Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • KIZS

    aktív tag

    válasz Criton #16197 üzenetére

    Nekem egészen kedd estig tök jól fogyasztott a telefonom. De tényleg. Két napot röhögve kibírt mindig, sose kellett odafigyelni rá. Pedig LTE, Wifi, Waze, Viber megy rajta, illetve rendszeresen ezen netezek este és reggel az ágyban tablet helyett órákon át. Sőt sokszor egész éjjel internet rádió megy rajta.

    Kedd este aztán valami történt. Nem tudom mi, de szerda reggel hatkor arra a zizzenésre riadtam amit kikapcsoláskor ad ki magából. Nem is értettem, de gondoltam biztos megint egész éjjel szólt a rádió és nem bírta már erővel. Rádugtam a töltőre és el is feledtem a dolgot. Egész nap a laptopra volt dugva kivételesen, mert vidéken voltam és a telcsin keresztül neteztem, így nem is tűnt fel semmi.
    De csütörtök reggelre megint ki volt kapcsolva. Ezt már nem értettem, de nem tudtam vele mit kezdeni. Újból egész nap a laptopon volt, így megint feltöltődött. Aztán délután 3 felé 100%-ra feltöltve húztam le a kábelről és anélkül, hogy különösebben használtam volna este 10-re 50% alá merült. Ezt már végképp nem értettem.
    Ma reggelre megint kikapcsolt. Rádugtam a töltőre és 1.5 óra alatt 4 (négy) százalékot sikerült belepumpálni. Ennyi idő általában a teljes feltöltődéshez kell neki. Lekapcsoltam a wifit és az LTE-t, így sikerült a következő 45 percben kb. 40%-ra tölteni.
    A cégnél 100%-ra töltöttem, de most megint 35%-nál jár azóta (kb. 3-kor húztam le a töltőről), pedig semmit sem csináltam vele.
    Nem értem. A google play szolgáltatások a legnagyobb fogyasztó a (közel 50%, 14 óra üzemidő, 4 óra processzoridő /mi van? eddig másodpercek kellettek neki/) utána az sdcard (23%).
    Eddig ilyet nem tapasztaltam.

    Most nyomtam egy factory resetet és kiderül mi lesz.

Új hozzászólás Aktív témák