Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Az alaphelyzet A mai nappal sok mindent újra kellett értékelnem a telefonnal kapcsolatban. Nagyon hasznos volt ebben dzola23 felfedezése, miszerint a riasztás hangerejét állítva fülhallgatóval történő zenehallgatás közben azonnal újraindul a teló, és voltak, akik jelezték, hogy náluk nem. Továbbá dokee78 megfigyelte, hogy mintha a sus nem állítana mindent vissza eredeti állapotra. Ennek következményeként a következőket tettem.

    Próbálgatás Még az előző sw-vel csináltam 1. factory resetet, 2. a belső tároló teljes törlését, 3. sd maid pucolást, 4. titanium backup dalvik cache pucolást (szvsz ez lehetett az egyik megoldás), 5. facoty reset. 6. Sussal felraktam az új sw-t (a pc companionban nem találtam, hogy teljes tisztítással dolgozzon - nem is nagyon kerestem - ezért mégsem próbáltam ki). 7. mégegyszer belső tároló tisztítás 8. mégegyszer factory reset. A nyolc lépésből lehet 2 is elég lenne, de most tutira akartam menni, mellesleg segített is megérteni egy-két dolgot.

    Következtetések, feltevések A próbálgatás 1. pontja után az újraindulás továbbra is fenn állt. Miután végeztem a 2-4. pontokkal ismét megpróbáltam, és láss csodát! Nem indult újra. Az sd maid nem igazából ilyenekre való, így azt kizárnám, szvsz a dalvik cache ürítés segített, de ugye... nem 100%. Mikor elkezdtem belakni az új rendszert - ilyet már korábban is tapasztaltam - magát elkezdte teleépítgetni play-ről a korábbi appokat (hogy ezt mivel sikerült elindítani, azt nem tudom, szívesen fogadom, ha vki tudja). Mikor betelt a telefon memória kikapcsoltam a netet, hogy ne is próbálkozzon, amíg átrakom a belső tárolóra a programokat, de utána már nem akarta folytatni áldásos tevékenységét. Viszont! Eme visszaállítás során a hátteret is beállította arra, amit az előző romban használtam. Tehát, feltételezhetjük, hogy bizonyos beállításokat a google elment a felhőbe, és amikor bejelentkezek a frissített telefonnal, akkor ezek egy részét szépen visszapakolássza. Ez is egy magyarázat arra, hogy miért maradnak meg a beállítások, de mint feljebb írtam a factory reset sem tökéletes.

    "Csak a napórák fogaskerekei jártak rossz irányba"

Új hozzászólás Aktív témák