Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • ronin79

    őstag

    válasz -PLevi- #29708 üzenetére

    Szerintem nem, mert ez olyan lenne mintha int2ext mellé feltennéd a link2sd-t. Mind a két tuningcuccban kernelpiszka és hasonló beállítások vannak, csak a silkben ez több scriptből áll az activo meg egy.
    Az activo int2ext párosítás egész jónak bizonyult, ami a teljesítményt meg belső tárhelynövelést illeti, de előjött egy hiba, újraindítás után a setup wizard fogad pár napos használat és balakott romnál :F Telepítés után nem volt semmi gond, volt pár újraindítás is úgyhogy fogalmam nincs mi okozta, lehet valamelyik alkalmazásom amit még menetközben feltettem, de így nagyon idegesítő és nem igazán akarózik a hiba okát keresgélni, lehet megy vissza az link2sd-s verzió.

    (#29709) vlevi

    De pont az a gond, lementi az egész rendszert de csak a beállításait hogy teszed vissza cwm mentésből? Pl. felteszem ugyanazt a cm10-et link2sd-vel utána kiakarom próbálni int2ext-el is egy tiszta telepítést és nem akarózik megint governort, gyorspanelbeállításokat meg zárképernyőgombokat, stb. beállítgatni. Ha cwm-ből nyomok még egy advaced restore-csak systemet akkor is visszapakolja az egész mentett system partíciót.

Új hozzászólás Aktív témák