Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • legiaap

    nagyúr

    Na az új szoft nekem is fent van. Tegnap pont azon mérgelődtem, hogy a párom Radarjára kapásból kettő frissítés érkezett, míg az enyémre egy sem, azt ma frissült az enyém is. No net sharing... :U
    Apropó HTC Radar.
    Kicsit összevetve a két készüléket:
    Sokkal jobban kézbeálló a radar. Nem sokkal kisebb, mint az Omnia, de a lekerekített szélek sokat dobnak. Az összeszerelés kifogástalan, az anyaghasználat is. Talán ebben jobb is, mint az Omnia. Az Omniánál az a baj, hogy nagyon csúszós fémből van és elég könnyen le lehet pottyantani.
    A fehér az itt tényleg fehér, a kijelző fényereje sokkal erősebb, viszont az Omnia színei sokkal szebbek. Az összképet tekintve Samsung a nyerő.
    Gyorsaságra nem vettem észre különbséget, aksija elég jól bírja, bár még csak egy napot használtuk. Internet sharing van, meg van az a funkció is beállításoknál, hogy ha zsebben van akkor hangosabban csörög, ha felveszem a telefont, mikor csereg, akkor lehalkul, stb...nem jut eszembe mi ennek a beállítási opciónak a neve.
    A párom Radarja fehér színű és ami mondjuk gáz, (ezt mondjuk csak teljes sötétben vettem észre) hogy mikor a 3 érintős gomb világít, akkor a körülöttük lévő műanyag is kicsit átereszti a fényt, tehát nem csak maga az ikon világít, hanem kicsit körülötte is. Ez lehet csak a fehér szín miatt van, nem tudom, de ez nekem nem szimpatikus.

    Azt tudom, hogy az Omniámat nem lenne értelme lecserélnem rá. Annyival nem tud többet.
    Röviden ennyi.

    Bocs az offért.

    How are U today? Just kidding...I don't care!

Új hozzászólás Aktív témák