Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • chubby2o6

    senior tag

    válasz bozoli #53631 üzenetére

    Azért nem egy nevenincs valamiről beszélgetünk, hanem egy S4-ről. Gondolom, az megvan, hogy nemrég ez volt a Samsung csúcsmodellje, szal olyan nagyon rossz nem lehet. Azt meg, hogy NEKED mennyire lenne jó, nem én fogom eldönteni. Mert mi van , ha azt mondom, ez egy minden szempontból remek készülék, és a saját felhasználói szokásaim alapján valóban ezt is gondolom, erre te megveszed, és kiderül, hogy NEKED nem is olyan jó, mert ezt se tudja meg azt se, és ha ezt előre tudod, meg se veszed. Akkor én leszek a hibás, hogy úgymond rábeszéltelek a készülékre?
    Arról nem beszélve, hogy az android felhasználók fórumozó részének döntő többsége már eljutott odáig, hogy a kisebb-nagyobb szoftveres hibákat meg tudja oldani önerőből, szal nem nagyon fut bele olyan problémába, ami miatt azt mondaná neked, hogy ne vegyél ilyen telót. Viszont, ha téged az android felhasználás moddolgatós része teljesen hidegen hagy, könnyen találkozhatsz olyan problémával bármilyen teló esetében, ami miatt azt mondhatod rá, hogy ez egy nagy rakás sz.r, bugos, laggol, stb., holott ezek a hibák sima user error miatt is lehetnek. Ezért nem lehet egyértelmű választ adni erre a kérdésre, pláne nem egy S4 topikban, ahol sokan már a sokadik S4-t nyúzzák, ők úgyis azt fogják mondani, hogy vedd meg nyugodtan.
    A hsz-ed személyeskedő részéhez csak annyit, megnyugodhatsz, kicsit sem szoktam nyomorultul érezni magam amiatt, mert esetleg szart vettem valamiből. Egyrészt, mert nem nagyon szoktam szart venni, de ha véletlenül belefutok valami hasonlóba, túlteszem rajta magam annyival, hogy így jártam.

Új hozzászólás Aktív témák