Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • #67656192

    törölt tag

    Sziasztok, ujra itt vagyok.
    Tegnap vicces dolog történt.
    Kellet még két telefon a cégbe igy irány a MM.
    2DB S6 lett de az érdekes az, hogy két feketét akartam se miután a 3 db készleten lévő feketéből csak egy volt jó el kellett hoznom egy fehéret is. (szép a fehér is)
    Hála az itt eltöltött 2 hónapnak egyből azzal inditottam, hogy meg szeretném nézni a kijelzőt a rózsaszínes foltok miatt. Nagyon rendes volt a beépitett ember mert szívesen kibontotta a telefont(okat).
    Sajnos az első alul a második felül volt rózsaszínes. A harmadik hibátlan, de ezzel kifogytak a feketéből. Mivel nem volt más hoztam még egy fehéret, szerencsére az elsőre jó volt. A vicces az, hogy én tartottam a kezemben a telefonokat, az eladó pedig (Note4)vakuval kémlelte az auto max ra állitott kijelzőket miközben egyre több eladó gyült körénk érdeklődve, hogy mégis mi a lóf*szt csinálunk.
    Mindenki egybehangzóan alkotott véleményt a hibákkal kapcsolatban így nem kellett magyarázkodni.
    Az már nem annyira vicces, hogy ezek kibontva/visszazárva visszakerültek a polcra.
    Tanulság minden s6 vásárlónak az, hogy inkább vásárlás előtt nézze meg mint, hogy utána kelljen civakodni. Szer6el is hajtottak volna, ha holnap azzal megyek vissza, hogy mindkét elsőre kiválasztott kijelző rózsaszín foltos. Lehet, hogy hazaküldenek azzal, hogy kettő nem lehet szar hülye vagy bácsi.

Új hozzászólás Aktív témák