- Autós kamerák
- Home server / házi szerver építése
- Unigine Superposition Benchmark
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Amazon Kindle
- Milyen billentyűzetet vegyek?
-
PROHARDVER!
Elsőnek javasolom, hogy az érintett tesztet olvasd el. Sok dolgot, melyet a cikk kitárgyal, helytakarékosság végett nem említek meg.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
kelekyle
őstag
válasz Imi1981 #24530 üzenetére
Feltudsz pakolni kernelt, szoftvert mindent. Nem kell nyitogatnod semmit. Rootolni kell de JBhez egy csomagot letöltesz és futtatod a telefonon gyári recoval és már rootolva is van.
Igen, ajánlom a CoCore kernelt, eléggé megnöveli a teljesítményt és nekem az akksi időmet is növelte.Xbox: MarkokaZj33 █ Steam: kLe
-
demars
addikt
-
Acef
addikt
-
Balathruin
veterán
válasz Imi1981 #36417 üzenetére
A San Andreast ki kellene raknia (az nekem ott volt), de van GTA III és Vice City is. Teljes portok, megegyeznek a számítógépes/konzolos kiadásokkal, sőt, a grafika állítólag még jobb is (SA-ban tuti, de azt nem bírja a mienk).
Szerk.: Ne csak Playen keresd. A sima Google keresőben is kell. Amúgy ilyeneket még itt lehet megtudni.[ Szerkesztve ]
-
Csori72
aktív tag
válasz Imi1981 #37158 üzenetére
kb 200-250 volt a szabad ram folyamatosan nekem. picit tényleg lehetne gyorsabb, de a sebessége is és az akkuidő is kb 5-6 nap után állt be rendesen. az Fmod gyorsabb, viszont most hiányzik pár extra dolog ami a miuiba benne volt.
az is érdekes, h a 16GB sd-ből a miui 15,7GB-t lát ... sima stock v fmod 14,64-t.
ha kipróbálod akkor a beta2-t szedd. lentebb van link.
szerintem a témázás sokat fog rajta. és még alap kinézete sincs, hanem rögtön 1 témát használ megjelenésnek.
[ Szerkesztve ]
..:: 1+TTTTT ::..
-
Csori72
aktív tag
válasz Imi1981 #37162 üzenetére
nem.
mounts and storage:
format system
format data
format cache
format preload
install rom
install gapps
rebootmég a telepítéssel akár kész is lehetsz, de a beállítások viszik az időt.
én repart JB-vel kezdtem ... bár én minden romnak úgy állok neki.[ Szerkesztve ]
..:: 1+TTTTT ::..
-
Acef
addikt
válasz Imi1981 #37380 üzenetére
Imi1981 Szívesen.
Stauffenberg
Ne vedd zokon ettől a jó kis csapattól, hogy nem osztják(juk) a véleményed.
Itt a többség szereti a telefonját (amióta meghekkelte), ezért nehezen fogadják ha valaki negatív hangon ír róla, főleg ilyen hangnemben, és ilyen sokat.A samuval hiába háborúznál, az egész HU piac kicsi kis morzsa nekik, ... (sőt, az anyavállalatban messze nem a telefon a legnagyobb iparáguk, és nem is a TV, lásd: hajók, autók, stb ..)
Magyarországon van 2-3 kis koreai, aki igyekszik megfelelni a régiónkban kitűzött elvárásoknak. Figyelik a piacot, részesedést/profitot termelnek. Ők ennyi pénzért ezt adják, és ahogy vazzz is írta: nem az olcsó fényképező készíti a legjobb képet, és ez így természetes.Szerencsés helyzetben vagy(unk) mert van megoldás:
-legalább a rom megfelelő beállítása
vagy
-repartos GB
vagy
-root, cocore kernel, esetleg még az Fmod rom, és a megfelelő beállítások.Én az utolsó megoldást javaslom, nagyon jól használható telefon lesz belőle
[ Szerkesztve ]
-
flash-
veterán
válasz Imi1981 #37594 üzenetére
régebbi samsung fórumokban (Advance,mini) mindenki ajánlotta a battery calibration programot.
(valamilért itt még senki sem ajánlotta márpedig ez is androidos telefon)én mindenestere ajánlom!
A program a battarystats.bin rendszerfile törlésével oldja meg a kalibrációt. Ezt a bin filet az Android rendszer pár perccel a kalibráció után újra kreálja így egy tiszta bin filet kapunk, melyben már nincsenek benne az előző ROM téves információi.
használata:
1.telepíted a programot
2. tedd töltőre a telefont.ha feltöltött akkor várj még egy órát(továbbra se vedd le a töltőről a telefont!)
3. nyomd meg a battery calibration gombot
4.most vedd le a telefont a töltőről.
5.töltés nélkül hagyd teljesen lemerülni(persze közbe használhatod csak ne töltsd!)
6.ha fullra lemerült utána tedd töltőre és ne szakítsd meg a töltést amig ugyancsak fullra fel nem töltötte
7. most már leveheted kalibrált az akksikijelzés[ Szerkesztve ]
-
jancsiii
tag
válasz Imi1981 #37654 üzenetére
1 hónapja,egyik reggel levettem a töltőről a telót,délben szólt,hogy lemerült és ki is kapcsolt. Nekem átlag 3 napot megy el egy töltéssel. Haza megyek töltöm,bekapcs,aksi használat->böngésző megállás nélkül ment. Újraindítás,minden fasza,2 napig ,utánna fagyás,akadás,lemerülés... No akkor, wipe dalvic... és 2 hónapja tünet mentes,minden megy a régibe! Ki érti ezt (Fmod,cocore6.8)
-
terra052
őstag
válasz Imi1981 #37824 üzenetére
PL ez: [link]
Nyilván eredeti , de ennyiért nagyon nem lehet mellényúlni. Ali rendkívül megbízható, mind fizetés, mind szállítás, mind a termékek kapcsán, figyeld az értékeléseket, én sok rendelésből egyszer sem jártam rosszul.
Szerk: Ja, és ezt árulja mindenki itthon 2-3000 Ft-ért[ Szerkesztve ]
werkmania.hu
-
Acef
addikt
válasz Imi1981 #39320 üzenetére
Igen, van más kernel, bármelyikkel mehet. carline blogjában a link.
(cpu izéket Én nem javaslom)A beállítások is sokat segítenek, mert azzal tudod fojtani az éhes google szinkronizálásokat.
Amennyiben nem használod a naptár-google szinkronizálását, akkor próbáld a 131010-et, az valamivel kevesebbet ébred/eszik.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
Samsung Galaxy S Advance
Operációs rendszer
Android 2.3.6, 4.1.2
Jelly Bean?
Hivatalosan elérhető a Telenor és a T-Mobile szolgáltatóknál.
Megjelenítés, kijelző
4”-es Super AMOLEd érintőkijelző, 480x800 képpont, kapacitív, 16 millió szín
Processzor
1 GHz-es kétmagos, NovaThor U8500
Memória
768 MB RAM, 8 GB belső tárhely (a felhasználható tárhely ennél kisebb), a memória legfeljebb 32 GB-os microSD memóriakártyával bővíthető
Egyéb
Bluetooth 3.0, 3,5 mm sztereó jack csatlakozó, microUSB 2.0, G-szenzor, közelségérzékelő, környezeti fényérzékelő, Facebook, Twitter, YouTube, Google Play
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest