Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Dontorrent

    tag

    válasz jaimee #7806 üzenetére

    Első lépésként rootolni kellene a telefonodat.A Google-ba begépeled azt,hogy:"android underground".Ott már látni fogod a linket,hogy:"Samsung Galaxy Ace Rootolása.kikeresed a telefonod verzióját és követed a leírtakat. Néhány percet vesz igénybe,nem többet.Ha ezzel megvagy,a Marketről letöltöd a ROOT CHECK nevezetű progit.Ezzel fogod tudni tesztelni hogy sikerűlt-e a root.
    Második lépésként szintén a Marketröl letöltöd a TITÁNIUM BACKUP nevezetű alakalmazást,mely teljes belátást és rendszergazdai jogosúltságot ad neked a telefonod felett.( Megjegyezném,ha a root nem sikerűlt,ezt az alkalmazást sem fogod tudni telepíteni.) Ha sikerűlt installálni,akkor megnyitod,tapp a "Művelet"ikonra és ott legörgetsz a "Fagyasztás-Felolvasztás-ra,majd lefelé görgetve kikeresed ezeket: és jegeled.

    szoftver frissítése
    com.sec.android.app.samsungapps
    Samsung-fiók
    Samsung Apps és a wssyncmlnps

    Ezzel az operációs rendszer (Android elől) el lesznek rejtve, így nem tudja őket futtatni. De nem töröljük őket, kiolvasztással bármikor vissza lehet állítani a teljes rendet.Azt még hozzá kell tennem, hogy ezek a programok a korábbi verziókon is feleslegesen futnak, tehát Froyo alatt is kapcsolja ki őket, akinek rootolva van a készüléke.

    Későbbiekben megteheted,hogy letöltöd a Marketről a Battery Calibrations nevezetű alkalmazást.Feltöltöd 100%-ra az aksidat,és tapp Calibrations-ra,majd lehúzod a töltőröl és elkezded lemeríteni csontra amíg a telefonod ki nem kapcsol.Aztán vissza töltőre és készen is vagy.

    Ezeket a leírt lépéseket én is végig csináltam már és érzem is a külömbséget rendesen.

    Üdv.

Új hozzászólás Aktív témák