Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • tybsen

    addikt

    válasz ßrainiac #7442 üzenetére

    1. Beegesrol: nekem kb 3-4 honap nexus hasznalat utan nem volt semmilyen beeges. Tobb eves Galaxy S-en sincs beeges, bar teszteket nem csinaltam, de szabad szemmel semmi sem lathato. En az amoled-et szebbnek talalom, nekem az LG4X egy fako sz*r volt, nem tudtam megszokni. Az amoled feketeje egyszeruen egybeolvad a keszulekkel, szerintem fantasztikus.
    2. Orajelet nem huztam
    3. Nagy akksirol nincs tapasztalat
    4. Kamera nem csinal tul jo kepeket, viszont gyorsan lehet vele fenykepezni. En alapvetoen eddig egy telefonnal sem voltam elegedett, talan a galaxy note jobb volt, de ott meg a szinek voltak furcsak.

    Ha valaki, akkor en szerintem brutal modon erzekeny vagyok a reszletekre... ;] Ha nem lett volna 4.1 butter projekt, akkor szerintem atmegyek wp-re, mert nekem az UI folyamatossaga sokat szamit. Meg igy sincs kizarva, mert tegnap megnyomkodtam megint egy wp-s telefont es tovabbra is nagyon szeretem, hogy nincs akadas, semmi. Csak azok a h*lye atvezeto animaciok lehetnenek gyorsabbak.. Wp8 pedig gondolom meg gyorsabb lesz - bar az egesz rendszer zart es teljesen mas, de egyreszt kivancsi is vagyok, masreszt tenyleg szeretem, ha az egesz rendszer "egyben van" - es ez wp-nel nagyon igy van. Legkozelebb ehhez az erzeshez androidos fronton szerintem jelenleg a nexus van, az is csak a 4.1 ota.

    A halalom, ha valami beakad, stb. Note is hiaba volt jo, azon is voltak akadasok - az LG-rol nem is beszelve, az ilyen szempontbol egy katasztrofa volt. Hiaba 4 mag, nexus utan szenvedes volt a melegedessel egyutt. Mondjuk a nexus is melegszik, de inkabb "stabilan" es nem ugy es olyan rapszodikusan, mint az LG melegedett/forrosodott fel. Azt nem lehet elvitatni, hogy az LG-n bizonyos alkalmazasok minimalisan gyorsabban nyiltak meg, de annyira elhanyagolhato a kulonbseg, hogy inkabb a nexus folyekony mukodeset valasztom, mint a LG 4 magjat 4.0 androiddal.

    Az utobbi telefonjaim kozul a nexust kezbe fogni is jo erzes, szep vekony, kecses, kezreall. Ha jobb kezes vagy, pont a huvelykujjadnal van a bekapcsolo gomb, a hangerogombok is kezre allnak es a kijelzon levo 3 gomb kenyelmesen, minden erofeszites nelkul elerheto.

    A nexus-nal ha egyutt tudsz elni a kijelzore pakolt gombokkal (ez a kovetkezo nexuson is igy lesz), a gyenge akksival es a korlatozott 16 GB tarhellyel (ebbol azt hiszem kb 13,3 szabad), akkor szerintem nagyobb kompromisszumokat nem kell kotni, a rendszer kelloen gyors es jol optimalizalt. A helyedben megvarnam az uj nexust, bar LG-hez nekem sincs tul sok bizalmam, de az a modell nyilvan kicsit tovabb tamogatott marad es gondolom gyorsabb is lesz valamennyivel.

Új hozzászólás Aktív témák