Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • malna88

    tag

    Sziasztok!

    Nemrég édesapám ráunt, hogy szarakszik a gagyi régi androidos telefonokkal, így megkapta tőlem az S5-öt, hogy ne csalódjon azért a droidban és szánja rá magát valami almás vagy windowsos őrültségre :D A telefont imádja, ám az én eddig felhalmozott használt és használatlan kiegészítőimre annyira nincs szüksége. Remélem itt a fórumon gazdára találnak a dolgok. (hova érdemes még feldobni?)
    [link]
    Baloldalt vannak az évek során használt tokjaim, míg a jobboldali papíron vadonat újak (a kék ilyen vakkus felvillanós, oldalsó shieldes téma, a zöld pedig enyhén csillog a fényben)
    A két hátlap sose volt használva tok nélkül. Mindkettő utánagyártott, ez abban nyilvánul meg, hogy nem az a tapadós a felülete. A kéket bátran használtam víz alatt, a fehéret nem merném víz alá tenni.
    A vezeték nélküli töltő működik. Hogy talán maradhasson a vízállóság, lebontottam a borítást a vastagabb helyeken, hátha nyerek rajta valamit, de így is púposodik azért, víz alá tuti nem tenném vele. A töltő pad 1A-t ad le.
    A postát állom, egybe elküldöm utánvétellel 4 ezerért. Ha valakit érdekel valami a csomagból, azt is meghallgatom, mert itt csak felkerülne minden a polcra. Privátban írjatok ha megtetszett valami.

    Ui.: Köszönöm a fórum eddig segítségét mindenben! Viszont látásra, ha apum elakadna valamivel (bár még egy fránya goodlock-ot sem akart telepíteni, tehát pár év gondtalan használat várja :D ) akkor remélem ugyanígy számíthatok a segítségetekre!

    [ Szerkesztve ]

    s9+

Új hozzászólás Aktív témák