Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#1) toldy

toldy
(őstag)
LOGOUT blog

Ohh jeah, ezaz. :DD :W :R Végre egy matt kijelzős ultrabook, mindjárt sírok.

Remélem a u350eshez hasonlóan nagyon jó ár-érétkaránya lesz ennek is, bár tartok tőle ez csak hiú ábránd marad.

[ Szerkesztve ]

Az élet nem habostorta. / Hírdetéseim : http://href.hu/x/hn43

(#2) plus44

plus44
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Kifejezetten jó részeken erősít a Samu, ez tetszik, bár nekem egy Series 7-re fájna a fogam. :K

Egy tucat bontatlan CD, Clingo Game Wheel, Iphone bőr tokok és egy HP Probook 4520s eladó!

(#3) pusszycat

pusszycat
(senior tag)

December végére egy kicsit pont lekésték vele az ünnepi szezont. De nem baj, még várom a Dell megoldását is ez ügyben. ;] :K

Samsung Wave GT-8500

Samsung Wave GT-8500 with Bada 2.0 Original lol

(#4) domi007

domi007
(őstag)
LOGOUT blog

Nagyon kell, csak legyen rajta billentyűzetvilágítás és meg is veszem talán.

"...de a tudomány mai állása szerint az ipari méretekben is használható SHA1 collisiont generáló eszköz a nagyon nagy számokat polinomidőben faktorizáló algoritmust tartalmazó fecni hátuljára van felírva." - ys

(#5) .mf

.mf
(PH! addikt)

Hát, nem rossz, nem rossz, meg tudnám szokni. A notit is :))
/ ezek a koreai modellek egyre inkább európaias vonásokkal rendelkeznek...

Matt kijelző, vékony káva, 500GB HDD + 16GB SSD cache: mi tartott idáig?

Az első képen nekem inkább úgy tűnik, hogy a bal oldali notin a két USB csatlakozó kék, tehát USB3, ha a jobb oldalin lévő USB csatikkal hasonlítjuk össze (azok feketék).

Szerintem még az akkus üzemidő, a hűtés és a strapabíróság is kérdés; meg persze az ár. Tesztre majd kíváncsi leszek, a többi is ott vérzett el.

(#6) pusszycat

pusszycat
(senior tag)

A GPU-s megoldásból jöhetne ki nagyobb kijelzővel is szvsz.

Samsung Wave GT-8500

Samsung Wave GT-8500 with Bada 2.0 Original lol

(#7) X Factor

X Factor
(PH! addikt)

Az a 7550m hány shadert tartalmaz?

(L) Atiradeonika (L)

(#8) toldy válasza X Factor (#7) üzenetére

toldy
(őstag)
LOGOUT blog

Elvileg 480.

Az élet nem habostorta. / Hírdetéseim : http://href.hu/x/hn43

(#9) Boxi88

Boxi88
(őstag)

A 14"-ból én is elfogadnék egyet! :B

(#10) Laci.M

Laci.M
(fanatikus tag)

Csak az optikait nem értem minek, 3-4 éve nem is láttam cd-dvd-t... Ki lehetne tölteni a helyét aksival, winyóval, extra hűtéssel.
Akinek kell meghajtó vegten pár ezerért, de ne kelljen megvennie mindenkinek.

Asus 1215N, Samsung LE32C650, MOTROLA DEFY CM7 strapatelefon!!! Czollner @ F1: "Vitalij Petrov jön a zsigulival!":D:D:D

(#11) DoxaM válasza Laci.M (#10) üzenetére

DoxaM
(tag)

ja az a korong már nem lenne létszükség..nem tom mé erőltetik.Kártyaolvasó bele azt csókolom

(#12) hunmyke válasza Laci.M (#10) üzenetére

hunmyke
(fanatikus tag)

Én sem látom értelmét, inkább a hűtés legyen hatékony.
Legtöbben pendrive-val futkosnak.

Húsz évvel ezelőtt arra vágytam, hogy keressek 60.000 Ft-ot havonta és legyen egy 1983-as évjáratú Golfom. Mára mindez teljesült.

(#13) kisza25 válasza Laci.M (#10) üzenetére

kisza25
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

még, ha blu-ray lenne akkor még azt mondom

ELADÓ Llano A8-3500M mobil processzor 4magos 1500Mhz/2400Mhz turbo TDP 35W##Aerocool Qs-200 midi gamer ház##

(#14) Szizol

Szizol
(lelkes újonc)

Az optikai meghajtó nekem se hiányozna belőle, de nyilván megvan az a réteg aki meg pont ilyet keres.
Nagyon nagy kár, hogy nem raktak ezekbe nagyobb felbontású kijelzőt :(
A tesztekre én is nagyon kiváncsi vagyok. Főleg az akkus üzemidő és a a hűtés érdekelne. Csak van a samsung-nak némi tapasztalat többlete ultravékony laptopok gyártásában a többi gyártóhoz képest a series 9 révén. :)

[ Szerkesztve ]

(#15) SHiZUOKA

SHiZUOKA
(senior tag)
LOGOUT blog

A matt kijelző végre ide is elért, itt volt már az ideje. A Samsung ezen az úton szerintem egy sikeres szériát tud majd értékesíteni, elég jónak tűnnek az új cuccok.

Earphones in. Volume up. Ignore the world.

(#16) freemanone

freemanone
(fanatikus tag)

A matt kijelző pirospont és már rendelném is, de nem lehetne 1680*1050-es kijelzővel a 13,3"-es....?!?!!?! :((

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.