Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • szabo.norbi

    tag

    Sziasztok. Szeretném kérni a segítségeteket! Van egy Galaxy S4 i9505-öm. Használtan vásároltam, a csávó a boltban azt mondta hogy független stb. Mikor be és ki kapcsoltam akkor viszont T-mobile-os intro és outro jött be. Na már most megpróbáltam egyik ismerősömmel újrahúzni a romot, de felhívta rá a figyelmem, hogy elfog tűnni róla minden adat. Na már most nem ez történt! Az intro és outro megváltozott a ROM(samfirmware.com-ról töltöttük le a legfrisebb gyárit) is sikeresen felment de ugyan úgy megmaradt minden.

    Ez alapján a módszer alapján szeretném újra rakni a romot( !! !Gyári 4+1 fájlos Unbrick rom esetén: XXUAMDF_XXAMD8_XEH !!! vagy XXMF8_DBT vagy [link] )

    Na most az lenne a kérdésem, hogy a fentebb említett két független XEH-s verzió között mi a különbség? A másik pedig, hogy nekem ez az alapsáv verzióm: I9505XXUDMHB na ez most zárt vagy nyitott bootloaderes? Ahhoz hogy felrakjam valamelyik XEH-s vagy T-mobile-os verziót ahhoz kell rootolni vagy sem? Az EFS mappát muszáj lementenem? Bocsi a sok kérdésért! :) Előre köszönöm a válaszokat!

    Az „érintett” és az „elkötelezett” közötti különbséget legjobban a sonkás tojásrántottával mutathatjuk be:a csirke „érintett”, a disznó viszont ”elkötelezett”! /// iPhone 6

Új hozzászólás Aktív témák