Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • front3r

    őstag

    Köszönöm a gratulációkat!

    Gyors beszámoló:
    Eddig telitalálat a telefon! De tényleg!
    Előtte Xperia Z1 Compact-om volt, de az ehhez képest igen kényelmetlen. Semmiben sem kelt gagyi hatást a telefon, tényleg egy eleganciát tükröz. Az arany színt nem bántam meg, nekem ékszer érzetet ad a készüléknek, jó a szememnek is. Nagyon jól döntöttem a nagy kijelző mellett, ezzel sokkal kényelmesebb gépelni, eddig semmit sem ütöttem el vele. Nem rossz a gyári billentyűzete, az biztos! :)
    A dizájn, a kijelző mind mind álom kategória! A szélek eddig tetszenek, nem igazán akadtam beléjük.
    A sebessége a rendszernek kiváló! Tudom miért mondják, hogy a Nexus-ok jobbak sebességben még ettől is, de nincsenek olyan nagy előnyben, mint ahogy ezt többen hangoztatták.
    Megröccenés, csak 1-2 alkalmazáson belül volt, de az is csak azért, mert épp akkor szinkronizálták le elsőre az adatokat, és azok sem olyan súlyos röccenések, és egyáltalán nem jellemző, nem kell megijedni tőle! :)
    Sajnos túl sok mindent nem tudtma letesztelni, és holnap egy munkanap vár. De mindneképpen beszerzek legalább egy hátlapot rá! Első körben az átlátszó Samsung hátlapra gondoltam, mert azzal nem veszik el a design.

    De természetesen ez az első használat utáni élmény, és a telefonnak jó ha az 5%-át megismertem jelenleg! :D
    A VR sisakot még nem próbáltam, azt majd lehet holnap fogom, de addig ezernyi vélemény lesz itt róla, ebben biztos vagyok!

    Eddig azt hozta a telefon, amit vártam.

    PS5, PSVR2 -  iPhone 14 Plus, Watch S7, iPad Pro(2021)

Új hozzászólás Aktív témák