrari!
( a smilykat direkt sorrendbe raktam
)
Az ilyen minőségek, mint "2415680p", azt jelentik, hogy előtted, a szemed láttára real-time leforgatják az összes jelenetet? by Ifju

hála az istennek, remélem 300 ft alatt nem áll meg az euró, aztán eladom cuccaim, és kezdődhet a forint szárnyalása........... ja, bilibelóg a kezem? 

Te eurót kapsz értük, vagy nem értem, miért örülsz. :?:

mert bagóért vennék meg, de ha a bolti ár megszökken... 

Áh, értem. Azért SZVSZ olyan nagyot nem lehet kaszálni ezen, hacsak nem egy kupac X2 áll nálad. 

Én már láttam Inno 7600GST-t ~32k-ért
itt: [link]
és még a hűtése is normálisnak tűnik. Best buy gyanús lehet ez a kari.
I never claimed to be nice.

SLR kb. egy árban van az Enzoval...
(mindegyik ugy cca. 6-700,000EUR)
A vér nem válik VAZZE!™

erről én nem fogok vitát nyitni - szerinted így van - szerintem meg nem 
én nem mondtam, hogy nem jó kis házikó az Antec, de a kettő nem egy kategória - ennyi
amúgy is értelmetlen az ilyen hasonlítgatás - már bánom hogy hozzászóltam, mert azt is meglehetne kérdezni, hogy ha egy ilyen Lian Li 10 db Codegen árába kerül akkor jobb-e 10× - ez meg már ugyebár egészen röhejes kérdés

én csak azon akadtam fenn, hogy egy nettó 30k-s házat kommersznek nevezel 
A vér nem válik VAZZE!™
Ja ja. Egy Enzoval majdnem egy árban van, viszont az Enzo, nem egy átlag Ferrari.
Na jó, inkább befejezem, mert a végén még megfednek, hogy miről is diskurálunk itt az ''áremelkedéses'' totyikban. 
Az ilyen minőségek, mint "2415680p", azt jelentik, hogy előtted, a szemed láttára real-time leforgatják az összes jelenetet? by Ifju

van olyan Lian Li modell ami 200k lenne - akkor a 30k-s szerinted melyik kategória? (természetesen a Lian Li hasonló árú cuccait is beleértve)
Monnyuk Lian Li házat vétek Lian Li asztal nélkül venni 

Ez itten mennyibe kerülhet? 
[link]

hát van egy-két extrém ötletük...
azért ha rám szakad az OTP, egy csigaházat biztos hozatok legalább magamnak, az asztalt azért nem ígérem 
Szabtom - a kávés csészével együtt már elég durva lehet 
[Szerkesztve]

Akkor ha én holnap elkezdek árulni egy codegen házat az aláírásommal 2 millió forintért, akkor a lian li 200k-s háza is kommersz lesz?
Amúgy rendesen válaszolva: kommersz házaknak mondjuk ezeket tartom: [link]
De ezek szerint egy Jaguar XK6 is kommersz, mert lehet autót kapni 10x annyiért is 
Ja és a 200k-s lian li az az elmebeteg kategória imho 
A vér nem válik VAZZE!™

ha elkezded - a dilajság kategória lesz - egy Lian Li nem az én aláírásomtól 200k, hanem a Lian Li árszabásától
mert az Enzo a normális kategória ? 
amit linkeltél az szerintem a ''mindenmindegy'' kategória 
én most ezt itt befejezném - ha valakinek azt magyarázni kell, hogy mi egy ilyen ház - annak már onnantól kezdve nincs értelme 
[Szerkesztve]

Tisztázzuk:
Lian-Li überdrága házai: Enzo kategória
P180: Bömös/Merdzsó kategória
Amiket linkeltem: Suzuki diákhitelre kategória
Ha megnézed egy átlagos konfiguráció összetételét, láthatod, hogy a legtöbben mindenmindegy ház van. Akinek nem hibbija a számítógépek építése é snincs csúcsgépe, az nem fog venni házat se 200, se 70, se 40 ezerért. De még szerintem húszért sem.
A kommersz kifejezéssel olyan dolgokat illetnek, amiket az erős többség vásárol magának olcsósága miatt. Ez sem a P180-ról, se a LianLi-kről sem mondható el. Ha valakinek ezt magyarázni kell... 
A Ferrarikért pedig nem vagyok oda. Inkább Volvo/Jaguar/Aston Martin
A vér nem válik VAZZE!™
Megítélés dolga, kinek mi a kommersz. Aki három évtizede Tokai Aszút gyárt, annak egy olyan gyengébb évjárat is kommersz, amitől mi koca borbarátok hanyattvágjuk magunkat.
Globálban tényleg a nóném retekház a kommersz, de PH-n fórumozók között inkább az Antec, Casetek, Chieftec, CM, TT átlagos házait lehet kommersznek nevezni, mert az alatt már nem nagyon számít háznak a ház. Persze egy P180 már nem nevezhető kommersznek mert éppen egy csúcsmodell.

Akkor lényegében egyetértünk, mert nekem csak ez volt a bajom, hogy a P180 nem kommersz. A többi szubjektív 
Egyébként vicces, hogy az X2-k árai az Istennek sem akarnak lejjebb menni 
A vér nem válik VAZZE!™

Az én kis büszekségem:![[kép] [kép]](http://www.datamagic.hu/revcotmp/hazam_kicsi.jpg)
[link]
A vér nem válik VAZZE!™
Csak óvatosan linkelgesd, nehogy a barna ragszalagcsík (tm) dizájn megjelenjen valami kommersz gyártó kínálatában...
p
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.

Ok!
Egyetértek - így már tényleg nem kommersz az az Antec. 
[Szerkesztve]
Kihozatal és kereslet! Ezekszerint nem véletlenül likvidálták az 1 MB L2 caches procikat. Mondjuk a Conroe érkezésekor kénytelenek lesznek csökkenteni.

hmm önreklám rlz igaz ttske?
kommersz ház táppal együtt van..
aztán van a hozzáértö kategoria az vesz mondjuk casetek stb olcsobb de jó minöségüt
aztán vannak a ttsfélék aki csakazért vesznek antec stb cuccokat hogy villoghassanak hogy nekik antec van ..már bocs... de ilyen a felhasználok 1 -2%a mo-n forumokon persze h sok van ( valahol villogni kell ) 

Nem szükséges személyeskedni 
Villantani számitógépházzal
Ne, már.
Ha csendes és jó hütésü ház vásárlását komolyan fontolgatod, akkor előbb vagy utóbb rátalálsz a felső kategóriás házakra és rájösz a különbségre.
Kérek egy Lian Li házat villantás céljából