Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • mhydas

    tag

    Na frissítettem én is 2.3.3-ra hivatalosan.
    Telenoros vagyok, nekem egyből felajánlotta a Kies, kb. 20 percig tartott és minden rendben.

    Benyomások erről:
    Fejlődőtt a videó, most már tényleg minden gond nélkül vga-ban vesz fel, ennek mondjuk alapnak kellett vna lennie...vaku is mehet közben.
    Lezárt képernyő annyira nem vészes, mint ahogy sokan írták éledéskor....nekem kb. 1 másodperccel lassabb, mint 2.2.1 alatt, ez meg kb. a lósz*r kategória.
    Felső állapotsor tényleg sokat változott: kisebbek lettek az ikonok és meg is változott a grafikájuk (a személy szerint nekem bejövő kék-fekete ikonsor eltűnt, zöld-szürke-fekete lett), óra kisebb, 5 tagú állapotjelző indikátorsor grafikája is változott.
    A menü hihetetlen gyors, komolyan mondom, minden animáció bekapcsolásával együtt is érezhetően gyorsabb a rendszer, kegyetlenül száguld. Természetesen néha meg lehet akasztani, azért ez mégis csak android...
    Zenelejátszó külsőre megváltozott, nem az android gyárija van benne, hanem Samu alkotása, nekem személy szerint tetsik, szép lett és egyértelmű....no meg gyors is.
    Flash még mindig nincs, mondjuk ez várható volt, de így elsőre nekem nagyon tetszik, nem bántam meg a 2.3-at.
    Bekerült a menübe egy letöltések fájl is, itt van összegyüjtve minden letöltött cucc értelemszerűen.
    Ja és lezárt képernyő élesztésénél a digitális óra is át lett rajzolva, pontosabban a számok kicsit mások. Kb. ennyi. Sztem aki tud, mindenképp frissítsen. :)

    [ Szerkesztve ]

    Száz forintnak ötven a fele, amit ebből megkapsz, itt 20 forint sem!

Új hozzászólás Aktív témák