Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • TomWexX

    addikt

    válasz sys25 #3208 üzenetére

    Ha vissza olvastál volna, megtaláltad volna. De mivel ma jó napom van, tessék:

    Ezekre van szükséged:
    a Flashtool legfrissebb verziójára: [link]
    egy ICS FTF fájlra: [link] Ha letöltötted, csomagold ki és másold a C:\Flashtool\firmwares mappába! (miután a flashtool-t feltelepítetted)

    1. Flashtoolt fel kell telepíteni!
    2. Ha ezzel megvagy, elindítod a Flashtoolt, majd a kis villám ikonra kattintasz. A Flashmode lesz kiválasztva ez nekünk jó is, így nyomj OK-ot.
    3. A listában megjelenik a 6.1.B.0.544 nevű firmware, ezt kell kiválasztani. Az Exclude mezőben be kell pipálni az Exclude TA sort és alatta a No final verificationt, a többi marad úgy ahogy van. OK Gombbal elindítod a Flashelést.
    4. Amíg előkészíti a fájlokat addig kapcsold ki a telefont és várj legalább 5 mp-et. Mikor a program végzett az előkészítéssel, fel fog dobni egy animációt, amin egy X10 és egy USB kábel látszik. Most kell rádugni a telefont, úgy hogy, benyomod a hangerő LE gombot és utána csatlakoztatod a kábelt.
    Rögtön elindul a flashelés, én meg szoktam várni a 10%-ot mielőtt elengedem a hangerő LE gombot.
    100% után kiírja, hogy Flash done, waiting for reboot, de ez nem fog megtörténni, úgyhogy húzd le az USB kábelt és kapcsold be a telefont.
    Ha az első indításnál elkezd lefutni valami fájl számolás, várd meg, majd miután végzett, 2-3 perc után indítsd újra a telefont. (hangfel+bekapcs gomb egyszerre 3 mp-ig) Ha ilyen nincs nálad, az nem baj.
    Ezután élvezd az ICS-t! :)

    (A leírás neorow1 fórumtárs szerzeménye, amit részben átalakítottam)

    [ Szerkesztve ]

    Xiaomi 13 | Ipad Pro 10.5

Új hozzászólás Aktív témák