Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • fluttershy

    tag

    (#28929) Flexio
    köszi :))) ha kiáll az nem probléma, úgyis tokban van. a legfontosabb nekem az hogy a vízállóságát visszakapja. majd ha lesz időm akkor februárban nekiállok és megbarkácsolom :))))

    (#28930) FirstAndroid
    trémobilos vagyok; már nem emlékszem hogy flashtoolal raktam fel vagy jött OTA, de már kint van egy ideje OTA is ebben biztos vagyok.

    személyes tapasztalataim szerint: nem változott szinte semmi, legalább is én nem vettem észre kb semmit a .222 és a .228 között. lehetséges hogy valami kisebb hibát javít ez a frissítés amivel én nem találkoztam.
    http://forum.xda-developers.com/xperia-z/general/info-whats-t3267881
    xda-n is próbálják találgatni, sikertelenül. sajnos a még mindig nincs az összes stagefright exploit javítva ezért érdemes az smst kezelő alkalmazázban kikapcsolni az "mms auto retrieve" opciót.

    nekem az összes 5.1.1-es gyári rom gyors, reszponzív, rohadtul stabil. eddig még egyszer nem omlott össze vagy indult újra. ha egy szarul összeprogramozott alkalmazás meg is fagy, nem rántja magával az egész rendszert hanem törlöm azt az alkalmazást és keresek helyette másikat :D szerencsére van kínálat androidon. akkumulátor üzemidejéről nem tudok semmit mondani; nem méregettem soha komolyabban mert az én igényeimet bőven kielégíti. napi 1x mindig van a közelemben legalább 1 óráig töltő és akkor fel 90%ra és mehet tovább a móka, de ha mégsem akkor wifi ki, gps ki, fényerő le... napokig is kibírja. Facebook alkalmazás régen le van törölve; csak az áramot zabálja és kb ugyanannyit tud chromeból a "facebook.com", sőt a chrome még notificationöket is küld. Instagram app szintén kuka; helyette websta.me vagy instagram.com.... viber, skype, n+1 messaging app soha nem lesz fent mert mind undorítóan gány, nem értem hogy egyes emberek miért használnak még mindig vibret meg skypeot. ezek helyett ajánlom (én is csak ezeket használom): facebook messenger (sajnos mindenki ezt használja), hangouts (nem lehet letörölni :D) és whatsapp. ha valaki el akar érni akkor használja az előbbi 3at, ha nem akkor viszlát :D még talán a telegram, de azt magyarországon senki nem ismeri, senki nem használja :( nagyon sokat számít az aksinak és a telefon teljesítményének hogy hány és milyen minőségű alkalmazás fut a háttérben folyamatosan. csak ~40 telepített alkalmazás van az enyémen, azok is főleg google, sony appok, meg más elterjedt 4 csillag fölötti normális alkalmazások amit milliók használnak és nincs rájuk panasz. cleaner appoknak semmi értelme nincs; a lollipop már elég intelligens ahhoz hogy eldöntse, mi maradjon a memóriában és mi nem. antivirusnak úgyszintén; ez nem windows, ha csak google playből telepítesz ismert, elterjedt appokat, akkor nem kell félni.

Új hozzászólás Aktív témák