Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • octolith

    tag

    válasz bajzal #9307 üzenetére

    Leírom, hogy mi az, amit érdemes figyelembe venni:

    - nincs root (így a reklámok blokkolása csak részben oldható meg)
    - nincsenek Sonys extrák (illetve csak nagyon kis mértékben vannak), többek között az alap sms alkalmazás sincs benne, helyette Hangouts. A Play Storeban kismillió sms alkalmazás közül választhatsz, az én kedvencem a Signal Private Messenger, mert megbízható, gyors, van benne sötét téma, nincs túlcsicsázva, és az értesítésből lehet olvasottnak jelölni az üzeneteket. (Ez nem elsődlegesen egy sms alkalmazás, de arra is tökéletes.)
    - gyári videólejátszó sincs (Play Storeból MX Player használatát javaslom)
    - elvileg a kamera minősége nem ugyanolyan, bár erről nem igazán tudok nyilatkozni, az alap sem a legjobb, amire én használom, arra meg a mostani is jó.
    - hallottam valami olyat is, hogy elvileg a Mobiltárca nem működik vele, de ezt nem tudom megerősíteni, nem használom.
    - egy bug, amivel én is találkoztam, de könnyű az elkerülése: első bekapcsoláskor a setup során ne engedd a helybeállításoknál, hogy a wifi kikapcsolt állapotában is keressen wifi hálózatokat helymeghatározás miatt, mert ez ha később kikapcsolod a wifit, meríti nagyon (és tudtommal ezt később kikapcsolni nem lehet, nincs rá beállítás, szóval a gyári visszaállítás és újra beállítás segít).

    Amire számíts: egy alap Android, nagyon kevés extrával. Én ezt szeretem, a stabil romokból is mindig kiszedtem a sok vackot, ami benne volt.

    Ennyi kb. Nagyon ritkán volt olyan, hogy mintha az érintést nem érzékelte volna rendesen, de egy lezárás/feloldás megoldotta emlékeim szerint.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák