Hirdetés

  • Hauntii teszt

    gp Ki gondolta volna, hogy az élet és halál közti rés ennyire élvezetes lehet? Igaz, szín nem sok fért ebbe a birodalomba, de a Hauntii hangulatával, harcaival és apró fejtörőivel is képes elvarázsolni.

  • Két OLED kijelzőt is bevet a GPD DUO

    ph A készülő notebook biztosan úgynevezett AI PC lesz, de nem tudni, hogy milyen platform kerül bele.

Új hozzászólás Aktív témák

  • Kékes525

    félisten

    válasz csorbajeno #28995 üzenetére

    Nem a frissítéssel volt a gond, hanem elszúrtam. Nem a megfelelő architektúrájú play store service-t tettem fel. Abban a hitben voltam, hogy telepítéskor úgy sem fogja engedni, ha nem megfelelőjű. Engedte. Utána pedig állandóan volt egy üzenet, hogy nem megfelelő architektúra. Lecserélni nem tudtam sehogy sem, mert nem engedte. Így maradt a factory reset és a ROM csere. Most viszont azt tapasztalom, hogy a zene hangja mintha hangosabb lenne. 53%-on már szinte üvölt és mintha szebben is szólna. Viszont a felolvasó program nem müködik. Ezt a hibaüzenetet dobja fel. Az Endomondohoz használnám.

    A Mariska is ezt csinálja, meg a többi is. Ezt még nem tudtam megoldani. Helyette az Acapela TTS Voices tettem fel. Nagyon profi, de hiányzik a magyar nyelv. Az Endomondóval jól müködik.

    A Mariska adatbázisát hogy lehetne manuálisan feltenni? Letöltöttem, az SVOX könyvtárba a konfigurációs fájlal együtt bemásoltam, de változatlanul ez a hibaüzenet fogad. Az bosszant, hogy megvettem, a Viktort és a Mariskát is, de most nem müködik.

    [ Szerkesztve ]

    Minden számítógép füsttel működik, ha kimegy belőle, akkor nem működik.

Új hozzászólás Aktív témák