Silicon Power remélhetőleg nem lesz drága,de azért sebességben nem alkottak nagy dolgot 
Az idő nem magnószalag, amit oda-vissza lehet tekerni. (...) Az idő itt van. Használd ki.
[Re:] Élet Windows nélkül – új gépeket épített a Samsung a Chrome OS-re
Milyen egeret válasszak? Kérdés előtt olvasd el az első hsz-t!
Nagy FEJhallgatós topik (Kérdezés előtt olvasd el az 1-es hsz.-t)
Nettáblák, tabletek Android op. rendszerrel /MID Apad stb. /
Melyik tápegységet vegyem? /Mielőtt kérdezel, olvasd el az első hsz.-t!/
[Re:] OCZ Agility 4 SSD-k akár 1 dollár/GB fajlagos költség alatt is
IBM T42:Minőség,Megbizhatóság:Centrino 1.7Ghz,15",WIFI,512Mb,2 órás akku,csak 28eft!
EVGA X58 3X SLI (E758) eladó! Fullos I7-es lap, hozzávaló 6GB rammal, I7 920-as procival és hűtővel!
Intel Core I7 920 eladó! Tuningos proci, EVGA X58 SLI lappal, 6GB OCZ rammal, Thermolab hűtővel!
KERESEK régi vagy újabb, másnak fölösleges PROCESSZOROKAT gyűjteménybe

Silicon Power remélhetőleg nem lesz drága,de azért sebességben nem alkottak nagy dolgot 
Az idő nem magnószalag, amit oda-vissza lehet tekerni. (...) Az idő itt van. Használd ki.
A MicroSD kártyánál egy 8GB-osról van kint kép. Nem tudom hiba-e vagy csak ilyen volt, de furán hat. Csak úgy átszaladtam a cikket és szomorkodtam, hogy még mindig nincs 16 gigás microsd, csak akkor esett le, hogy de van, amikor elolvastam. Legalább photoshoppoljátok át vagy nemtom 
http://www.flickr.com/photos/szira/

Silicon Power nél lehet tudni milyen vezérlő hajtja? 

Nos Omnes Una Manet
jó, de 82 dollárért class 2? ennyiért kingston van jóval gyorsabb 

régebbieket JMicron hajtotta ,de ezt a konkrét típust nem tudom

de a régebbiek dög lassúak voltak, ez meg egész gyorsnak tünik 
Nos Omnes Una Manet

Alapvetoen koszonom a cikket, de igazan megirhatnatok SSD hireknel, hogy milyen vezerlovel rendelkezik a delikvens. Ha mar szaklap vagytok...
I'm not saying there should be a capital punishment for stupidity, but why don't we just take the safety labels off of everything and let the problem solve itself?

Ennyi szerepel róla a hivatalos sajtóanyagban, a PH-nál nagyobb külföldi oldalak cikkeiben sem szerepel a vezérlő típusa.
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt." l www.betateam.hu l

így igaz átnéztem vagy 10 oldalt ,és vezérlőt sehol sem említik 

Én is elsőre azt néztem hogy (aztabetyár!!vaélet) 82dodó 8giga micro SD-ért ami ráadásul Class2. De a szöveg alapján kiderült, hogy mindössze csak simán nem éri meg 16gigáért.
Life's a piece of shit, When you look at it, Life's a laugh and death's a Joke, it's true.

Sziasztok!
Valaki ki tudná fejteni ezeknek a SED (self-encryption drive) meghajtóknak a lényegét?
Nem igazán tiszta nekem.
Ha jól értem, akkor a meghajtó automatikusan teszi ezt. Magyarán számomra teljesen transzparens módon. Annyi van, hogy a bitek titkosítva vannak tárolva. De ha kikapom a meghajtót és átviszem egy másik gépbe, ott ugyanúgy olvashatom.(Mindezt bármi telepítés, egyéb nélkül.) Akkor meg mi értelme ennek a varázslatnak?
Vagy a "kulcsot" külön adják hozzá (vajon hogy?) és azt a boltban kapom meg? Ez módosítható? Ha ezt elkeverem valamerre, akkor meg buktam a meghajtót (Ez mondjuk rendjén is van).
Szóval, ha valaki felvilágosítana kicsit (link, stb.), akkor megköszönném.
P.

pedig engem is ez érdekelt volna 
mi a f@szom az a "dodo, hype, epic fail, facepalm, bullshit, lol, eye candy, powaaa, lájk, fain, candybar, applehater" & tsai ??? beszélni picit magyar ???

Egész jó értékek ezek,ha nyersen tud ennyit és nem mindenféle tömörítgetési trükkel adnak meg minél nagyobb irreleváns számokat.
Az az I/O kártya meg elég vicces, nem is értem mit keres itt.
8GBos kép... 16os már régen létezik cl2 meg nem nagy szám...
http://www.adrenalinbase.com/index.php?L=fr&T=videos# -- The need4speed " The art of flight "