Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • vargalex

    félisten

    válasz spammer #9651 üzenetére

    Szia!

    Azért egy biztosan meghibásodott eszközből és a vevőszolgálaton hallottakból én nem vonnám le ezt a következtetést. Simán lehet, hogy a tiéd akár pakolás közben kapott egy ütést (mondom, az egyetlen, ami nálunk így járt, esett kb. 1-1,5 m-t). A visszavitt példányok pedig nem feltétlenül mind hibásak. Elég sok hozzá nem értő is vesz ilyet, vagy csak egyszerűen mégsem tetszik valakinek, stb. Ráadásul az eladott mennyiség is elég nagy szerintem...

    Ebben a topicban összesen 621 különböző felhasználó szólt hozzá. A mélyvíz topicban 208. Összesen 672 különböző felhasználó. Ebből (ha jól emlékszem) kb. 3-an jelezték a hibát, amit te is tapasztaltál. Feltételezve, hogy a hozzászólók többsége vásárolt is ilyen tabletet, azért ez nem olyan rossz arány.

    Nekem a céges telefonom egy viszonylag neves gyártótól származik, tavaly szeptemberben vettük és már negyedszer van szervízben ugyan azzal a hibával. Ráadásul úgy, hogy a harmadik eset után teljesen új készüléket kaptam. De most ez is produkálja. Szóval, bármilyen gyártónál előfordul ez.

    [ Szerkesztve ]

    Alex

Új hozzászólás Aktív témák