Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • SüdiLaller

    aktív tag

    válasz Deck #8087 üzenetére

    Kedves fórumtársaim, akik a beázásos témában hozzászólásotokkal hozzásegítettetek a végső megoldáshoz, (nem halál :D )
    Nincs rosszabb dolog a kereskedelemben annál, mint amikor átszabnak' a multik, kiemelnek egy átlagos havi fizetést a zsebünkből, és aztán röhögnek a markukban. A bürokrácia a másik fele.
    Felhívtam nejem nevében a tizennégy-harmincat, és elmondtam egy szakinak a sztorit. Azt mondta, " vigyem be, ők továbbítják a sony szakszerviznek, akik majd jól bevizsgálják, és jól megszakértik', hogy a beázás garanciális e vagy sem. Erre és a kérdésére elmondtam, hogy az ajtók zárva voltak rajta, nem volt soha érdekem elszabni a saját telefonomat. Nincs 2 hetes, 3x volt USB-n buzizva, onnantól fogva dokkolóban töltöm, hogy ne kopjon a tömítés, és airdroiddal, vagy tc ftp-vel küldöm rá a biteket, kizárólag wifi-n.

    De akkor is majd ők eldöntik, !nembaj, mondom, 4 ember látta hogy végignyomkodtam medencézés előtt a készülék ajtajait, és nem csuktam rá seggszőrt sem, ami esetleg meggátolta volna a tömítést. Elköszöntem tőle. Megoldás
    Végül arra jutottam picsába az egésszel, valahol csak belefolyt a wasser, összetörni nem fogom szándékosan, mert az a projekt ha mellésiklik, én húzom a rövidebbet. Eszembe jutott a termodinamika:
    A természetben nincs olyan folyamat, amelyben a hő önként, külső munkavégzés nélkül hidegebb testről melegebbre menne át. Csakis fordított irányú folyamatok lehetségesek. Ez a kameraüvegre lecsapódott páránál annyit tesz, hogy adtam a bundájának hajszárítóval, amíg a kezem bírta, és odatartottam a porszívót a nyitott ajtókhoz. Aztán végül ugyanezt csak a fagyasztószekrény mellett. A pára most már a fagyasztóban van lecsapódva, és a portartályban. Gyönyörű képeket tudok újra csinálni, és más anomália nem jött azóta sem elő.
    Ezzel nem bíztatok senkit arra hogy hasonló esetben ugyanígy járjon el, ez kizárólag csak nekem kedvező, mert nem vagyok hajlandó ilyen gyökér hozzáállású cégek áldozata lenni, egy olyan hiba kijavításának a megfizetésével amiről beszélni sem kéne, mert elvileg nem lehetséges a beázás.
    A csalódásom nem múlt el, megrendült a bizalmam a sonyban, és a t-ben is.
    Még egyszer köszönök minden hozzászólást, véleményt, tanulni lehet mindegyikből. :R

    Amivel a napjainkat töltjük, azzal telik az életünk is.

Új hozzászólás Aktív témák