Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • papa019

    senior tag

    válasz rap1983 #3660 üzenetére

    Ebben az esetben azt tudom mondani, hogy add el a telót és használd vegyél egy másik lg-t vagy használd a régit. :DDD

    Vannak tutorialok, ott az xda, ha valami nem tetszik a stock romokban, ott a custom rom. Nem értem minek kell egy telefont egy másik telefonhoz hasonlítani, amikor a gyártó más, gondolom a hardver is. Előbbiből következik, hogy az alap rendszerhez teljesen más programokat adott számodra a régi telefonod, mint az új.

    Egy telefon csupán azért, mert neked nem tetszik, nem tudsz rajta beállítani valamit, vagy csak szimplán nem találod a korábbi funkciót NEM szar vagy rossz!

    Nekem például baromira nem tetszett a stock GB rom, így váltottam először CM7.2-ra, majd CM9-re és ahogy kijön az AOSP ICS, valószínűleg arra fogok. Viszont másnak - sőt sokaknak - pont ezek nem jönnek be és elvannak a stock rommal.

    Tessék normális emberhez méltó fogalmazást és szókincset használni, csak magadat járatod le, még ha csak a kapkodás és az ideg is beszél belőled jelen pillanatban.

    Csak hogy legyen valami a témában: sok helyen olvastam róla, hogy ezt a telót tovább kell tlteni, minthogy kiírja a 100%-ot a felső sávban. Mondjuk azt nem tudom, hogy másik telóra is igaz-e ez...

    Szerk.:

    (#3661) rap1983: valószínűleg más típusú volt a kijelzője.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák