Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • bwoay

    nagyúr

    válasz Fehércápa #1115 üzenetére

    Hát a Ray, az SGS II és az iPhone4 közül kijelzőméret alapján nyilván utóbbi a jó középút, de egyébként a kínálatban jópár utóbbival egyező méretű, de nagyobb kijelzővel rendelkező típust találni ... a te postodból meg az jött le, mintha teljesen figyelmen kívül hagynád, hogy az iOS egy totál más rendszer, merőben különbözik az androidtól. ezért (tomy86-hoz hasonlóan) nem is igazán értem, hogy pusztán a kijelző kapcsán miként merült fel alternatívaként :)

    a saját problémáim az iOS-szel inkább nem nevesítem. de gondolj arra, hogy mióta ezt a telefont használod, ahogy felfedezted akár a készülék, akár a rendszer hiányosságait, ugyanúgy konstatáltad és megszoktad mindkettő előnyeit is.

    tomy86:
    nemrég jött ki a Samsung Galaxy W tesztje. Én ugyan totál elutasítom a Samsungot, mint mobiltelefon gyártót - és ennek egyik oka pont az, ahogy ész nélkül fossák a sokszor tök egyforma készülékek végtelen és felesleges variációit - ezzel a telefonnal nálam szereztek egy jó pontot. Ugyan meg nem venném, de miközben Bog feszegette, hogy mennyi létjogosultsága van ennek a készüléknek a jelenlegi kínálatban, végig arra gondoltam, hogy ha muszáj lenne Samsungot választanom, akkor biztos, hogy erre a típusra esne a választásom.

    [ Szerkesztve ]

    [ don't... don't believe... don't believe the hype ]

Új hozzászólás Aktív témák