Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • pszabi87

    tag

    válasz Varszegig #5184 üzenetére

    nem, félreértesz én nem várok arra, csupán nem akarok olyan dologért fizetni, amiért már 10 éve sem kellett. a tom-tom navik és ezek közt állítólag sem méretben sem árban nincs különösebb eltérés (asszem xda-n volt még régebben erről vita), így alapvetően nem értem, hogy miért lehet erre egy jó programot kifejleszteni, ami megmutatja, hogy hol vagyok és segít eljutni b-be. persze fizessünk a térképért, ha kell, de hogy a google maps-en előre cache-elt térképen a teló 5-10 perc alatt sem méri be a jelet Bécs belvárosában net hiányában és közli, hogy kapcsoljam be az adatforgalmat, na az kínos az andro-ra nézve :)

    egyébként a stefi által linkelt gpstest
    https://play.google.com/store/apps/details?id=com.chartcross.gpstest&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5jaGFydGNyb3NzLmdwc3Rlc3QiXQ..
    programról beszéltem, ott is az első screenshoton látszik, hogy mennyit lát és mennyire csatolt fel és ez utóbbi nálam nulla :(

    szerk: közben gpsfix segítségével előre cache-elt google maps-el karöltve relatíve gyorsan belövi a helyet! :C
    persze nem tudom, hogy mennyit torzít az, hogy előtte megtalálta a helyet a-gps-szel és most ugyanezt megkerestetem vele. De majd ha megyek valamerre, akkor letesztelem (más nem holnap munkahelyen) és akkor látom, hogy mennyire tuti a dolog!

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák