Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#1) mephi666

mephi666
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

nem rossz a borda/kártya... nekem a kistestvére van (9600gt s-fanpipe), azon valami benga robotkar vagy miazisten van :) a ventije viszont pörög rendesen játék közben, hogy csak úgy süvít... ezért nem is baj, ha ez halkabbat kap, mint a ref...

"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ Xbox 360 Gamertag: mephi HUN ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris

(#2) jasohn

jasohn
(tag)
LOGOUT blog

Egész pofás kis hűtés és az is dícsérendő, hogy áttervezték és csökkentették a méretét a kártyának, ami jót tesz a kisebb házú tulajoknak majd.
Bár nem tudom, hogy ezt a 9800-as szériát megvenni megéri e még valakinek, valószínű ezzel a"frissítéssel"próbálta meg a Leadtek eladhatóbbá változtatni a kártyáit.

(#3) ]Phobos[

]Phobos[
(senior tag)

Lehetne monnyuk micimackós is vagy valami, mert ezek a robotos grafikák enyhén unalmasak mostmár.

Mitől limitált?

[ Szerkesztve ]

Feltöltőkártyás netem van, így nem lógok fent minden nap. Telószám az adataimnál, késő este el tudsz érni, ha fontos. Köszike! Semmi sem lehetetlen, csak nem túl valószínű!

(#4) T2000 válasza mephi666 (#1) üzenetére

T2000
(újonc)

Egy xfx 9800gtx+ van útban hozzám de már előre tartok tőle, hogy hangos lesz és költhetek újabb 5-10eft-ot egy halkabb hűtőre.

(#5) .mf

.mf
(PH! addikt)

[kötözködés]

"halkabb zajszint mellett"

Halkabban vagy alacsonyabb zajszint mellett, de a kombinációjuk nem nyerő :P

[/kötözködés]

A kártya pedig "naés?" kategória ár nélkül -- sztem azon fog elbukni. No meg a legtöbbször azért tervezik át a kártyákat, hogy alkatrészeket spóroljanak le róluk és olcsóbb legyen gyártani, tehát valszeg a tuning-potenciálja is alacsonyabb, mint egy ref-kártyáé.

(#6) shteer válasza ]Phobos[ (#3) üzenetére

shteer
(PH! félisten)
LOGOUT blog

attól limitált, h csak X db-ot adnak ki belőle ;]

FERZON DroidTV - Android-os médialejátszó a PH!-n csak tőlem | Android-os Tablet PC-k magyar nyelvvel, GPS-sel és 3G-vel is!!! > Hirdetéseim: http://href.hu/x/duqu

(#7) ]Phobos[ válasza shteer (#6) üzenetére

]Phobos[
(senior tag)

Wááá, mester, taníccs! :R :DDD

De most komolyan?

Feltöltőkártyás netem van, így nem lógok fent minden nap. Telószám az adataimnál, késő este el tudsz érni, ha fontos. Köszike! Semmi sem lehetetlen, csak nem túl valószínű!

(#8) mephi666 válasza shteer (#6) üzenetére

mephi666
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

a világon minden limitált... az emberi hülyeséget kivéve... (Einstein után szabadon :) )

az meg más kérdés, hogy hol van a limit... 1millió darabnál vagy 100darabnál :)

"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ Xbox 360 Gamertag: mephi HUN ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris

(#9) Raymond válasza ]Phobos[ (#7) üzenetére

Raymond
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Megcsinaltak az egyedi kartyat. Rajottek hogy nincs ertelme foglalkozni vele mert nem eri meg anyagilag. A legyartott probaszeriat most eladjak mint "Limited Edition" termeket :)

Privat velemeny - keretik nem megkovezni...

(#10) Zin

Zin
(senior tag)

mar nem tudnak mit kitalalni... :((

Powered by:S2

(#11) kagyula válasza Raymond (#9) üzenetére

kagyula
(fanatikus tag)

Én ezt elfogadom magyarázatnak. :K

Legyen minden, sokszor.

(#12) twollah

twollah
(PH! nagyúr)

Kivancsi lennek arra a csokkentett zajszintre.

(#13) TTomax

TTomax
(PH! kedvence)

Ha van egyedi az a baj,ha nincs egyedi az a baj,megy ám a fikázás rendesen,még megvenni se érdemes egy Nvidiát....Ha van kalapja az a baj,ha nincs akkor meg az... de a legnagyobb baj az,hogy Nvidia mostanában vörös posztó lett a cég.... :(((

"Túl lazára vetted a figurát, húzok rád egy strigulát" BF3 clan---http://phd-clan.webnode.hu/

(#14) Jack O'Neill

Jack O'Neill
(kvázi-tag)

Legalább jól néz ki! :))

JAJJMÁÁÁÁ

(#15) Puma K válasza Jack O'Neill (#14) üzenetére

Puma K
(őstag)
LOGOUT blog

Már ez a hütő volt a 8800 GTS karikon is... nem tudom mit dolgoztak át rajta... rövidebb lett annyi? Ja de kevesebb a borda meg a hőcső ami elvezetné a meleget... :F

Kezd iPon szint lenni...

(#16) blackrulz válasza TTomax (#13) üzenetére

blackrulz
(őstag)
LOGOUT blog

1032 napja vagy a ph-n és ki tudja mióta olvasod, nem hiszem el hogy nem láttad amikor az nv volt felül akkor ugyanezeket a kommenteket atis híreknél lehetett olvasni :U . ilyen a közönség függetlenül attól hogy én sem értek egyet ezekkel, de a téma engem teljesen hidegen hagy, nekem bőven sok az integrált is, amikor kellett diszkrét akkor meg azt vettem meg ami a legjobb ár/teljesítmény aránnyal rendelkezett, ha az ati lett volna akkor azt.

a kari meg érdekes. kisebb a nyák tehát olcsóbban lehetne gyártani. egyedi a hűtő tehát drágább mint a ref, limited azaz mégdrágább. ilyen teljesítménnyel viszont sokkal többet nem érdemes érte fizetni, bár ha tényleg halk lesz és nem kerül annyiba mint egy ref+hűtő akkor még értelmes is lehet

Az izmok megfeszülnek, a szív duplán dobban

(#17) M107 válasza T2000 (#4) üzenetére

M107
(senior tag)

Mester lehet hogy hangos lesz, de nekem még egyetlen gyári hűtővel sem volt problémám sem ati sem nvidia vonalon

UI:

Én minden alapon használok no tuning, max 10% ig

Nem cserélnék rajta hűtőt szerintem csak azoknak érdemes akik hardcore tuningban utaznak

Ez egy magánvélemény volt + 18 év számtech-ben eltöltött idő

Pioneer Bd 206 Very Good Blu-Ray, Plextor Dvd Writer Cool Audiocd And Data Dvd!

(#18) TTomax válasza blackrulz (#16) üzenetére

TTomax
(PH! kedvence)

Köszönöm,hogy leinfóztál.Ez igen megtisztelő.A viccet félretéve amikor az ATI fika ment akkor meg éppen radeonom volt...és ugyanezt leírtam akkor is...Azt nem értem miért nem lehet megérteni,hogy egy kapitalista világban az összes cég bevétel orientált és nem userbarát,meg felebarát... ha az ati tehetné éppen úgy drága lenne mint az nvidia volt anno...azt,hogy a G80-rol a 35. bőrt is lehúzták az annak is köszönhető,hogy az ati nem tudott versenyzőt állítani a g80-al szemben.Az okokról és miértekről lehet mazsolázni de szerintem mindenki előtt ismertek...
Ez a kártya meg igenis jó vétel lehet ezzel a házból kifújó hűtéssel ami a nagy testvérekhez hasonlít...bár én ódzkodom mind a nem ref felépítésű nyákoktól... :U

"Túl lazára vetted a figurát, húzok rád egy strigulát" BF3 clan---http://phd-clan.webnode.hu/

(#19) mephi666 válasza TTomax (#18) üzenetére

mephi666
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

ez belőle elvileg a ref... ez is kifelé fújja a levegőt a házból... de gondolom ugyanaz a venti van rajta, mint leadtekék 9x00-ik nagy részén és ennek tényleg van hangja... a gépem végülis nem az asztalon van, hanem a lábam mellett és játék közben úgysem hallom az effektektől... inkább amikor kilépek, akkor hallom, hogy eltelik pár másodperc és szépen lecsökkenti a fordulatszámot... úgy vagyok ezzel, mint M107, hogy nem tuningolok és nem cserélgetem az eredeti hűtőket a kártyákon, mert tökéletesen megfelelnek... nem éri meg számomra az anyagi ráfordítást meg a tökölést vele...

(#20) ]Phobos[ válasza TTomax (#18) üzenetére

]Phobos[
(senior tag)

A kérdésem épp nem arra irányult, hogy ATI v Nv, de mind1. Legyenek magasabb órajelek,
vagy világító, egykerekező hörcsögök a Quake 12 mellé, vagy valami. Nyerjen az ember valami többletet a pénzéért, ami máshol nincs, vagy ott is limitált.

[ Szerkesztve ]

(#21) whiz válasza M107 (#17) üzenetére

whiz
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

"nekem még egyetlen gyári hűtővel sem volt problémám sem ati sem nvidia vonalon"

Jó neked, nekem meg mindkét vonalon volt már bőven (egész a "hőskorig" visszamenőleg" :)

Egy jó hacker nem kéri le a napot!

(#22) Devid_81

Devid_81
(PH! kedvence)

"megfelelő működési hőmérséklet biztosításáért egy saját fejlesztésű hűtő felel, amely a gyártó szerint a referenciamodellhez képest alacsonyabb zajszint mellett végzi a dolgát."

Tehát ennek is 80fok az üzemi hője terhelve, csak halkabb?! ;]
Csak kötözködni jöttem :DD

Amúgy ezek valóban nagyon jó hűtések, ezeken senki nem fog hűtőt cserélni, tök felesleges.
50-60 fok között tartja a GPU-t terhelve és valóban halkan teszi a dolgát.
Nem is a hűtővel vannak itt gondok, hanem az nvidiával.
Én tudom, hogy most az új GTX széria nem sikerült "hatalmasra" de kisebb foltozással igenis erős és jó árú is lehet egyben lásd: 88-GTS-320 - 88GTS-512

.::www.megadanceradio.hu::.

(#23) Brae

Brae
(őstag)

Jó, hogy a Leadtek is hallat magáról, már azt hittem ő is feladta, eddigi dzsíforszaim szinte mind e márkából kerültek ki (geforce 2 gts, ti4200,7800gtx, 6600gt, 7600gs, 7900gs extreme), mindegyikkel maximálisan elégedett voltam. Kár, hogy mostmár nem játszom olyan játékkal, aminek ne lenne maximálisan elég az integrált hd3200, de ha játszanék és nvidia gpu-val szerelt kártyát vennék, akkor az tuti Leadtek lenne :D

Rosetta@home, lépj be Te is a PH! csapatába! http://href.hu/x/chbe

(#24) shteer válasza ]Phobos[ (#7) üzenetére

shteer
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Christmas Special :D

FERZON DroidTV - Android-os médialejátszó a PH!-n csak tőlem | Android-os Tablet PC-k magyar nyelvvel, GPS-sel és 3G-vel is!!! > Hirdetéseim: http://href.hu/x/duqu

(#25) JoeYi

JoeYi
(őstag)
LOGOUT blog

uncsi már. Mikor jön az új nvidia generáció?

Genesis Montana - újra kétkeréken

(#26) moha bácsi válasza twollah (#12) üzenetére

moha bácsi
(senior tag)

Gyári/ref. hűtő zajszint: WUUUUUIIIIIIIIIIIIIII
Csökkentett zajszint: wuuuuuuiiiiiiiiiiiiiiii

"Dízelt vezetni olyan, mint melegnek lenni. Ma már sokkal elfogadottabb, de még mindig szar dolog."

(#27) gPoint

gPoint
(tag)

volt egyszer egy Leadtek 6800GT-m nagyon jó kis kártya volt brutális réz trapézzal a gpu-n meg a ramokon.

(#28) xuldar

xuldar
(őstag)

Először azt hittem, valami Transformers Edition kártya, a rácsok tisztára az autobotok jelére melékeztetnek :)

Azért jó mazochistának lenni, mert ha rossz, akkor jó. De ha meg jó, akkor rossz, tehát jó.

(#29) Mark_o

Mark_o
(lelkes újonc)

Nekem teccik :U

Az élet olyan mint a sakk : sok a paraszt!

(#30) FehérHolló válasza ]Phobos[ (#3) üzenetére

FehérHolló
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Attól limitált, hogy a sorszámot decimálisban írják rá és nem hexadecben. :P

Ember embernek farkasa.

(#31) shteer válasza gPoint (#27) üzenetére

shteer
(PH! félisten)
LOGOUT blog

én most tolom Leadtekkel, nem rosszabb mint a többi :D

(#32) bteebi válasza FehérHolló (#30) üzenetére

bteebi
(senior tag)

:DD Nagy okosság :DDD. De a #26 is nagyon odavág :D.

Te is fiam, Bluetooth?

(#33) ]Phobos[ válasza bteebi (#32) üzenetére

]Phobos[
(senior tag)

1., Ja.
2., Ja.

:DDD

(#34) WonderCSabo

WonderCSabo
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Elég robosztus a hűtő, méghozzá ronda is.

- Tommy was weak. Tommy was stupid. Tommy is dead. - I'd drink to that.

(#35) Psych0

Psych0
(senior tag)
LOGOUT blog

Ez már arra készült, mikor nvidia papa szólt a gyártóknak, hogyha el akarják adni a cuccost, akkor tervezzenek olcsóbb nyákot?

"As an online discussion grows longer, the probability of a comparison involving Nazis or Hitler approaches 1."

(#36) Abu85 válasza Psych0 (#35) üzenetére

Abu85
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Szerintem a gyártók maguktól is rájöttek, hogy az NV kb. leszarja a helyzetet. :)

A semmi az nem nincs, hanem van. Ha a semmi van, akkor nincs semmi, de ha nincs semmi, akkor valami van, de az nem semmi.

(#37) Fel

Fel
(őstag)

Mondhatnánk azt is, hogy vissza az alapokhoz... ugye a 9800GTX nem más mint egy (fölöslegesen) nagy nyomtatott áramkörre (8800GTX méret) átültetett 8800GTS. Most, mivel az nV szabad kezet adott a gyártóknak, így a Leadteknél fogták és felhasználták a "régi" 8800GTS nyákokat, hűtőstől (valószínűleg ezért limitált). Én azt mondom ügyes, de vajon megörökölte a két PCIe tápcsatit, vagy csak egy van rajta, mint a 8800GTS-en? (nekem úgy tűnik mintha egy lenne rajta...)

(#38) subaruwrc válasza twollah (#12) üzenetére

subaruwrc
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

alacsonyabb ventifordulat... ezt minden rivatuner tudja :DDD

Xtreme 3D Team Hungary- FTW - Thanks ASUS Hungary for the continuous support ! u ready? - privátnál nem tovább

(#39) zozoo83 válasza Brae (#23) üzenetére

zozoo83
(kvázi-tag)

Egyetértek papa a leadtek nagyon jó és jók a hütőmegoldásaik, egyetlen márka amivel még sose volt semmilyen bajom :C
ASUS, MSI eddig mind bexart :(( Persze eddig csak Nvidiám volt, és volt olyan hogy kihoztam a boltból és rakás képhibát generált a kártya (ASUS6800TDH).
A mostani MSI-m is épp garicsere folyamatban van. Gyanus hogy csak leadteket fogok vételezni.

http://budafok-thaimasszazs.shp.hu/hpc/web.php?a=budafok-thaimasszazs

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.