Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • janos666

    nagyúr

    LOGOUT blog

    válasz Devily #2241 üzenetére

    Mivel nem lehet még eltüntetni a nyomát, ha egyszer nem hivatalos OS-t telepítesz, így próbáltam megszokni a gyárit, de pár nap után feladtam, hiába egész jó.
    A CM jól működik. Egyszer volt valami melegedős nyavalyám, de nem tudom pontosan mitől, és már nincs.

    Ez az első telefon, amit próbáltam, és CM 10.2 alatt GPU-val rajzolja a menüt is. Már régóta lehet ezt erőltetni a fejlesztői menüben (talán már CM 10.0 óta, 4.3-as Android, és ezzel CM10.2 óta pedig elvileg alap feature lenne), de itt anélkül (force GPU pipálás nélkül) is megy, más telefonokon (S1, S2) pedig hiábavaló az erőltetett bekapcsolás is (legalább is a teszt szerint, ami jelzi, ha bekapcsolt).

    A GPS is kellemesen érzékeny és megbízható, és nem zabálja az akksit.
    Az összesített akkuidő sem rossz. Egyedül a web böngészés alatti fogyasztás lehetne még kicsit lazább, mert az azért szívja az akksit, főleg mobilnettel (olyankor megy a rádiója, zúz a CPU-ja és világít a kijelző, sőt, tapizod a kijelzőt, amire gerjed néhány CPU ütemező, hogy mindig maxon járatja neked a CPU-t...).

    [ Szerkesztve ]

    TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."

Új hozzászólás Aktív témák