Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#1) Loretto

Loretto
(MODERÁTOR)

De rég volt szó Lian Li termékről, tesztelni :DDD

Soirée...

(#2) CriticalHit

CriticalHit
(őstag)

Lian Li hmm, végre. Jó a V1200-as igazi Lian Li ház, na de kétszer annyiba kerül mint a P180. Nyújthat-e vajon kétszer annyit?

''open mind for a different view and nothing else matters''

(#3) BiP

BiP
(PH! addikt)

Szeptemberre terveztem gépupgradet. Remélem addigra elfogadható értéken stabilizálódnak az árfolyamok.

Hogy ON is legyek: Ez a 7600GST nagy sláger lehet, ha kellő mennyiségben piacra kerül. A GS elfogadható árú, de egy 6600GT-nél nem igazán gyorsabb, a GT meg már drága (az én felfogásom szerint). Főleg hogy nagyon valószínű, hogy tuningolható lesz GT szintre, mivel órajelekben nem nagyon marad el.
Monitoroknál remélem a folyatos árcsökkenés lesz a mérvadó addig is :)

Újabban divat nem válaszolni a privátokra?! Megbeszélt találkozóra pedig illik elmenni vagy időben visszamondani. Én azt hittem, ez alap.

(#4) beencee

beencee
(őstag)

''A P5WDG2-WS is tud kezelni ... harmadik tagja egy 6702 PXH PCI-X híd, ami az alaplap szerveres jellegét adja.''

A felsorolt alkotórészek, a lalp kialakítása és a nevében lévő WS betűpár inkább az alaplap workstation-ös jellegére utalhat...

MPark, a legolcsóbb parkolási mód ------------------------------ http://www.mpark.hu Paticard - ütőkártya az egészséghez ------------------------ http://www.paticard.hu Aquasoft - Systems & Solutions ------------------------------------ http://www.aquasoft.hu

(#7) peterkeT

peterkeT
(VIP)
LOGOUT blog

A politikát mellőzzük, ha kérhetném, különösen a szélsőséges, és nyilvános fórumon messze túl vulgáris megnyilvánulásokat. Köszönöm.

p

I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.

(#10) Grafiqs

Grafiqs
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

peterkeT már szólt egyszer, hogy itt ne legyen politizálás! :(((

És még mindig nem fogja, vagy nem akarja felfogni. Hihetetlen. A Föld tényleg a Naprendszer elmegyógyintézete lenne?! by Bon3ss l Policity.hu

(#11) Petya25

Petya25
(őstag)

Jópofa a kis felfodított ház. Milyen teljesítményt bír el vajon?

Bármilyen végtelen ciklus lefut egész gyorsan, csak egy jó gép kell hozzá... Senna/Button - McRae/Loeb - Rossi - Favre/GB - PhilTaylor - SteveDavis

(#12) Gabeszfx

Gabeszfx
(lelkes újonc)

kivancsi leszek majd arra a hatalmas NVIDA GPU -ra! :C

amugy telleg jol csokkenek az AMD arai legalabb amire lesz penzem tudok venni olcson :))

[Szerkesztve]

(#16) tts válasza CriticalHit (#2) üzenetére

tts
(PH! addikt)

már bocs de, mi az annyit nyújtás mértékegysége? :) - a két ház egyszerűen csak nem egy kategória, az Antec egy frankó de komersz ház a Lian Li pedig a PC házak csúcsa, de ezt te is nagyon jól tudod ;) - illetve pl. nyújt egy Ferrari kétszer vagy többször annyit mint egy BMW?

(#18) rudi válasza CriticalHit (#2) üzenetére

rudi
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Szerintem egyáltalán nem hasonlítható össze a P180 és a V1200-as Lian Li. A P180 egyrészt acél-műanyag keveréek így 14 kiló, a nagyobb űrtartalmú, de alu V1200 nagyjából egy 10-es. A P180-at elsősorban extrahalk működésre tervezték (hangcsillapított kompozit oldalfalak, csak hátul megy ki levegő/hang szb.) a V1200 meg egy exkluzív mukaállomás/kis szerver ház. Miben nyújt többet? Az tuti, hogy a V1200 sokkal egyszerűbben szerelhető és jóval tágasabb, mint a P180, de az is, hogy az Antecbe halkabb lesz ugyanaz a konfig. Külsőre szubjektív dolog, és ugye a V1200 árából két P180 is kijön. Ha meg tudunk egyezni a nyári ütemtervben, megnézzük közelebbről is ezt a nagy Lian Lit (mondjuk engem a kisebbek jobban érdekelnek).

Resistance Is Futile. You will be assimilated!

(#19) rudi válasza tts (#16) üzenetére

rudi
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Azért a BMW-nek (értsd Antec) sem minden terméke kommersz, speciel a P180-at talán egy M6-oshoz vagy Z8-ashoz lehetne hasonlítani, ami már egy kisebb Ferrari (Lian Li) mellett is érdekes jószág. Aztán, hogy melyik miben jobb, az már őrületesen szubjektív.

(#20) CriticalHit válasza rudi (#18) üzenetére

CriticalHit
(őstag)

Miért nem? Máris összehasonlitottad a két házat :)
Igen, PH tesztet.

Tts.:
Sem a P180 sem a P150 nem kommersz házak. Mindkettő hosszú fejlesztés eredménye.

[Szerkesztve]

(#21) rudi válasza CriticalHit (#20) üzenetére

rudi
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Nem nevezném ezt összehaonlításnak, inkább az alapvető különbségek felsorolásának. Ilyen erővel egy pónilovat és egy bögrét is össze lehetne hasonlítani (mind a kettőnek van füle, egyiknek nincs lába stb.).

(#22) tts válasza rudi (#21) üzenetére

tts
(PH! addikt)

:D - ez tetszett

(#23) beencee válasza rudi (#21) üzenetére

beencee
(őstag)

Ott a pont :C

MPark, a legolcsóbb parkolási mód ------------------------------ http://www.mpark.hu Paticard - ütőkártya az egészséghez ------------------------ http://www.paticard.hu Aquasoft - Systems & Solutions ------------------------------------ http://www.aquasoft.hu

(#24) Szabtom

Szabtom
(senior tag)

Én is szívesen látnék egy Lian Li tesztet. Büszke 6099B tulajdonosként én is hozzászólnék utána a fórumban. :D

Nem vagyok benne biztos, te talán én voltam még az első Lian Li vásárlók egyike ttsnél. BKV-n vittem haza a Blahához a boltból a csomagot... :D

(#25) orbano válasza tts (#16) üzenetére

orbano
(PH! félisten)

Naaa! Azért a P180 egy nagyon komoly kis házikó, most adtam el az enyémet HTPC építés miatt. Kompromisszumok nélküli, igényes és ötletes házikó. ráadásul nagyon tágas, jól lehet bele vízhűtést építeni.
Amúgy ha a lian-li a Ferrari, akkor ez a ház egy jó kis Mercedes. Mondjuk egy SLR McLaren :U

A vér nem válik VAZZE!™

(#26) Face8814 válasza orbano (#25) üzenetére

Face8814
(őstag)
LOGOUT blog

Amúgy ha a lian-li a Ferrari, akkor ez a ház egy jó kis Mercedes. Mondjuk egy SLR McLaren

Az SLR Merci, kb 3* többe kerül, mint mondjuk egy ''átlag'' F430-as Ferrari! ;) ;] :P :DDD ( a smilykat direkt sorrendbe raktam :DDD )

Az ilyen minőségek, mint "2415680p", azt jelentik, hogy előtted, a szemed láttára real-time leforgatják az összes jelenetet? by Ifju

(#27) g@bo

g@bo
(PH! kedvence)

hála az istennek, remélem 300 ft alatt nem áll meg az euró, aztán eladom cuccaim, és kezdődhet a forint szárnyalása........... ja, bilibelóg a kezem? :DDD

(#28) Szabtom válasza g@bo (#27) üzenetére

Szabtom
(senior tag)

Te eurót kapsz értük, vagy nem értem, miért örülsz. :?:

(#29) g@bo válasza Szabtom (#28) üzenetére

g@bo
(PH! kedvence)

mert bagóért vennék meg, de ha a bolti ár megszökken... ;)

(#30) Szabtom válasza g@bo (#29) üzenetére

Szabtom
(senior tag)

Áh, értem. Azért SZVSZ olyan nagyot nem lehet kaszálni ezen, hacsak nem egy kupac X2 áll nálad. :)

(#31) 8Ball

8Ball
(kvázi-tag)

Én már láttam Inno 7600GST-t ~32k-ért
itt: [link]
és még a hűtése is normálisnak tűnik. Best buy gyanús lehet ez a kari.

I never claimed to be nice.

(#32) orbano válasza Face8814 (#26) üzenetére

orbano
(PH! félisten)

SLR kb. egy árban van az Enzoval... :U (mindegyik ugy cca. 6-700,000EUR)

A vér nem válik VAZZE!™

(#33) tts válasza orbano (#25) üzenetére

tts
(PH! addikt)

erről én nem fogok vitát nyitni - szerinted így van - szerintem meg nem :R

én nem mondtam, hogy nem jó kis házikó az Antec, de a kettő nem egy kategória - ennyi

amúgy is értelmetlen az ilyen hasonlítgatás - már bánom hogy hozzászóltam, mert azt is meglehetne kérdezni, hogy ha egy ilyen Lian Li 10 db Codegen árába kerül akkor jobb-e 10× - ez meg már ugyebár egészen röhejes kérdés

(#34) orbano válasza tts (#33) üzenetére

orbano
(PH! félisten)

én csak azon akadtam fenn, hogy egy nettó 30k-s házat kommersznek nevezel :U

A vér nem válik VAZZE!™

(#35) Face8814 válasza orbano (#32) üzenetére

Face8814
(őstag)
LOGOUT blog

Ja ja. Egy Enzoval majdnem egy árban van, viszont az Enzo, nem egy átlag Ferrari.
Na jó, inkább befejezem, mert a végén még megfednek, hogy miről is diskurálunk itt az ''áremelkedéses'' totyikban. :DDD

Az ilyen minőségek, mint "2415680p", azt jelentik, hogy előtted, a szemed láttára real-time leforgatják az összes jelenetet? by Ifju

(#36) tts válasza orbano (#34) üzenetére

tts
(PH! addikt)

:D :D :D van olyan Lian Li modell ami 200k lenne - akkor a 30k-s szerinted melyik kategória? (természetesen a Lian Li hasonló árú cuccait is beleértve)

(#37) rudi válasza tts (#36) üzenetére

rudi
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Monnyuk Lian Li házat vétek Lian Li asztal nélkül venni :D

(#38) Szabtom válasza rudi (#37) üzenetére

Szabtom
(senior tag)

Ez itten mennyibe kerülhet? :D

[link]

(#39) tts válasza rudi (#37) üzenetére

tts
(PH! addikt)

hát van egy-két extrém ötletük...

azért ha rám szakad az OTP, egy csigaházat biztos hozatok legalább magamnak, az asztalt azért nem ígérem :B

Szabtom - a kávés csészével együtt már elég durva lehet :DD

[Szerkesztve]

(#40) orbano válasza tts (#36) üzenetére

orbano
(PH! félisten)

Akkor ha én holnap elkezdek árulni egy codegen házat az aláírásommal 2 millió forintért, akkor a lian li 200k-s háza is kommersz lesz?

Amúgy rendesen válaszolva: kommersz házaknak mondjuk ezeket tartom: [link]

De ezek szerint egy Jaguar XK6 is kommersz, mert lehet autót kapni 10x annyiért is :)

Ja és a 200k-s lian li az az elmebeteg kategória imho :R

A vér nem válik VAZZE!™

(#41) tts válasza orbano (#40) üzenetére

tts
(PH! addikt)

ha elkezded - a dilajság kategória lesz - egy Lian Li nem az én aláírásomtól 200k, hanem a Lian Li árszabásától

mert az Enzo a normális kategória ? :DD

amit linkeltél az szerintem a ''mindenmindegy'' kategória ;)

én most ezt itt befejezném - ha valakinek azt magyarázni kell, hogy mi egy ilyen ház - annak már onnantól kezdve nincs értelme :R

[Szerkesztve]

(#42) orbano válasza tts (#41) üzenetére

orbano
(PH! félisten)

Tisztázzuk:

Lian-Li überdrága házai: Enzo kategória
P180: Bömös/Merdzsó kategória
Amiket linkeltem: Suzuki diákhitelre kategória

Ha megnézed egy átlagos konfiguráció összetételét, láthatod, hogy a legtöbben mindenmindegy ház van. Akinek nem hibbija a számítógépek építése é snincs csúcsgépe, az nem fog venni házat se 200, se 70, se 40 ezerért. De még szerintem húszért sem.

A kommersz kifejezéssel olyan dolgokat illetnek, amiket az erős többség vásárol magának olcsósága miatt. Ez sem a P180-ról, se a LianLi-kről sem mondható el. Ha valakinek ezt magyarázni kell... :P

A Ferrarikért pedig nem vagyok oda. Inkább Volvo/Jaguar/Aston Martin

A vér nem válik VAZZE!™

(#43) rudi válasza orbano (#42) üzenetére

rudi
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Megítélés dolga, kinek mi a kommersz. Aki három évtizede Tokai Aszút gyárt, annak egy olyan gyengébb évjárat is kommersz, amitől mi koca borbarátok hanyattvágjuk magunkat.

Globálban tényleg a nóném retekház a kommersz, de PH-n fórumozók között inkább az Antec, Casetek, Chieftec, CM, TT átlagos házait lehet kommersznek nevezni, mert az alatt már nem nagyon számít háznak a ház. Persze egy P180 már nem nevezhető kommersznek mert éppen egy csúcsmodell.

(#44) orbano válasza rudi (#43) üzenetére

orbano
(PH! félisten)

Akkor lényegében egyetértünk, mert nekem csak ez volt a bajom, hogy a P180 nem kommersz. A többi szubjektív :)

Egyébként vicces, hogy az X2-k árai az Istennek sem akarnak lejjebb menni :))

A vér nem válik VAZZE!™

(#45) orbano

orbano
(PH! félisten)

Az én kis büszekségem:

[kép]
[link]

A vér nem válik VAZZE!™

(#46) peterkeT válasza orbano (#45) üzenetére

peterkeT
(VIP)
LOGOUT blog

Csak óvatosan linkelgesd, nehogy a barna ragszalagcsík (tm) dizájn megjelenjen valami kommersz gyártó kínálatában...

p

I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.

(#47) tts válasza orbano (#45) üzenetére

tts
(PH! addikt)

Ok! :R Egyetértek - így már tényleg nem kommersz az az Antec. :D

[Szerkesztve]

(#48) rudi válasza orbano (#44) üzenetére

rudi
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Kihozatal és kereslet! Ezekszerint nem véletlenül likvidálták az 1 MB L2 caches procikat. Mondjuk a Conroe érkezésekor kénytelenek lesznek csökkenteni.

(#49) ZoFe

ZoFe
(kvázi-tag)

hmm önreklám rlz igaz ttske?
kommersz ház táppal együtt van..
aztán van a hozzáértö kategoria az vesz mondjuk casetek stb olcsobb de jó minöségüt
aztán vannak a ttsfélék aki csakazért vesznek antec stb cuccokat hogy villoghassanak hogy nekik antec van ..már bocs... de ilyen a felhasználok 1 -2%a mo-n forumokon persze h sok van ( valahol villogni kell ) ;)

(#50) CriticalHit válasza ZoFe (#49) üzenetére

CriticalHit
(őstag)

Nem szükséges személyeskedni :(((
Villantani számitógépházzal :F Ne, már.
Ha csendes és jó hütésü ház vásárlását komolyan fontolgatod, akkor előbb vagy utóbb rátalálsz a felső kategóriás házakra és rájösz a különbségre.
Kérek egy Lian Li házat villantás céljából :))

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.