Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • izisz

    senior tag

    válasz ßrainiac #3882 üzenetére

    a project folyamatban, de azt föntebb lehet kihagytam, hogy még friss hús vagyok O+-ból, tehát a próbálkozásaim sem nyúlnak vissza hetekre. A "nagyonszeretném" érzés buzog sajnos (=türelmetlen vagyok), ezért hajlanék lassan a könnyebben elérhető megoldás felé.
    Amúgy OPO fórumon is bogarásztam mostanság, és azért mosolyt csalt az arcomra, hogy mennyi mindenki mennyir mindenre képes a meghívókért ;]
    Lehet, hogy sokan szapulják ezt a meghívó rendszert, de a bája/érdekessége az, hogy nagyon különböző etnikumú, különböző földrészek lakói, némileg vagy teljesen különböző szokásokkal, értékrenddel beállnak egy közös cél irányába és képesek együtt dolgozni, kooperálni; lehet látni olyan challange-eket, amelyek rendesen csoportokat kovácsolnak össze, magáról a fórumról nem is beszélve. Robin Hood klán, meg fellowship of the rings stb.
    Szerintem van ebben némi szociális kutatás is, hogy bedobsz egy érdekes "csalit" az embereknek majd figyeled, hogy mi történik, közben levonod a következtetéseket és beépíted a következő kampányba :B És pesze reklámnak sem utolsó, OPOnak szinte nem is kell direkt markettinggel foglalkoznia, teljesen ingyen megkapja bár gondolom azért inkább geek körben terjed/terjedt először gyorsabban az ige :) .

Új hozzászólás Aktív témák