Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#1) TeeJay

TeeJay
(PH! kedvence)

16x DVD+R DL írás
LOL kategória!!!
ugyanúgy mint a 20x DVD+-R írás
na amin meg szépet röhögtem hogy 18x sebességgel megírja az egyik legjobb Verbatim lemezt, aminek a minősége a többihez képest a legjobb lett
erre visszaolvasni meg nem tudja :DDD
nesze neked 18-20x írás, szinte csak ártalmas mert semmi hasznos nincs benne :))

nemhiába írok mindent 6x sebességgel MCC03RG20 Verbatimra :R

Nikon D90 + AF-S DX VR 18-105mm + SB-900 + MB-D80 : http://href.hu/x/bl3a kedvenc fotózási témám :-) http://href.hu/x/cgxs

(#2) avman

avman
(őstag)

hmm. egy sima íróba egy usb-s 3.5"-os hdd keret előlapját bekötni 4-5k spórolást is eredményezhet, arról nem is beszélve, h lesz egy külső hdd keretünk is, bár egyszerre a kettőt nem tudjuk használni... esztétikusnak kevéssé esztétikus, de mindenben ugyanez.

[ Szerkesztve ]

Caedite eos. Novit enim Dominus qui sunt eius.

(#3) Taky

Taky
(senior tag)

Ha lesz feketében, még lehet el is gondolkodom a vásárlásán, noti mellé jól jönne! Bár biztos nem írnék vele 8x-nál gyorsabban... :)

"Tökéletes program nem létezik, csak olyan, amelynek még nem találták meg a hibáit." Pascal

(#4) Grigorisz

Grigorisz
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Mindent amit lehet az adott lemez leglassabb sebességén írok ha nem tetszett volna meg a lightscribe még mindig lg4082-m lenne...

Ha egyel kevesebb lenne az IQ-m már nem is állat lennék, hanem növény!

(#5) Szanya

Szanya
(tag)

Nekem a C64 floppy meghajtója jut róla eszembe. :-)

''Szanya csak egy van.''

(#6) tihi

tihi
(újonc)

Hello!
Csak 1 megjegyzesem lenne a cikkel kapcsolatban, a masodik oldalon ezt irjatok: "Leggyengébben a TDK mínuszos lemeze szerepelt" - legyetek szivesek a minuszos lemezt kijavitani kotojeles lemezre, mert szerintem eleg baj ez is h minden tudatlan azt gondolja h azt minusznak mondjak, pedig ugye nem... ne vezessetek megjobban felre oket :-)
Koszi!

tihi

(#7) erdoke válasza avman (#2) üzenetére

erdoke
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

Sajnos egyáltalán nem mindegy, hogy milyen IDE2USB átalakítót használunk optikai meghajtóhoz. Sok típussal nem lehet normális sebességet elérni, és a 3,5" keretek biztosan nem ODD-hez lettek optimalizálva.

Filtörd teknúz sztrím: http://twitter.com/erdoke

(#8) erdoke válasza tihi (#6) üzenetére

erdoke
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

Érdekes dolog ez a tudatlanság. Ha 99 tudatlan egyformán rosszul nevez valamit, akkor az egy tudóst mindenki hülyének fogja nézni. ;)
Én elég régóta tudatában vagyok az általad vázolt problémának, és már régóta nem zavar, sőt, én is mínuszosnak hívom.

Más.
"Az újraírható Philips – talán a médium minősége miatt is – elég gyérre sikerült, ..."
Nem a lemez hibája, a 1655-ös BenQ íróm 8X sebességgel kiváló, egyszer írhatót megközelítő minőségben ír rá.

[ Szerkesztve ]

(#9) tihi válasza erdoke (#8) üzenetére

tihi
(újonc)

En mar csak ilyen szorszalhasogato vagyok :) A masik dolog pedig h engem nem zavar ha hulyenek neznek ;-) Es az engem sem annyira zavar ha 1 "tudatlan" (ezzel nem bantani szeretnem az embereket, csak nemtom mashogy megfogalmazni) irja h minuszos, de 1 ujsagiro azert inakbb ne irja, o ragaszkodjon a hivatalos dolgokhoz... De ez persze csak az en meglatasom... Es bocsi az unalmaskodasomert...

tihi

(#10) avman válasza erdoke (#7) üzenetére

avman
(őstag)

én nem vettem észre különbséget. egyformán szar volt a hdd keret és gondolom a direkt ilyen célre való 5.5"-os odd keret is. :D, egybe usb-set viszont még nem próbáltam.

Caedite eos. Novit enim Dominus qui sunt eius.

(#11) erdoke válasza avman (#10) üzenetére

erdoke
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

Sajnos az 5,25-ös keretek egy része se jó semmire. A gyárilag keretbe szerelt megoldások viszont többnyire elég jók.

(#12) MaSzKa

MaSzKa
(őstag)
LOGOUT blog

a legelső monitorom is Samsung volt
addig a márkával különösebb bajom nem volt
pl olyan hogy 1év után a tálca csak ha erősebben meglököd akkkor megy be
ez jelentéktelen sztem
amúgy volt W162C íróm és csak a Sata miatt váltottam SH-S183A-ra
ismerősőknek vettem 3db Samsung SH-S203P írót
eddig az összes kifogástalanul müködik

grat a teszthez :C :C

(#13) rudi válasza tihi (#6) üzenetére

rudi
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

A kötőjeles hülyén hangzik a mínuszos meg szépen az ellentétje a pluszosnak. Sokkal egyszerűbben megjegyezhető elegánsabban írható, beszédben kezelhető, ezért maradt meg a magyar köztudatban. Szerinte ezzel egyáltalán nincs semmi baj.

Resistance Is Futile. You will be assimilated!

(#14) Male válasza erdoke (#11) üzenetére

Male
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

SATA2USB megoldásokkal van tapasztalatod? Azok is annyira problémásak ilyen téren, mint az IDE-s társaik?

\\\\\\\\\\\\\\\\ ALLEZ AMÉLIE!!! - www.ameliemauresmo.hu //////////////// Videókazetták digitalizálása Xvid és DVD-Video formátumba olcsón, jó minőségben! Ha érdekel dobj privit!

(#15) rudi válasza erdoke (#8) üzenetére

rudi
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Á, igaz, a Ricohos 8x-szoros Philips jó lemez, a négyszeressel és a kétszeres mínuszossal - ami hivatalosan kötőjeles ugye - kevertem össze, amiket még használok. No, azokra még semmivel nem írtam jót :)

(#16) rudi válasza TeeJay (#1) üzenetére

rudi
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Olvastad azt a tesztünket, ahol többféle sebességgel írtunk meg lemezeket és visszaolvastuk őket? SEMMI nem igazolta, hogy érdemes lenne lassabban írni, mert az jobb minőséget produkál. Ha gondolog, írj meg pár lemez 6-szorosan majd max sebességgel az íróddal és nézesd meg valkivel akinek PI/PO tesztelős meghajtója van. Egyáltalán nem lennék meglepődve, ha a frisebb gyors médiumokra a 16-szosor jobb lenne, mert az ahhoz tartozó írási stratégia finomítására jobban odafigyeltek.

[ Szerkesztve ]

(#17) erdoke válasza Male (#14) üzenetére

erdoke
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

Passz, jó ideje áttértem az eSATA-ra. ;)

(#18) demagóg válasza tihi (#9) üzenetére

demagóg
(fanatikus tag)

... de 1 ujsagiro azert inakbb ne irja, o ragaszkodjon a hivatalos dolgokhoz...

Szerintem ez egy szélmalomharc, és teljesen felesleges. A szakmai (?) újságírás egy része is elbulvárosodott. Mivel ma már szinte bárki lehet újságíró, nem lehet és nem is kell tőlük elvárni a szakma által megkövetelt precizitást (hiszen ők is csak a partvonalról figyelnek). Ezt a mínuszos dolgot is nekik köszönhetjük, mert éppen ők terjesztették ezt így el (és még meg is magyarázzák, ha kell). Az olvasók meg ezt befogadták, megszokták. Tudják, hogy miről van szó. Győzikés műsort is a győzikét nézőknek "győzike szinten" kell előadni. Finomabban: a szakmai újságírást szerintem csupán csak egy, a hivatalossal egyenrangú "tájszólásnak" kell felfogni. ;) A köznyelvben már egyáltalán nincs szükség a szakmai berkekben megkövetelt nyelvezetre. Ha nagyon erősködik valaki akkor meg néhány nagyokos úgyis kiosztja ("újságírók" is). Aki meg mindkét táborral kapcsolatban van, idővel megtanulja a trehány szöveg "röptében konvertálását". Ha azt mondod "kötőjeles DVD", azt megérti néhány ezrelék. Ha azt mondod "mínuszos DVD", azt megérti mindenki, a néhány ezrelék közben mosolyog vagy mérgelődik. Én már inkább csak mosolygok. :DDD

-De ez hogy lehet? ... Tegnap még működött! ...

(#19) erdoke válasza demagóg (#18) üzenetére

erdoke
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

Micsoda demagóg szöveg. ;]:DD:DD

(#20) Godefroy válasza erdoke (#19) üzenetére

Godefroy
(senior tag)

Szép a felugró ablakban a szöveg. :C

"A világ bármely hazugságát ki lehet rakni véges számú igaz állításból. "

(#21) demagóg válasza erdoke (#19) üzenetére

demagóg
(fanatikus tag)

Bocsi! :B
De szerintem nincs is erre jó szöveg, mert a saját szempontjából mindkét tábornak igaza van. :K

-De ez hogy lehet? ... Tegnap még működött! ...

(#22) Balage76 válasza Taky (#3) üzenetére

Balage76
(fanatikus tag)

Létezik feketében, SE-S204N néven, már régóta kapható.
Íme a PH cikk

Viszont ilyen Trudirect funkcióval csak fehér színben lesz. A TruDirecthez pedig hamarosan megjelenik egy frissítés, ami jelentősen csökkenti a filmrögzítés erőforrásigényeit, így gyengébb teljesítményű gépeken is tökéletesen fut majd.

[ Szerkesztve ]

www.xbox360szerviz.hu

(#23) TeeJay válasza rudi (#16) üzenetére

TeeJay
(PH! kedvence)

PPeter tesztjeit nézegettem és az én íróm MCC03 DVD-R Verbatim lemezre 6-8x körül ad szép eredményt.
nekem bőven jó az és 16x írásig persze hogy szép eredményt kapunk
de amit most teszteltetek író 18-20x sebességet is tud és vicces hogy megír egy lemezt 18x sebességgel amit nemtud visszaolvasni

Nikon D90 + AF-S DX VR 18-105mm + SB-900 + MB-D80 : http://href.hu/x/bl3a kedvenc fotózási témám :-) http://href.hu/x/cgxs

(#24) rudi válasza TeeJay (#23) üzenetére

rudi
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Nekem sántít a logikád. Egy dolog, hogy megírta a Verbatimont 18-szorosan, és a Plextor szerint nagyon jónak találta a minőségét. És egy teljesen másik, hogy a Samsung nem tudta visszaolvasni, de három másik író (Plextor, 3500-es NEC, notebookos LG) igen. Innentől kezdve szerintem nincs értelme a 18-20-szoros írást szidni ebben az esetben, max a Samsung olvasóképességét.

(#25) Dr. Akula válasza erdoke (#17) üzenetére

Dr. Akula
(PH! addikt)

Én is, csak az zavar hogy nem lehet menet közben cserélni a vinyót, mindig le kell állítani a gépet, ami azért elég nagy visszalépés az usb-hez képest.

Samsung Galaxy S2 - ThinkPad X220 - Core i7-3770, Corsair Dominator GT 16 GB / 2133 MHz / 9-11-10-27 2T, ASUS Sabertooth Z77, Radeon 7970 CF, Intel X-25M G2 160 GB, X-Fi Titanium HD

(#26) erdoke válasza Dr. Akula (#25) üzenetére

erdoke
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

Miféle géped van? Az enyémen kiválóan működik a hot swap. :F

(#27) Dr. Akula válasza erdoke (#26) üzenetére

Dr. Akula
(PH! addikt)

Konfig az aláírásomban. Nekem dobott egy kifagyást mikor lehúztam az eSATA kábelről, olyan leállítós gombot mint az USB-nél meg nem láttam.

Samsung Galaxy S2 - ThinkPad X220 - Core i7-3770, Corsair Dominator GT 16 GB / 2133 MHz / 9-11-10-27 2T, ASUS Sabertooth Z77, Radeon 7970 CF, Intel X-25M G2 160 GB, X-Fi Titanium HD

(#28) Janoska26

Janoska26
(HARDVERAPRÓD)
LOGOUT blog

biztos baró ez az író is, az egyik elődjével találkoztam, ami nem tudott "csak" 16x-os sebességgel írni, rontott ezerrel, ahogy kellett, aztán gondolt egyet és 11 hónaposan megadta magát. no akkor mondtam, hogy Samsungot inkább nem kérek semmiféle íróból :DD

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.