Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Dzsuri89

    őstag

    Már hagytam nyomott itt a fórumon egy olyan dologgal kapcsolatosan, hogy a (hivatalos) 2.3.3. Gingerbread a Quadrant nevű benchmark progiban nem az "állítólagos" 1000pont érték feletti értéket hozza a készülékem. Csináltam maláj nevű társunkkal egy összehasonlító tesztet a program teljes verziójával, mert abban a reklámcsík nem takarja el a részletes pontozást. Azt tudni kell, hogy mind a kettőnknek T-Mobile-os készüléke van és a KIES-ről szívtuk le a hivatalosnak mondott romot ("A hivatalos romról lejjebb írok"). Ezen kívül még 3 fajta tesztet lefuttatunk, de ott meglepő módon pár pontszámban eltérő eredményeket kaptunk. Most pedig megmutatom, hogy milyen pontokat kaptunk.

    Az ÉN készülékem eredményei:
    Total: 630
    CPU: 866
    Mem: 908
    I/O: 603
    2D: 232
    3D: 540

    Maláj kolléga eredményei:
    Total: 1183
    CPU: 3769
    Mem: 876
    I/O: 510
    2D: 231
    3D: 527

    Igen érdekes számomra, hogy maláj procija majdnem 4,5-er több pontot kapott az enyémnél...
    Ez az alul pontozással nem vagyok egyedül, mert mor nevű társunk is hozzám hasonló pontocskát kapott.

    ...és akkor a fentebb említett "hivatalos" kies-es 2.3.3.-as frissítésről mondanék pár szót.
    Ma voltam a Pólusban található Samsung szaküzletben és elmondtam a(z) (nagyon jó fej és segítőkész) srácnak ezt a fent leírt benchmark eredmények közötti különbségeket. Meséltem neki, hogy KIES-en keresztül frissítettem be a telefont és mondta, hogy ami kijött rajta az elvileg nem teljes még, csak "teszt címen" dobták ki. A hivatalos rom, ami a szervizekben lesz elérhető az a jövőhónap, azaz augusztus első vagy második hetében lesz elérhető. Tanácsolta, hogy majd nézzek be időnként, és akkor felrakják a teljes rom-ot.

    Amit megosztottam veletek a rommal kapcsolatban tulajdonképpen lehet igaz, de akár kamu is. Valamiért nekem nagyon szimpatikusabb a srácnak az állítása.
    Én mindenképpen majd meglátogatom a szervizt egy frissítésre, ha megkapták a rom-okat.

Új hozzászólás Aktív témák