Nice... 25k körül nem lenne rossz vétel...
Így sem az, de már nagyon várom, hogy mikor jön végre az olcsóság kora...
[ Szerkesztve ]
Alamuszi Nyuszi nagyot ugrik... :)

Nice... 25k körül nem lenne rossz vétel...
Így sem az, de már nagyon várom, hogy mikor jön végre az olcsóság kora...
[ Szerkesztve ]
Alamuszi Nyuszi nagyot ugrik... :)

jaja. olcsó SSD-t mindenkinek!
''Én nem süllyedek a hülyék szintjére, mert ott legyőznének a rutinjukkal''

Ez a nemsemmi. ÉS SATA 3.0Gbps esetében akkor át is megy a 300MB/s kb min 95% os hatásfokkal? Sokunknak nincs még SATA 6.0Gbps
Ha jól érzed magad, ne aggódj. El fog múlni.

első olvasatra veszettül soknak tűnik a 85k iops 
______________________________________________________________________ www.rambazar.com - G.Skill minden szinten - 8GB DDR3 15.000Ft alatt!
Ez túl brutálisra sikeredett. Hamarosan jöhet a Sata4. 
Ha egyszer megjön a munka kedvem, fogom magam leülök egy sarokba, és megvárom míg elmegy...
Most akkor ez jobb is, mint a crucial m4. Annak "csak" 415MB/s az olvasás, és 20k IOPS, bár ez utóbbit nemtudom mit jelent 
Szóval árban annyival nem több, viszont a teljesítménye elég meggyőző...
Website tesztelés online pénzkereset? http://mytesterjobs.com/user/index/ref/137589
Engem is ez érdekelne, főleg mivel laptopban nem valószínű, hogy sok chipset- és csaticsere lesz 
Sectumsempra - For Enemies

Atyaúristen, tesztet róla a többi Sata3-as ssd-hez viszonyítva! 
Nagyon impozáns sebességadatok
De az árcsökkenés még sehol, vagy csak nagyon-nagyon lassan sajnos 
ZTE Skate Nillkin tok fekete színben! | ZTE Skate matt fólia --> http://bit.ly/eLWpUo
Ez elég brutál lett ![;]](/dl/s/v1.gif)
"... erő, nyomaték, jajj szüzanyám hol a fék..." - WRX Sti. Impreza. Subaru. --> I'm lovin it. <3 |" A gravitáció nem ötlet, hanem természeti törvény, amely ellen fellebbezésnek helye nincs."
Még a végén lecserélem az OCZ Vertex 2-es SSD-m erre.
Ha már van SATA 6 Gbps csatolóm legalább használjam ki.
http://prohardver.hu/tema/asus_p8h67-m_pro/hsz_1-50.html Running on Iconia A501 Grundstücksverkehrsgenehmigungszuständigkeitsübertragungsverordnung

Szépek.
wnbcbrg | EVE Online main char : Faeyan Piraat
Nekem egy kompromisszumos SSD is megfelelne: kicsit szelídebb sebesség és ár...
Ez minden esetre csinos darab. Remélem pár éven belül már nem csak a rendszer lesz SSD-n.
Photoshop tutorialok, segédanyagok kezdőknek: http://tinyurl.com/PSalapok „Nem variál! Arial!” – a lusta tördelőszerkesztők mottója by hircsarda.hu

Reméld hogy pár év mulva full solid state lesz a mainstream gépek kategóriája.
Pusztuljon a vinyó a dvd meg a ventillátor !
wnbcbrg | EVE Online main char : Faeyan Piraat

Na ez már el gondolkodtató a vásárláshoz. 
Jó is lenne, ha lenne! Biztos meggyorsítja picit a gépet!
► "Húzd a procid, éljen teljes életet!" ◄
Lassan megérett a cserére a c300as crucial see-m.
"Nem tudom mi a gond.. Mióta ph-n kint van az e-mailem, azóta olcsóbban veszem a viagrát." by akom --- {Steam ID: Nordic_hun}_@_{BattleTag: Nordic#2851}

Valami újabb Tárolót kelne kifejleszteni, hogy ezek árai végre megfizethetőek legyenek! 
Eladó Hardware ---> http://www.kariad.mlap.hu/

Nagyon szimpatikus, nagyon gyors, ráadásul az SSD-k között elfogadható áron.
Hoci vele! 
Te is fiam, Bluetooth?

SandForce vezérlő. Majd meglátjuk a teszteken hogyan muzsikál. Tömörítéssel nem nehéz elérni az 500MB/sec-et. De mire képes olyan adattal, amit nem lehet jól tömöríteni?
TRON addict
Teljesen megfelelő árúak. Pár éve még a döglassú winchesterek mentek ennyiért.
Csak a Jack3D ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!

Off: A hibrid merevlemezek táján várható valami megmozdulás? Sokan úgyis SSD+HDD kiépítésű gépet vesznek, szóval lenne piaca amennyiben hozza a két technológia előnyeit. Az intel féle smart response technology esetleg dobhat valamit a hibridek terjedéséhez?
Bizonyára praktikusabb és olcsóbb lehetne egy hibrid az intel technikájával mint külön HDD, SSD meghajtó.
Tudom van a Seagate momentus, de az irreálisan drága a kicsike flash "gyorsító" ellenére. Biztos drágítja valami elektronika ami dönt az adatok elhelyezéséről(SSD vagy HDD).
Az a smart response izé tudná az ilyen hibrid meghajtókat is kezelni vagy csak a különállókat?
Sztálin Oroszországot faekével vette át és atombombával hagyta az utókorra. (Churchill)

durva alig használtam a 60GB-at, máris dupla sebesség meg tár s árba is ugyanaz volt.
Lehet megint váltani 
Üdv:Tony

Miért kell váltani?
Sztálin Oroszországot faekével vette át és atombombával hagyta az utókorra. (Churchill)

nem kell, de lehet 
amúgy ha van egy gyors géped már SATA3 akkor nem árt kiaknázni a sebességeket a maximumig.
[ Szerkesztve ]
Üdv:Tony

Olcsó, gyors, és minőségi SSD-t mindenkinek!
(Nem vagyunk telhetetlenek...
)

A smart response önmagában egy hibrid tároló. És úgy legózod össze, ahogy neked tetszik. Minek akarsz még hozzá hibrid vinyót?

Ha az alaplapom csak sata 2.0-át támogat, de vennék bele sata 3.0-át támogató bővítőkártyát, akkor arról be tudna bootolni a rendszer 1 ilyen ssd-vel, vagy csak közvetlen alaplapról?
Vajon gyorsabb lesz-e kisebb árcédula mellett is mint a Vertex 3?
"Minden negyedik-ötödik magyar fiatal funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből. Az arány a felnőttek körében sem jobb."

Bootolás valószínűleg menne, a kérdés sokkal inkább az, hogy hogyan telepítesz rá OS-t. Feltételezem ugyanúgy működne, mint régen amikor még nem volt a Sata OS szinten támogatva, és külön drivert kellett a Win telepítéskor floppyn beadni, tehát valószínűleg kell a bővítőkártyának a drivere USB-n vagy optikai lemezen, és OS telepítéskor meg kell neki adni hogy honnan szedje a drivert. Aztán ha már sikerült rátenni a rendszert, akkor onnantól gondolom rendesen menne a bootolás. De ez csak spekuláció részemről, remélem jár erre egy hozzáértőbb ember, mert a dolog engem is erősen elgondolkodtatott.
Bár nem tudom megéri-e egy Sata3-as bővítőkártya az árát, végülis ha "csak" Sata2-vel használja az ember, az is elég gyors egy HDD-hez képest, ez az SSD legalább már ki tudja a teljes sávszélességet használni, aztán ha kap egy új alaplapot a segge alá, akkor meg még gyorsulhat is kicsit. Bár nem tudom hogy rendszerlemezként ezt számottevően észrevennénk-e, esetleg telepítéskor, vagy játékoknál pályabetöltéskor.
[ Szerkesztve ]
Leadtek TV tunerek eladók: http://hardverapro.hu/apro/leadtek_tv_tunerek_eladok/friss.html