- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen széket vegyek?
- Kimaxolta az Apple az M4-as SoC-családot
- Amazon Kindle
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Hobby elektronika
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- LCD, plazma és projektoros TV-k hibái
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Xterms
tag
Felraktam Kiesről is, aztán megnéztem a linkről leszedettel is, a Kies ugyanúgy le se ...ja mindkét esetben (a telón meg megjelenik a töltés, tehát a kábel nem lehet a gond), a W7 ugyanúgy ismeretlen eszközt ír, nekem meg ugyanúgy tele van az ormányom, mint reggel.
[ Szerkesztve ]
A barátok olyanok, mint a hó…………ha rájuk pisilsz, eltűnnek.
-
nggabi
félisten
akkor máshogy kérdezem: minek a kies? továbbra is: minek a rom manager?
kiest szedd le, utána rakd fel a linkelt usb drivers-t... simán működik vele win7 alatt.
telón az usb hibakeresést jelöld be a beállításokban...
mi a cél? mert 3db fényképet meg mp3at másolni simán jó a total commander is... nem kell hozzá kies...
"szenyor dzsíííí"
-
Xterms
tag
Azokat sd-re is tehetem, inkább az appok telepítése miatt lenne jó, mert ugye a Market nem akar kommunikálni velem, a küldd el magadnak mailben az .apk-t azért bajos mert nincs itthon WiFi, a Dropboxot meg elolvastam 3 nyelven, és továbbra sem értem, hogy mivel szokták enni. (igen, lámaságom néha elszomorító, de hát első ilyen telóm )
Kipróbálom így, aztán színetek elé járulok, hogy siker koronázta-e.
[ Szerkesztve ]
-
FET-MEN
veterán
Hali. még nem kaptam választ. Gala Minire van overclock??vagy hogy lehet ezen húzni a CPU-t mint GT540-en??
Iphone 7
-
wwenigma
Jómunkásember
sziasztok
Valami első hsz félét nem akartok csinalni? Holnap kapja meg a bnom a telóját és jo lenne valami romféleség/leirasok.
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
-
Kingfisher1
tag
válasz V.Zoltán112 #1492 üzenetére
Egyértelműen Mini!
Én is Ace-n gondolkodtam, de rájöttem hogy nem éri meg! Majd ha megismerkedsz a Minivel, rájössz, hogy miért!
T. nél sorszámot húztam, fejemben elhatározva, hogy Ace-t fogok venni. Aztán sokan voltak és elkezdtem nyomkodni ott egy kiállított Mini-t. Na mint a villám, megvilágosodtam, hogy Mini-t kell vennem! És nem bántam meg![ Szerkesztve ]
-
Krisszer
aktív tag
Hello mindenki!Az uot kitchenbe h valakiakar egyedi romot,akkor ott csinálja,én most csináltam 5 perc alatt 11 évesen(bár a mobilarenat se ma kezdtem)
- küldve az Atari Portfoliomról
-
V.Zoltán112
tag
válasz Kingfisher1 #1513 üzenetére
oh, kösz már én is megvilágosodtamxD Csak a régi mobilom tudjam eladni!
-
xwing
csendes tag
Sziasztok!
Segítségeteket szeretném kérni. Nem olvastam végig a hozzászólásokat, így nem tudom, hogy a következő probléma már felmerült -e korábban.
G. mini készülék, T-s, nem buherált, gyári sw van rajta 2.2.1.
Valahogy egyszer csak eltűnt a gyári böngésző a programok közül, így nem is lehetett a google keresőbe beírt oldalakat sem behozni. Néztem az összes program alatt, ott sem találtam a gyári böngészőt. Feltettem a marketból egy böngészőt, így persze működnek a dolgok, de az a böngésző nem tetszik, jó lenne visszanyerni a gyárit, de az nem tölthető le a marketból.
Azért nem értem az eltűnést, mert elvileg, ahogy mások szintén nem buherált telefonját néztem még akarattal sem tudták letörölni a gyári böngészőt.Van -e valamilyen ötletetek a böngésző visszanyerésére anélkül, hogy a gyári beállítások visszaállítását kelljen használni? Ha nem muszáj, akkor nem szeretném elkezdeni a telefon jelenlegi beállítások újrakonfigurálását!
Köszi előre is! -
tomp
félisten
Akinek nem jelnik meg az öaazes alkalmazás a Market My apps-ban:
törölje az alkalmazások kezelésben a Market adatait.
Ez után belépve, pár perc múlva megjelenik az összes app ami a telefonon van. -
tomp
félisten
Akinek nem jelnik meg az öaazes alkalmazás a Market My apps-ban:
törölje az alkalmazások kezelésben a Market adatait.
Ez után belépve, pár perc múlva megjelenik az összes app ami a telefonon van. -
Xterms
tag
Hát a telón nem nagyon van intéző meg TC.
A kártyát múlt héten vettem, a SanDisk nem az azonnal romló fajta. Csak kártyaolvasóval néztem (nyomtatóba integrált), máshogy nem igazán lehet a gépet a kártyával összekapcsolni.
[ Szerkesztve ]
-
nggabi
félisten
mondjuk nem érdemes letölteni se mert eléggé gáz... de mind1...
vegyél egy kártyaolvasót vagy próbáld meg a kábellel összekötni a gépet a telóval. már írtam h leszedsz mindent kies driver stb és kezded elölről... telón meg lehúzod a redőnyt ha megvagy és usb kapcsolódás... ott lesz ja és usb hibakeresés bekapcs a telón!
"szenyor dzsíííí"
-
Xterms
tag
Az egész Samsung mappát töröltem a Kies uninstallja után, felraktam az i9000-t, rákötöttem, és meglepő módon ugyanúgy nem történik ..... (képzelj ide olyan szervet, amilyet szeretnél) se. Az értesítési menü meg sem említi hogy bármi változott volna, az Eszközkezelő ugyanúgy .....ik (ide meg egy tevékenységet) megtalálni a tallózott helyről a drivert. Én meg lassan elkezdek kötelet keresni.
-
runner 125
nagyúr
Hi!
A T-s Minikhez tényleg nem jár gyárilag füles?
Köszönöm.
"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
nggabi
félisten
-
mate317
tag
üdv, nektek nincs gond a beszélgetés minőségével?
én a másik felet rosszul hallom, szerintem valami zajszűrő dolgozik, és ha a másik nem beszél, éppen, akkor úgy szűri a zajokat, hogy kikapcsolja a mikrofont. viszont ha elkezd beszélni, akkor sokszor késve ébred, és lemaradok egy-két szóról. nem úgy kell elképzelni, hogy a mondatok elejét nem hallom, mert csak negyed-fél másodperc az egész, de két szó között is bekapcsol ez a szar zajszűrés, így a második szót részben vagy egészben nem hallom. kb egy 30 másodperces beszélgetés alatt 2-3 szót nem értek. valami megoldás? legújabb soft van rajta. -
negyedes
addikt
Vegul bevittem a minit garanciasztatni. A feheredes mar szinte allando volt sajna. . Aki atvette tolem nem nagyon zavarta, hogy nem a gyari soft van rajta. Remelem megcsinaljak igy is.
Három dolog biztos az életben: az adó, a halál és az adatvesztés. - Baráth Gábor
-
FET-MEN
veterán
Hali, öcsémmel lehet cserélünk egy gala min-re, kérdeném hogy gyári 2.2, vagy 2.3-mal lehet proci húzást csinálni?? ha igen akkor hogy??
Üdv:Iphone 7
-
gyuluskám
tag
Üdv...
A 2.3.4 XXKPK-t feltudom rakni T függő mini-re is?
Üdv...
köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Külpolitika
- Sorozatok
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen routert?
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest