Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • válasz Bozek #1114 üzenetére

    Köszönöm szépen hogy egy 386-tal ezelőtti hozzászólást vettél elő és biztos kellemesen bizsergett a gyomrod is: végre beszólhattál (helyretehettél, figyelmeztethettél, fontoskodhattál - megfelelő aláhúzandó) egy Topikgazdának.
    - Nem a Z1C topikban vagy, én sem vagyok annak a topikgazdája. (bár van ilyen telefonom).
    - Nem követem a Z1C "fejlődését", anno mikor kijött a CM rá, már akkor írták hogy azzal működik a 128 GB-os kártya, azonban a gyártó oldalán ez nem változott, azt vettem alapul.
    - A tájékozódás pont annyira elvárható tőlem, amennyire foglalkoztam a dologgal. Az hogy akár menet közben vagy az első pillanattól támogatott volt-e, nem tudom, de nem is nagyon érdekel. Azt vettem alapul ami a gyártó oldalán van.

    Nyugodjál meg, nagyon jó telefonod van, abszolút ajánlott vétel, bölcs vagy hogy azt választottad és még nagyon sokáig jó telefon is marad. :C

    [ Szerkesztve ]

    Ide valami nagyon nagy bölcsességet fogok írni, csak egyelőre még nem tudom mit mert olyan sűrűn nem nézegetek világmegváltó idézeteket. Pedig a világnak nagy szüksége lenne a megváltásra, kezdetnek mondjuk egy örök PH előfizetés mindenkinek jól jönne. PornHub. Nem Prohardver. :D

Új hozzászólás Aktív témák