Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#1) zazahoho

zazahoho
(őstag)

Silicon Power remélhetőleg nem lesz drága,de azért sebességben nem alkottak nagy dolgot :(

Az idő nem magnószalag, amit oda-vissza lehet tekerni. (...) Az idő itt van. Használd ki.

(#2) skippper

skippper
(senior tag)
LOGOUT blog

A MicroSD kártyánál egy 8GB-osról van kint kép. Nem tudom hiba-e vagy csak ilyen volt, de furán hat. Csak úgy átszaladtam a cikket és szomorkodtam, hogy még mindig nincs 16 gigás microsd, csak akkor esett le, hogy de van, amikor elolvastam. Legalább photoshoppoljátok át vagy nemtom :)

http://www.flickr.com/photos/szira/

(#3) ^Bundi^

^Bundi^
(őstag)

Silicon Power nél lehet tudni milyen vezérlő hajtja? :)
:R

Nos Omnes Una Manet

(#4) zsirfecske válasza skippper (#2) üzenetére

zsirfecske
(őstag)
LOGOUT blog

jó, de 82 dollárért class 2? ennyiért kingston van jóval gyorsabb :)

(#5) zazahoho válasza ^Bundi^ (#3) üzenetére

zazahoho
(őstag)

régebbieket JMicron hajtotta ,de ezt a konkrét típust nem tudom

Az idő nem magnószalag, amit oda-vissza lehet tekerni. (...) Az idő itt van. Használd ki.

(#6) ^Bundi^ válasza zazahoho (#5) üzenetére

^Bundi^
(őstag)

de a régebbiek dög lassúak voltak, ez meg egész gyorsnak tünik :))

Nos Omnes Una Manet

(#7) nbg

nbg
(fanatikus tag)

Alapvetoen koszonom a cikket, de igazan megirhatnatok SSD hireknel, hogy milyen vezerlovel rendelkezik a delikvens. Ha mar szaklap vagytok...

I'm not saying there should be a capital punishment for stupidity, but why don't we just take the safety labels off of everything and let the problem solve itself?

(#8) woland_y2k válasza nbg (#7) üzenetére

woland_y2k
(PH! nagyúr)

Ennyi szerepel róla a hivatalos sajtóanyagban, a PH-nál nagyobb külföldi oldalak cikkeiben sem szerepel a vezérlő típusa.

"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt." l www.betateam.hu l

(#9) zazahoho válasza woland_y2k (#8) üzenetére

zazahoho
(őstag)

így igaz átnéztem vagy 10 oldalt ,és vezérlőt sehol sem említik :(

(#10) Fr3eWar válasza skippper (#2) üzenetére

Fr3eWar
(senior tag)

Én is elsőre azt néztem hogy (aztabetyár!!vaélet) 82dodó 8giga micro SD-ért ami ráadásul Class2. De a szöveg alapján kiderült, hogy mindössze csak simán nem éri meg 16gigáért.

Life's a piece of shit, When you look at it, Life's a laugh and death's a Joke, it's true.

(#11) pupasz

pupasz
(újonc)

Sziasztok!

Valaki ki tudná fejteni ezeknek a SED (self-encryption drive) meghajtóknak a lényegét?
Nem igazán tiszta nekem.
Ha jól értem, akkor a meghajtó automatikusan teszi ezt. Magyarán számomra teljesen transzparens módon. Annyi van, hogy a bitek titkosítva vannak tárolva. De ha kikapom a meghajtót és átviszem egy másik gépbe, ott ugyanúgy olvashatom.(Mindezt bármi telepítés, egyéb nélkül.) Akkor meg mi értelme ennek a varázslatnak?
Vagy a "kulcsot" külön adják hozzá (vajon hogy?) és azt a boltban kapom meg? Ez módosítható? Ha ezt elkeverem valamerre, akkor meg buktam a meghajtót (Ez mondjuk rendjén is van).

Szóval, ha valaki felvilágosítana kicsit (link, stb.), akkor megköszönném.

P.

(#12) maláj válasza zazahoho (#9) üzenetére

maláj
(őstag)

pedig engem is ez érdekelt volna :U

mi a f@szom az a "dodo, hype, epic fail, facepalm, bullshit, lol, eye candy, powaaa, lájk, fain, candybar, applehater" & tsai ??? beszélni picit magyar ???

(#13) Entryy válasza maláj (#12) üzenetére

Entryy
(fanatikus tag)

Egész jó értékek ezek,ha nyersen tud ennyit és nem mindenféle tömörítgetési trükkel adnak meg minél nagyobb irreleváns számokat.

Az az I/O kártya meg elég vicces, nem is értem mit keres itt.
8GBos kép... 16os már régen létezik cl2 meg nem nagy szám...

http://www.adrenalinbase.com/index.php?L=fr&T=videos# -- The need4speed " The art of flight "

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.