Remek, a 24"-os LEDes fullHD Benq monitorom EcoModban 18W kajál, és mellett is igen szép a képe... Power izémizé... mit ne mondjak...
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
LOGOUT.hu témák
Adok-veszek témák
Runo
(őstag)
No és persze van energia gazdálkodás is az operációs rendszerben. Ráadásul ha filmet nézek a messzeségből, akkor sem kapcsolja ki a monitort ha nem nyúlok semmihez 2 percig....
[ Szerkesztve ]
(#3) hyperspace

hyperspace
(fanatikus tag)
"Mátyás"

ha azt mondom neked van igazad, nekem van igazam... :)

Locutus
(senior tag)
A power sensorhoz annyit, hogy az egyik irodai BenQ BL2400-asomon is van.
És bizony kurvahasznos dolog. Ráadásul, ellentétben azzal amit a cikk ír, lehet állítani a szenzor távolságot, tehát ha messzebb ülsz tőle, vagy közelebb, akkor is működik. Magyarán amint felállok a monitor elől, kikapcsol, és amint visszaülök, bekapcsol. Irodai monitornak hasznos, de még otthonra is el tudnám képzelni.
Más kérdés, hogy az otthoni U2410-nek se a cikkben lévő, se a Benq nem kötheti meg a cipőfűzőjét se 
www.korszellem.hu - - - Samsung U70-et vennék: http://href.hu/x/g23a

Flash86
(tag)
"Egy irodában viszont, ahol gyakran kell elmozdulni a gép mellől meghatározhatatlan időre (gyakran csak 10-20 mp-re vagy 1-2 percre), ott nem feltétlenül egészséges (átvitt értelemben, természetesen) a bekapcsológombot túl sűrűn nyomkodni."
Ezt nem értem, van aki kikapcsolja a monitort? Minek? Ha elmész a gép elől windows bill + L...
"Csak hozzáteszem, hogy egyre többen írják, hogy sz@r a nokia, meg eljárt felette az idő. De tényleg nem kötekszem, sokan járnak még ma is ladával... " by sbazsi

kpal
(PH! kedvence)
Még az én LG W2253V moncsim is van ilyen jó pedig nem mai darab .

Jim Tonic
(PH! kedvence)
Sok értelme annak sem lehet TN-filmnél. 21" felett ez a technológia már necces a betekintési szög miatt. Sőt, inkább 19 felett.
#5: Ezt nem értem, van aki kikapcsolja a monitort? Minek? Ha elmész a gép elől windows bill + L... Mire jó az, ha zárolod az asztalod? Csökkented vele a monitorod fogyasztását?
[ Szerkesztve ]
de mindegy, van különbség az átlag fészbuk user meg a terrorista között... az utóbbival lehet tárgyalni... (C) bambano

Daywalker
(HÁZIGAZDA)
"A PowerSensor érzékenysége tehát állítható"
Nem írja, hogy ne lenne állítható... ; 
Én nyomkodom derekasan, de az ubuntu nem csinál semmit! 
![;]](/dl/s/v1.gif)
Mentalita'

GIJoe
(fanatikus tag)
Most igen, mert elérhető, de mikor a fikázott TN panel volt a császár 24" illetve emberi áron akkor még nem volt "necces". Nekem bőven jó...

Jim Tonic
(PH! kedvence)
Kár, hogy sértésnek vetted, amit írtam. Otthon nekem is épp egy 22"-os TN van, ami nekem programozásra épp megfelel, de azért így is sokszor zavar a színek játszadozása a mozgásaimra. Főleg, ha esetleg elindítok egy játékot.
A TN sosem volt császár 24"-on. Mikor az első darabokat tesztelték, már írták, hogy baj van.
de mindegy, van különbség az átlag fészbuk user meg a terrorista között... az utóbbival lehet tárgyalni... (C) bambano

GIJoe
(fanatikus tag)
nekem nem tűnik fel a "színek játszadozása" bár nem tudom lehet rossz a szemem, nem akartam megsértődöttnek tűnni...

mfercso
(újonc)
Én elfogadnék egyett (ingyen) nagyon teccik a style.
VGA JAVITÁS REBALL 80%-os SIKER Teloszámot már az első pm-ben kérek !

v.tom
(őstag)
Minden összehasonlítás kérdése. Nekem is TN panelem van, bántja is a szemem a betekintési szöges probléma, főleg hogy fotózással is foglalkozom, és ott elég necces a dolog. A színhűség a másik. Nagyon kellemetlen, amikor egy kép nem úgy néz ki nyomtatva mint a monitoron szerkesztés közben. 
EVE Online - No Mutants Allowed! - H0rr0r Vacui Alliance

Locutus
(senior tag)
Valóban nem, csak akkor ez a bekezdés fasság 
"Otthoni felhasználásra a PowerSensor viszont nem mindig hasznos, mivel minden olyan tevékenységhez, amit tipikusan távolabbi üléspozíciót igényel (például filmnézés), ott mindig ki kell iktatni."

Mikiller
(tag)
Ez a zöld műagyag ott alul kitakarja a képernyőből azt a kis részt?
A taskbar közepét? FAIL

Locutus
(senior tag)
Lol, az egy matrica 

Reggie0
(tag)
Nem fassag, mert egy adott tavolsag folott nem mukodik.

Locutus
(senior tag)
És milyen messziről szeretnél nézni egy 21.5" monitort? 5 méter most a divat, vagy mennyi?

Daywalker
(HÁZIGAZDA)
Lásd 18-as hsz. Több méterről nem igazán használható már normálisan. Egyszerűbb kilőni...én simán nézem 5 méterről, mert kb. ott az ágy 
[ Szerkesztve ]

Reggie0
(tag)
Valtozo. Peldaul attol fugg, hogy dedikaltan filmet nezel vagy valamit csinalsz es kozben filmet nezel.