Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Gizmo94

    veterán

    válasz amex02 #37271 üzenetére

    Lehetséges, de nem egyszerű. Vannak youtube videok. Körbe kell melegíteni hőlégfúvóval először, utána a közepét is,nem állatmódon. Utána az egyik sarkánál megkezdve, lassan, körbe le lehet választani.
    De vigyázni kell, mert nagyon könnyen elpattan és akkor kuka. Közben le kell pattintani a szalagkábelt az alaplapról az on-off gombnál amikor odáig értél, majd a közepe alatt jobbról lesz a home gomb kábele, amit először a hátlapnál tudsz szintén lepattintani, majd kivezetni a házból ahogy emeled le a kijelzőt.
    További szívás lehet, hogy az aljára érve le kell választanod a fizikai gombok ragasztott szalagkábelét is a kijelző hátuljáról, vagy ha elszakítod, termeltél egy kukás usb portot. Szóval, nem egyszerű. Ha nem csináltad még, nagy eséllyel eltöröd és kukázod az egészet. Ha az üveg törött rajta, a dolgod sokkal nehezebb, mert a repedéseknél hiába melegítetted jól fel a ragasztóját körben, de nem egyformán emelkedik az üveg, és egy pillanat alatt elpattan. Röviden: átrakható, de eléggé nagy szívás.
    Én pl egy rakás névjegykártyát elfogyasztottam, mire leszedtem, és az elsőt amit csináltam, amin törött volt az üveg, sikeresen eltörtem 20 ezerért, amennyiért vettem egy alaplaphibásat amin ép volt az üveg, abból sikeresen ki tudtam szedni és átrakni

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák