Új hozzászólás Aktív témák
-
BBéci
legenda
Ha mondjuk a Samsung F7000/8000 interpolációját, a Motion Plust kikapcsolod, egy 50 hertzes tévéd lesz. Amennyiben engedélyezed a LED mozgásjavítást (BFI), beindul a villogtatás ami független az interpolációtól és javul a mozgóképfelbontás.
Egy hozzászólás részlete az Index Fórumról:
"Bekapcsolásnál végre úgy éreztem megérkeztem, tökéletes kép, szép színek, stb. nem részletezem, de itt még a reklámokat is szívesen nézem, mert ámulatba ejtenek a TV színei stb. Azóta vásároltam egy Samu LED LCD-t 32ES5500-at a konyhába /szerintem az LCD TV-k oda is valók nem filmnézésre/,de a különbség így, hogy van mindkettő, óriási. Nem azt mondom, hogy az LCD rossz, de plazma után nézhetetlen."Az utolsó mondatot én is írhattam volna.
[ Szerkesztve ]
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
nismoka
addikt
W805, W905-ben van lehetőség interpoláció nélkül is bekapcsolni a BFI-t, Impulzus mód a neve. Ilyenkor kb úgy vibrál mint egy plazma alapból.. Van Tiszta és Tiszta plus mód is ezek kombinálják a BFI-t az interpolációval, a Tiszta plusz módban abszolúte nincs semmilyen szappan opera hatás, ezt szokták is ajánlani a teszteken mozizáshoz.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Adobe Photoshop
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- PlayStation 5
- Az iPhone 15 volt a legkelendőbb készülék 2024 Q3-ban
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Azonnali játékos kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Politika
- Milyen monitort vegyek?