Hirdetés

2012. május 31., csütörtök

(#1) Devid_81

Devid_81
(PH! kedvence)

Uhh, ez nagyon durva...foleg az ara :B

.::www.megadanceradio.hu::.

(#2) VaniliásRönk válasza Devid_81 (#1) üzenetére

VaniliásRönk
(PH! nagyúr)

Az is durva, hogy egy ALC663-ast sikerült belegyömöszölniük. Vagy inkább szánalmas, esetleg röhejes, ki-ki döntse el maga. :))

"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." (Albert Einstein)

(#3) _Oscar

_Oscar
(tag)

Az Asus legalább valami komoly gépet mutat be a Lambó neve alatt. Az Acer Ferrarija ehhez képest vicc.

Chuck Norris már utazott a 4-es metrón. Még '97-ben... Keddig nem leszek itthon. Ha valami kell a cucaimból telefonon keress.

(#4) 64b0r

64b0r
(fanatikus tag)

"Alul egy hatalmas, hangszóróra hasonlító kört találtunk a jobbára fehér fenéklemezbe vágva. Mint kiderült, tényleg hangforrás van alatta, de nem zenei, hanem a hűtés ventilátora." :C :DD - Ezen kurvajót röhögtem. :R

A gép tényleg jól néz ki, megisvan, mit kap vérpistike karácsonyra. ;]
Nem is tudom, ennyi pénzt laptopra... :Y

[ Szerkesztve ]

On the internet you can be anything you want. It is strange, that so many people decide to be stupid.

(#5) P00By válasza VaniliásRönk (#2) üzenetére

P00By
(PH! nagyúr)

Vmin kellet spórolni :DDD :))

(#6) ttower

ttower
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

miért piros a képek háttere?

question = ( to ) ? be : ! be; -- Wm. Shakespeare http://www.youtube.com/watch?v=RdBHQjasLr4

(#7) VaniliásRönk válasza P00By (#5) üzenetére

VaniliásRönk
(PH! nagyúr)

Nem azt mondom, hogy forrasszanak bele egy X-Fi-t (bár ennyiért :D), de azért ennél lényegesen komolyabb hangchipek vannak hasonlóan bagatel összegért cserébe.
Hiába, ANUS, nem tudnak elszakadni az occsógagyitól akkor sem, ha megszakadnak.
De a Q9000 az kell a 45W-jával, meg az átkeresztelt 9600M GT is odaver... ami gyakorlatilag egy 8600GTS 55nm-en, de legalább az is bezabál 23W-ot, ha másra nem is jó, fűteni lehet vele. :)) Mondjuk akinek ilyenre van szüksége, az inkább vesz egy Alienware Area 51-et, azon akár tojást is süthet, vagy esténként felmelegítheti a potencianövelő csodaszer adagját. :DDD

"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." (Albert Einstein)

(#8) DeltaPower

DeltaPower
(őstag)

azt a fóliát dobnám ki a francba és tennék helyette szivacsot porszűrőnek :)

Gyógyíthatatlan betegség: a "duál kór" -- Sas húsz, foksz kettő!

(#9) nkmedve

nkmedve
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Legyen akármyilyen exkluziv ez a noti, ezért a hardverért maximum feleennyit kéne kérjenek.

(#10) Vasinger!

Vasinger!
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Szóval ez lenne a laptopok csúcsa? :Y
Egyébként ez a brutális réz hp, ami a borítás alatt van, megszokott a laptopoknál, mert keményen néz ki. :D

Eladó AM össztelós kerékpár itt ----->http://href.hu/x/hovj

(#11) z00li

z00li
(senior tag)

Hát ez nem gyenge! Mondjuk ennyi pénzért! :Y

(#12) Devid_81 válasza VaniliásRönk (#2) üzenetére

Devid_81
(PH! kedvence)

Minden nem ferhet bele az arba :DDD ;]

.::www.megadanceradio.hu::.

(#13) ^Bundi^

^Bundi^
(őstag)

ennyi pénzé mé tn+film ménem led és s-pva?..
s hangkeltőben is mehetne vmi prémium ha már prémium..
az akksi meg l*f@sz...

amúgy pofás tetszetős...
s ki költ ennyit notira?..aki 300 milliót lambora..annak nem pénz ez;]

Nos Omnes Una Manet

(#14) eszterencs válasza ttower (#6) üzenetére

eszterencs
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Mert a fehér cuccok túlságosan beleolvadnak a fehér háttérbe, ezért ezeket színes háttér előtt fotózzuk.

(#15) hemaka

hemaka
(PH! kedvence)

Először egy Lambót kérek, aztán jöhet ez a noti is :D

„Turn your face to the sun and the shadows fall behind u.”

(#16) BloodRay

BloodRay
(PH! addikt)

Ez a gép sem kellene. Ennyi pénzért igen felemás, plusz csúnya is.
A teszt viszont jó.

Készülő oldalunk: ||YFilm, esküvői és rendezvény felvételek, reklámok készítése-> http://www.yfilm.hu || // "A gép pentium 4-es. Mit mondjak még róla?! Leírom mégegyszer. PENTIUM 4." -► Henky83

(#17) Duree

Duree
(PH! addikt)

Hát ennyi pénzért már sokkal jobb notit veszek.
Ennyi pénzért már igazán valami jobb kijelzö is beleférhetett volna
Azt hiszem nem lesz tömegcikk belöle

(#18) Napfénysüti

Napfénysüti
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

700k ezért. :Y Pff. Gondolom ebből a Lamborghini név használati díja kb 400k :D
Akinek meg Lambora tellik az gondolom valami értelmes notebookot vesz. :)

[ Szerkesztve ]

New World. New Thinking. Més que un club! The Power of Dreams! Hattrick csapat: Újbudai revans (578818)

(#19) ttower válasza eszterencs (#14) üzenetére

ttower
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

esetleg lehetne valami szemnek kellemesebb (szürkés) háttér előtt? :B

[ Szerkesztve ]

question = ( to ) ? be : ! be; -- Wm. Shakespeare http://www.youtube.com/watch?v=RdBHQjasLr4

(#20) BloodRay válasza Napfénysüti (#18) üzenetére

BloodRay
(PH! addikt)

Szerintem ne gondold. :)

Készülő oldalunk: ||YFilm, esküvői és rendezvény felvételek, reklámok készítése-> http://www.yfilm.hu || // "A gép pentium 4-es. Mit mondjak még róla?! Leírom mégegyszer. PENTIUM 4." -► Henky83

(#21) sanzi89 válasza ttower (#19) üzenetére

sanzi89
(senior tag)
LOGOUT blog

Ja, a képeken én is néztem nagyokat, hogy míívaan? :DDD

"Mindent azért kell tudni mert kérdezik, nem azért mert hasznos." | Philips Villanyborotva Apró : http://href.hu/x/czn0

(#22) Napfénysüti válasza BloodRay (#20) üzenetére

Napfénysüti
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Mondjuk igazad lehet hisz akinek arra tellik az szórhatja minden szarra a pénzét. :D

New World. New Thinking. Més que un club! The Power of Dreams! Hattrick csapat: Újbudai revans (578818)

(#23) makraipeter1

makraipeter1
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

nagyon kemény :Y

(#24) zeg

zeg
(senior tag)

A 90-es évek űrhajós-lövöldözős Casio kvarcjátékait juttatja eszembe, ha nem írják hogy Lambo, soha nem jutott volna eszembe hogy köze van hozzá.

Mindegy milyen asus, ez akkor is 'csak' egy asus marad ;]

[ Szerkesztve ]

3dfx cuccokat keresek megvételre, oldalam: www.z3dfx.atw.hu

(#25) rudi válasza eszterencs (#14) üzenetére

rudi
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Egyelőre még nem :) ezt fehéren fotóztam, majd az összes képen szépen körbevágtam a gépet, leárnyékoltam, vörös háttérre tettem. Nem két percig tartott. Még megvannak a munkafájlok, szóval igény szerint más színű háttérrel is megcsinálhatom.

Resistance Is Futile. You will be assimilated!

(#26) Tolkarius

Tolkarius
(kvázi-tag)

Nem rossz, nem rossz... de ha izom notebook akkor inkább vmi Gateway, az olcsóbb és durvibb :D

(#27) tzsolesz

tzsolesz
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Nekem tetszik. És technikai paraméterek is elég meggyőzőek.
Ha valaki utazik, annak ilyenen kell tolnia az NFS Shift-et. :D

=> LG Optimus Black - T-Mobile Android 2.3.4 V20o <=

(#28) Sidius

Sidius
(kvázi-tag)

egyszerűen nem tudom elhinni, hogy ezt a "bazinagy" teljesítményt képes kiszolgálni egy ilyen icipici hűtő. egy asus k50ab-t neztem ki 4570es videokarival és már annál is parázok, hogy nem fogja bírni a 2-3 órás játékokat. valakinek vmi ellen véleménye, tapasztalata, hogy mégis hogy bírják ezek a "gamer" laptopok a hőt?

(#29) Tomekk.

Tomekk.
(fanatikus tag)

16:9 1920*1200 az hogy?

[ Szerkesztve ]

(#30) ttower válasza rudi (#25) üzenetére

ttower
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

én valami ilyesmire gondoltam:

[link]

:B

[ Szerkesztve ]

(#31) tzsolesz válasza ttower (#30) üzenetére

tzsolesz
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Nem tudom, valamiért nekem még mindig a piros jön be jobban. :U
Ez így olyan sivár, és szürke. Mint ha ezeréves lenne a fotó. :U

=> LG Optimus Black - T-Mobile Android 2.3.4 V20o <=

(#32) rudi válasza Tolkarius (#26) üzenetére

rudi
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Asusnak is vannak érdekes izomnotijai lényegesen olcsóbban. A G szériában ott a G51, valahol 400k környékén GTX260 M-mel (csalóka a neve, ez egy 9800 GT rokon kártya), 2,5 Ghz fölötti P-s kétmagossal, ugyanezzel a kijelzővel, igaz Blu-ray nélkül. Ráadásul annak jobb a billentyűzete is. És vannak ígéretes MSI G-s gépek is, akár 300k alatt.

(#33) rudi válasza ttower (#30) üzenetére

rudi
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Elsőre én is ilyesmivel próbálkoztam, mert az Asus PR képei is sötét hátteresek, de tzsoleszhez hasonlóan túl sivárnak találtam.

(#34) ttower válasza rudi (#33) üzenetére

ttower
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

a pirossal nekem csak annyi bajom van hogy a bal oldala szerintem túl piros és zavarja a szemem. a jobb oldali sötétebb rész már jó.

(#35) dani3l válasza Tomekk. (#29) üzenetére

dani3l
(fanatikus tag)

Sehogy.. vagy 1920x1200 és 16:10, vagy 16:9 de akkor 1920x1080..

Amúgy szerintem vicc ez a laptop ennyiért. :W Nem méltó a Lambo névre..

"Vagy bejön, vagy nem, egy kártyaasztal az élet, a sors osztja a lapokat, mi meg rakjuk a tétet.."

(#36) Stalker-2572

Stalker-2572
(PH! kedvence)

Inkabb a kocsi kene ;)

All Black...

(#37) Kopi31415 válasza tzsolesz (#31) üzenetére

Kopi31415
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Plusz a fehér is beégett. :(

Érettségi feladat, SZÁMÍTÁSTECHNIKA Írjon BASIC nyelven egy grafikus alapú multitask operációs rendszert, amely kivédi a Windows 98 potenciális hibáit.

(#38) Hebry

Hebry
(senior tag)

Én többet vártam volna tőle.
Mind belső felépítésben, mind megjelenítés és hangzásvilág terén.
Ez így nagyon nem üti a mércét.

(#39) kovacsroli

kovacsroli
(senior tag)
LOGOUT blog

szerintem nagyon szép, ennél szebb notit még nem láttam, és én igényesnek látom. ez újgazdagoknak való, akik nem azzal foglalkoznak h mi van benne, és végképp nem azzal, hogy mennyibe kerül:)

"Tíz csajból minimum hat egyszer megcsal, három hűséges marad, egyről kiderül, hogy nem csaj.." Dipa

(#40) Geönczy

Geönczy
(fanatikus tag)

Egy gtx280 vagy 4870-es mobil karival még szebb lenne a kicsike.

CSS (Hun)Bloodkiller

(#41) molochtomika

molochtomika
(kvázi-tag)

Szerintem nem érnek annyit, amennyi az áruk. Ez a régi típusokkal is így volt!!

Nem baj, ha valaki birka, csak menő birka legyen! (gapingvoid.com)

(#42) dabadab

dabadab
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

En komolyan nem ertem, hogy a Ferrari meg a Lambo milyen megfontolasbol adja a logojat ezekhez a laptopokhoz: kulonosebb igenyesseg nelkul osszedobott gepek, latszik, hogy az Asus meg az Acer egyszeru tomeggyarto.

Falsus in uno, falsus in omnibus.

(#43) labrat válasza Sidius (#28) üzenetére

labrat
(újonc)

Nekem egy Toshiba Qosmio X315-Q725 laptopom van, es nem tapasztaltam meg kulonosebb melegedest, pedig orakig nyuztam rajta a Crysist, Feart meg Obliviont. Asszem ezen hatul van egy bazi nagy, es eleg halk venti ami hatrafujja a meleget. Szoval nincs gond vele. Ebben egyebkent szinten egy Core 2 Quad Q9000 dolgozik, mellette meg egy 9800 GTX, ugyhogy ho gondolom termelodik rendesen, megse ereztem forronak a gepet, legalabbis az asztal meg nem gyulladt ki alatta :)
Az akkuja viszont ennek is max egy orat birja... Jo, persze hulye aki akkurol fog jatszani rajta, hiaba "gamer" kategoria.

[ Szerkesztve ]

(#44) Atos23 válasza labrat (#43) üzenetére

Atos23
(senior tag)
LOGOUT blog

Szerintem sem nagy durranás egy ilyen gép. Ár érték arányban végképp pocsék a dolog.

Eladó Acer 65-90W adapter, Asus 65 - 90W adapter - Ha sürgős kérlek írj PÜ-t vagy hívj fel telefonon 0630-2257059 - Egerben: http://href.hu/x/gfjs

(#45) Atos23

Atos23
(senior tag)
LOGOUT blog

Másrészt a billentyűzet sima Asus széria billentyűzet, és a hangszórók körül is túl egyszerű a dizájn. :)

Eladó Acer 65-90W adapter, Asus 65 - 90W adapter - Ha sürgős kérlek írj PÜ-t vagy hívj fel telefonon 0630-2257059 - Egerben: http://href.hu/x/gfjs

(#46) labrat válasza Atos23 (#44) üzenetére

labrat
(újonc)

Hat igen, ez a Toshiba Qosmiom kicsivel tobb mint a felebol jott ki, mint amennyibe ez az Acer Lambo kerul, es meg a teljesitmenye is jobb (9800M GTX vs 130M). Jo, nem olvas Blu-rayt meg "csak" 1680*1050 a nativ felbontasa, de ezekkel elvagyok.
Szoval ha ez az Acer felebe kerulne, akkor erne meg az arat...

[ Szerkesztve ]

(#47) TheDragon007

TheDragon007
(senior tag)
LOGOUT blog

Úgy emlékszem annak idején a VX1 - VX2 jóval csúcsabb laptop volt mint ez. Azokhoz inkább illett a Lambo logo, ez a gép már csak vakítás.

Észrevétel a 2. oldalról, bocsi a szőrszálhasogatásért:
"ugyanis Full HD, tehát 1920x1200 pixeles felbontása van" - A FullHD 1920x1080p, a WUXGA 1920x1200

Számunkra egyértelmű, hogy a világon a magyar nők a legszebbek, de lássuk be, ezt minden nemzet így gondolja, de csak mi tudjuk, hogy nekünk van igazunk. -by Bocha

(#48) Findzs

Findzs
(őstag)
LOGOUT blog

nem tom hogy mitől full hd a 1920x1200 ?
az nem a 1080p ami 1920x1080 ?

lehet rosszul tudom :B

[ Szerkesztve ]

(#49) RandomGosu

RandomGosu
(senior tag)
LOGOUT blog

soha sem értettem hogy miért van szükség valakinek egy ilyen laptopra amikor ennyiért már akár sok minden mást is megkaphat, és egy laptopot is vehet az illető...

rejtett számot nem veszek fel!

(#50) kovacsroli válasza RandomGosu (#49) üzenetére

kovacsroli
(senior tag)
LOGOUT blog

erre a laptopra csak olyanoknak van szüksége, akik még emellett is sok minden mást meg tudnak venni:)

"Tíz csajból minimum hat egyszer megcsal, három hűséges marad, egyről kiderül, hogy nem csaj.." Dipa

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.