Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#1) blackrulz

blackrulz
(őstag)
LOGOUT blog

hmm. azért ez fincsi

Az izmok megfeszülnek, a szív duplán dobban

(#2) Mr.Csizmás

Mr.Csizmás
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

végre valami értelmeset is csinálnak adobék. :U

x64, GPU gyorsítás....így októberben feltűnt nekik hogy 2011-ben járunk?

CF kártya, hibás Nikon, sci-fi könyvek, Pana GF1, állvány, obi, stb: http://mcaf.ee/64957

(#3) rankesz válasza Mr.Csizmás (#2) üzenetére

rankesz
(PH! addikt)

Bocsesz, GPU gyorsítás már a 10.1-ben is volt.

When you dream there are no rules, people can fly, anything can happen. - Astral Projection | csak a 604 ... :)

(#4) Petyyyyy

Petyyyyy
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Örömteli olvasnivaló :C
A Flash Player 11 Windowson DirectX 9 alatt éri el a GPU-t, így a régebbi, vagy kevésbé korszerű termékek használata is lehetséges, de mindenképpen szükséges a driver oldaláról történő terméktámogatás az adott grafikus vezérlőre. Szintén örömteli, hogy az AMD már elkészült az új driverrel, de azért kíváncsi vagyok vajon a sokkal régebbi kártyákkal pl. X1xx széria is cimbi lesz e az új driver.

[ Szerkesztve ]

Szemed az úton, pedál a padlón - Mobil memóriájából adatmentéshez keresek szakembert! -> PM!

(#5) Roxbury

Roxbury
(senior tag)

Chrome mikor frissíti a beépített Flash-t a 11-re vajon? Mert nekem a régi van fent, és naprakésznek mutatja a Chrome magát. [link]

(#6) djculture válasza Petyyyyy (#4) üzenetére

djculture
(PH! addikt)
LOGOUT blog

x es ati már évek óta legacy supportos úgyhogy ahoz nem fog készülni semilyen új driver az tuti.2/24/2010 a legutolsó 10.2 es rá.

[ Szerkesztve ]

Mennyi memória van a gépedben? Szavazz te is a logout bejegyzésemben.:) Köszönöm.

(#7) qpwoeiruty válasza Roxbury (#5) üzenetére

qpwoeiruty
(kvázi-tag)

Ez érdekelne engem is! Addig is kipróbálom FF-en.

(#8) Petyyyyy válasza djculture (#6) üzenetére

Petyyyyy
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Igen tudom, csak azt hittem "hogy"...közben meg dehogy. :))

Szemed az úton, pedál a padlón - Mobil memóriájából adatmentéshez keresek szakembert! -> PM!

(#9) daa-raa

daa-raa
(MODERÁTOR)

Stabilizálni nem akarják végre ezt a redvát?

Si vis pacem, para bellum.

(#10) qpwoeiruty válasza daa-raa (#9) üzenetére

qpwoeiruty
(kvázi-tag)

Kipróbáltad és nem elég stabil? Hol omlott össze? Vagy csak látatlan fikázás megy ahogy szokott?

(#11) M@trixfan

M@trixfan
(őstag)

Nem tudom, nekem nem igazán tetszik ez a "Flash-ben játszunk" irányzat. Legyen GPU gyorsítás és normális CPU terhelés, ez rendben van. A "console quality" nem ez a szint demók alapján, ez kb iPad szintű grafika.

twitter: MatrixfanLive

(#12) qpwoeiruty

qpwoeiruty
(kvázi-tag)

Akik már frissitették, ezt nézzétek: [link]

(#13) stevve

stevve
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Kipróbálta már valaki, hogy mennyire stabil? Vagy mennyire nem.

PH semleges

(#14) Fooler89

Fooler89
(senior tag)
LOGOUT blog

Adobe-k végre figyelembe veszi a piaci igényeket, hurrá.
Remélem ebben nagy fejlesztésben a linuxos verzióra is rámennek, ha már egyszer nem akarnak eltűnni.

"2 eshetőséget látok: -használj windowst -ne használj linuxot" By zsivagooo

(#15) qpwoeiruty válasza stevve (#13) üzenetére

qpwoeiruty
(kvázi-tag)

Most negyed óráig nyomtam laptopomon a fent linkelt 3d-s demót, teljesen jól ment és teljesen stabil volt, baromi jól néz ki, mindenféle szép csillogós shaderek vannak a kocsikon, dinamikus árnyékok, stb.. Szerintem nagyon durva lehetőségek vannak ebben az új cuccban.

(#16) bitblueduck válasza Roxbury (#5) üzenetére

bitblueduck
(tag)
LOGOUT blog

a google mintha direkt szabotalna a flash-t, youtube-s player is egyre gyakrabban omlasztja ossze a plugint. ja, hogy ok html5-t nyomatjak? ;]

An open mind is like a fortress with its gates unbarred and unguarded.

(#17) qpwoeiruty válasza qpwoeiruty (#12) üzenetére

qpwoeiruty
(kvázi-tag)

Hm, mégtöbb demót találtam itt akit érdekel: [link]

(#18) M@trixfan válasza qpwoeiruty (#17) üzenetére

M@trixfan
(őstag)

Köszi, ezeket mindenképpen megnézem. Persze továbbra is a natyv programok híve vagyok :)

twitter: MatrixfanLive

(#19) McClane

McClane
(fanatikus tag)

Próbáltam keresni valami listát a támogatott grafikus kártyákról, de egyelőre nem sikerült.

A világon két fajta ember létezik, az egyik a megoldást keresi, másik a kifogást.

(#20) qpwoeiruty válasza McClane (#19) üzenetére

qpwoeiruty
(kvázi-tag)

Windows alatt DirectX 9 kell hozzá elvileg, felesleges lenne felsorolniuk az összes ilyen kártyát, szerintem akinek olyan olyan 7-8 évnél fiatalabb GPU-ja van, az ilyen.

(#21) stevve válasza qpwoeiruty (#15) üzenetére

stevve
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Értem. akkor már legalább nem kell le-fel pakolgatni, amíg stabil nem elsz. :R

PH semleges

(#22) daa-raa válasza qpwoeiruty (#15) üzenetére

daa-raa
(MODERÁTOR)

Egy demo nyilván rendesen össze van rakva. Real life alkalmazásokkal próbáld ki. Ahogy bitblueduck is írta a Youtube-on rendszeresen megmurgyál. Ahogy flash-es reklámok is tudnak érdekesen viselkedni.

(#23) codec

codec
(fanatikus tag)

Talán előbb a "watchdog.sys"-es hibát kéne javítaniuk, utána csicsázzák a flash player-t.

Melyik ujjaddal nyomtad le az egeret?! Reccs!!! Legközelebb majd gondolkozol, hogy kit tiltasz ki!! K...K..Admin!

(#24) ROBOTER válasza daa-raa (#22) üzenetére

ROBOTER
(őstag)

"a Youtube-on rendszeresen megmurgyál"

A YouTube-ot az első elérhetősége óta használom, még a büdös életben semmilyen oprendszeren nem volt semmilyen problémám vele.

(#25) Roxbury válasza daa-raa (#22) üzenetére

Roxbury
(senior tag)

Mióta Chrome-ot használok, és naprakészen tartja automatikusan a Flash-t is, egyszer sem volt problémám a Youtube alatt. Ennek már kb. másfél éve. Jah és sokat Youtube-ozok.

[ Szerkesztve ]

(#26) Armagedown válasza qpwoeiruty (#12) üzenetére

Armagedown
(fanatikus tag)

ez gyönyörű :)
készitettek egy kis flash demót , ami kb egy 10 éves játék , pl Need For Speed Hot Pursuit 2 grafikai szinvonalát hozza , de a gépigénye legalább 5x akkora.
Ez fejlesztés , gratulálok Adobe :(

Nokia 3220 -> Nokia 6280 -> Nokia 6300 -> Nokia N73 -> Samsung Galaxy Gio

(#27) daa-raa válasza Roxbury (#25) üzenetére

daa-raa
(MODERÁTOR)

A Flash naprakészen tartja magát önerőből is. Bár néha ez is hoz elő érdekes dolgokat.

Szerencsére ritkán használom a YT-ot (zenehallgatásra pl teljes mértékben alkalmatlan). De akkor szokott érdekes dolgokat művelni.

(#28) qpwoeiruty válasza daa-raa (#22) üzenetére

qpwoeiruty
(kvázi-tag)

Legalább 5 éve használom a youtube-ot, több ezer videót néztem meg, a legtöbbjüket az elérhető legjobb minőségben (1080p) sokszor többet megnyitottam párhuzamosan és egy darab összeomlásra nem emlékszek. Szóval a hiba az Ön készülékében van.

Armagedown: szemésznél mikor jártál utoljára? Ilyen dinamikus árnyékok amik a demóban vannak nemhogy a hot pursuit 2-ben, de a mostanában megjelelent 3-ban sincsenek.

[ Szerkesztve ]

(#29) stevve válasza qpwoeiruty (#28) üzenetére

stevve
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Azért az előző verziók első fecskéivel tényleg voltak fagyások is még YT alatt. :) Ez most egyelőre jól megy szoftveres renderrel.

Azért nem vennék rá mérget, hogy a flash adja a jó dinamikus árnyékokat. :)

PH semleges

(#30) Armagedown válasza qpwoeiruty (#28) üzenetére

Armagedown
(fanatikus tag)

Direkt néztem hogy van-e rajta AF , de nincsen , a távolabbi részeken csak elmosódott paca látszik

[ Szerkesztve ]

Nokia 3220 -> Nokia 6280 -> Nokia 6300 -> Nokia N73 -> Samsung Galaxy Gio

(#31) Rebourne válasza Roxbury (#25) üzenetére

Rebourne
(lelkes újonc)

Opera alatt és Chrome alatt is ugyanúgy bugzik a flash, háttérbe téve is teljesen leterheli a processzort néha, és 30+ nyitott tab mellet következetesen kinyírja magát (az más, hogy a Chrome nem hal bele, és az újonnan nyitott tabokon már ismét működik).

Az, hogy egy bemutató futott x ideig probléma nélkül, az nem garancia semmire (azon kívül, hogy az a bemutató jó eséllyel nem bugzik önmagában).

(#32) nicu71 válasza qpwoeiruty (#28) üzenetére

nicu71
(senior tag)

hát ez tul szép hogy igaz legyen!naprakész crome alatt is vannak bugzások,lefagyások,még az IE9 az amivel a legjobban működik a youtube.Firefoxot már régóta likvidáltam arra nem tudok nyilatkozni!
a mellékelt tesztvideo brutál jó,szépen megy magas felbontáson :K /IE9 alatt

[ Szerkesztve ]

"-Mondja Holmes,ébredt már úgy,hogy egy bilincs volt a kezén? -Igen....és meztelen voltam...

(#33) zone

zone
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Kíváncsi leszek, hogy a Stage3D vagy a Unity 3D lesz majd elterjetteb. A 64 bites támogatásnak meg már ideje volt.

http://zone.polomania.hu/

(#34) blackrulz válasza qpwoeiruty (#28) üzenetére

blackrulz
(őstag)
LOGOUT blog

nekem úgy hazavágta 2x is az elmúlt időben youtube a rendszert hogy a monitor fekete lett és sekép sehang, semmire se reagált... kilőni nem tudtam, csak kikapcsal. youtube alatt nyomtam egy visszát, az előző vid elindult, kép semmi, hang volt, majd beszorult és vége... ettől függetlenül mondjuk egész jól megy ált

(#35) BotaN

BotaN
(senior tag)

Nekem se frissítette a Chrome, szal feltettem a bétát, abban már benne van a 11-es flash, és minden sokkal szebben fut. Youtube-on azt nem szerettem eddig ha kitetted teljes képernyőre a videót, hardveres gyorsítás mellett, akkor bizony kellet várni 2-3 másodpercet mire lett kép, most meg instant.

(#36) gekkoXT

gekkoXT
(tag)

Nem telepítődik valamiért.
Mi lehet a gond?
Win7 64bit, uninstalláltam az előzőt, elindítom a telepítőt, továbbra kattintok és semmi nem történik.Feladatkezelőben látom h fut, de semmi.
Ötlet? :F

(#37) rankesz

rankesz
(PH! addikt)

Nekem most frissült Androidra is a 11.0-ra a FLASH! :K

When you dream there are no rules, people can fly, anything can happen. - Astral Projection | csak a 604 ... :)

(#38) ddekany

ddekany
(PH! addikt)

Na, ettől a fene sok GPU gyorsítástól azért kicsit tartok... Mert egy dolog, hogy ezt meg kell lépni, de vajon hány új lehetőséget hoz összeomlasztásokra, meg talán, khm... biztonsági résekre?

Ja, és soha nem hagyhatom ki... mikor oldják meg, hogy frissítse magát ez a szutyok akkor is, ha nem állítom le soha a Win-t és nem Chrome-ot használok??? Mikor már űrhajókkal repkedünk a galaxisok közt, akkor talán? (De, igen, nem frissül úgy. Nem 1 gépen van ez a gond, és XP és Win7 is van köztük. Újraindítom, azonnal frissülni akar. Ha nem, még soha sem akart. Véletlen, mi?) Itt állok leseben, hogy mikor lehet végre lerúgni, mint a Java-val (applet-ek) is történt.

[ Szerkesztve ]

(#39) cousin333 válasza bitblueduck (#16) üzenetére

cousin333
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Hát ehhez képest most töltöttem le a 11-es Flash-t és alapból telepíteni akarta a Chrome-ot is! Pedig már fenn van... Még mondják, hogy a Chrome nem tolja az arcodba magát. Nem csoda, hogy így emelkedik a részesedése.

Webfejlesztő vagy? Érdekelnek az újdonságok? Próbáld ki, írj róla és nyerj! http://magyaropera.blog.hu/2011/03/01/iroi_palyazat_dragonfly_bemutato

(#40) lezso6

lezso6
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Abu, rossz sorrendben írtad a dátum számjegyeit. Nem 10-04, hanem 04-01. :(

"Ami nem öl meg, az kisebbé tesz" - Super Mario

(#41) cousin333 válasza lezso6 (#40) üzenetére

cousin333
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Mert? Mi a bajod az Flash-sel? ;]

Webfejlesztő vagy? Érdekelnek az újdonságok? Próbáld ki, írj róla és nyerj! http://magyaropera.blog.hu/2011/03/01/iroi_palyazat_dragonfly_bemutato

(#42) qpwoeiruty válasza Armagedown (#30) üzenetére

qpwoeiruty
(kvázi-tag)

Az AF egy dolog, amit ezek szerint ne engedélyeztek, egy gombnyomás lenne nekik engedélyezni. És nem ez hatérozza meg valaminek a grafikáját. Itt például legalább az AA-t be lehet kapcsolni amit a mostanában megjelent NFS HP PC-s verziójában sem lehetett, ami röhely. Egy olyan játékot hoztál fel példának, aminek a legújabb, mostani változata is sok szempontból jóval alatta van ennek a böngészőben futó demónak, ami azért valljuk be: epic fail.

A többieknek: lol, akkor úgy tűnik, hogy valamiért csak nekem van egy kivételes flash-em ami kb soha nem fagy. Azért 2 dolog mellett nem mennék el szó nélkül:

#32: Hogy IE9 alatt működne a legjobban a youtube, nem tudom honnan hallottátok, de nagyon gyorsan felejtsétek el. IE9 alatt, vagy bármilyen IE alatt semmi nem működik semmivel sem jobban, mint akár Chrome-ban, akár FF-ben, akár bármilyen más normalis böngészőben.

#34: Quick fact: egy böngésző pluginnek akármillyen rosszul is van megírva, nem szabad olyat produkálnia, amit leírtál. (képernyő elsötétedés, semmire nem reagálás) Még akkor sem, ha egy kifejezetten kártevő pluginról van szó, ami direkt úgy van megírva, hogy ilyet csináljon. Ha tehát ilyesmi történik, akkor vagy az operációs rendszered, vagy valamilyen hardverközeli drivered, vagy valamelyik hardvered hibásan működik. Szervizeltesd, javittasd, mert ennek a problémának semmi köze nincs semmilyen böngésző pluginhez.

[ Szerkesztve ]

(#43) Roxbury

Roxbury
(senior tag)

Nah frissült a Chrome is, benne az új verzióval. :)

(#44) qpwoeiruty válasza Roxbury (#43) üzenetére

qpwoeiruty
(kvázi-tag)

És tényleg! Thx az infóért!

(#45) Roxbury válasza qpwoeiruty (#44) üzenetére

Roxbury
(senior tag)

Nm. :)

(#46) emre33

emre33
(PH! addikt)

Több béta verziót is kipróbáltam, és most a véglegest is a 11 flash-ből.

Ugyan az a hiba mindegyik verzió tartalmazza: FrontierVille belépve nem az összes épületemet látom.

Ötlet?
Ez csak nálam hiba?
10.x verzióval tökéletes.

(#47) Oliverda

Oliverda
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Vajon az egyszerű animációk GPU-s gyorsítása is megoldott lesz még ebben az évtizedben? Azok ugyanis nagykanállal tudják zabálni a CPU-t.

"Minden negyedik-ötödik magyar fiatal funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből. Az arány a felnőttek körében sem jobb."

(#48) ddekany válasza Oliverda (#47) üzenetére

ddekany
(PH! addikt)

Az említett 2D-s hardver gyorsítás arra nem vonatkozik? (Meg... azokat eddig amolyan Quake 1 korszakot felidézendő, eddig tényleg a CPU nyomta izomból? Nem értek a Flash-hez, de néha ez volt a benyomásom...)

(#49) blackrulz válasza qpwoeiruty (#42) üzenetére

blackrulz
(őstag)
LOGOUT blog

tényleg nyitott vagyok az ötletekre. hd4500 igp mellett vagyok laptopon. eddig kb 3 hét alatt 2x csinálta ezt win7 32 bit van rajta amit adtak, és chrome... mint leírtam mindkét esetben youtube visszalépés egy oldallal után dobta be, nem volt kép 2-3 másodpercig aztán taccs.

ami megvolt: gpu teszt, 100% load ment kb 2 órát... semmi, cpu, ram teszt, szintén... mindhárom egyszerre, semmi... hw szinten szerintem nincs gond, semmi más progi nem csinált soha ilyet. logok szerint se hőfok se más nem történt.

tényleg nyitott vagyok bármire ha van ötleted, egyelőre ez a magyarázatom van.

(#50) nicu71 válasza qpwoeiruty (#42) üzenetére

nicu71
(senior tag)

akkor kifogtam egy selejtes krómot,aki nem akarta a yutyubot-pedig direkt arra az egyre használtam őkelmét hogy van ez a bestyoutube alkalmazás ami mindig az elérhető legjobb felbontásban adja le a kívánt videot/automatikusan/.és gyakran betett neki rendesen,míg az IE9-nél soha nem volt probléma.nem mondom én hogy a legjobb az explorer,de sok éves rókázás meg operázás után ujra felfedeztem,megszerettem.-lehet nem vagyok trendi... :U

"-Mondja Holmes,ébredt már úgy,hogy egy bilincs volt a kezén? -Igen....és meztelen voltam...

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.