Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • kali

    legenda

    válasz biker10 #25180 üzenetére

    szia,

    nem hiszem, hogy van most jobb vétel, mint a t-s domino konstrukciós s4 potom 117 e ft ellenében - már akinek jó a szolgáltatós készülék.
    nekem is a t-s van, de ha nem lenne, most biztos vennék egyet, mert én sokkal többet fizettem érte 6 hónapja - de ez ugye természetes...
    mint bármilyen gyártó és típus esetén, itt is adódnak problémák, lásd például az akkumulátoros hiba, de azért van a prémium gari, hogy kicseréljék! más kérdés, hogy t-s telefonoknál nem jellemző a probléma, nekem sem adódott semmi hiba a 6 hónap alatt - jut eszembe, hogy ne hazudjak, csak 3 nap múlva lesz 6 hónapos a telefonom! :)
    a röcögés inkább az első firmware verzióknál volt jellemző, nem véletlen, hogy én sem vettem meg azonnal a telefont, ahogy megjelent a szolgáltatónál, de az utolsó firmware verziókkal már nincs különösebb probléma, és javult az akkumulátoros üzemidő, a ram kezelése...stb is.
    annyi, hogy a t-s 4.3 még nincs kiadva, bár elkezdték már nyomni, a szerbeknél már megjelent, szóval jönnie kell lassan itt is, de addig használható az utolsó 4.2.2, az sem rossz.
    nekem független 4.3 van már a szolgáltatós készüléken, mert én türelmetlen típus vagyok. :)
    nálunk is van a páromnak egy t-s fehér s advance (is), de az s4 más kategória azért, nem is nagyon akaródzik az s4 után nyomkodni a gyengébbet, mert nagyon lassú, vontatott és nehézkes a működése.
    az is sokat jelent, hogy 6 hónap után sem gondolkodok rajta, hogy máris cserélni kellene valamilyen más típusra az s4-et, pedig előtte az xperia z csak 3 hónapot élt meg nálam.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák