Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • ruskop

    senior tag

    válasz Ace owner #7377 üzenetére

    Na most jó kérdést tettél fel. Én a widgetekkel úgy vagyok, hogy nézelődök mindenfele a neten (xda forum, stb.) és amikor látok egy widgetet ami tetszik akkor megkeresem a letölthető változatát. Egyébként a widgetek olyanok mint a pc-n a parancsikonok: lassítják a gépet.

    Dzsuri89: Szerintem az meg, hogy milyen pontszámot ér el valaki valamilyen benchmarkkal az szerintem bazi sokmindentől függ. Milyen progivel teszteled, mióta megy a telód folyamatosan, mi fut a háttérben, mennyi a szabad memóriád, stb. Én például kiváncsi voltam a memórikártya sebességére és három proginál három eredmény jött ki. Én úgy vagyok vele, hogy ha azt megcsinálja amit elvárok tőle akkor nem érdekelnek a számok.

    alfaromeo33:. Azt nem tudom ,hogy hol olvastad a kis felbontást de szerintem az okostelefonokhoz képest jó ez a felbontás. Persze vehetsz Galaxy S-t is csak gondolom neked is olyan teló kell ami nem egy beszélgetéstől merül le. Hogy milyen hibái vannak azt fel lehetne sorolni több oldalon is keresztül mert mindenkinél teljesen más jön elő. De szerintem ez minden márkájú telefonnál így van. Hát az SW-s kérdésed nemértem mivel minden frissíthető.

Új hozzászólás Aktív témák