Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • gyurmau

    tag

    válasz rocks #7096 üzenetére

    Autóstöltőt mindenképp szerezz be, nem egy nagy tétel és borzasztóan bánni fogod, hogy ezért kelljen egy benzinkútnál fél-háromnegyed órát rostokolni. Sajnos nem tudsz az energiával arányosan spórolni, ha ritkábban használod, néha nálam egy óra alatt 50 százalékot zabál a gps.
    Plusz a lemerülésben Murphy nagyon jó. :)

    Bocs, nem voltam elég tiszta.
    Tehát, minden, amihez online kell lenned, az forgalmat csinál, így az "itt és most" is. De ha megállsz pl. egy McDonalds-ban, vagy amellett, ahol ingyenes a wifi, és a telefonod könnyedén rácuppan mert nem kell kód, akkor az adatforgalom után nem kell fizetned, mert az a McDonalds számlájára ment. Természetesen ez egy plusz szolgáltatás a gyorsétterem részéről, így ott könnyedén elintézheted az internetes dolgaidat és nem kell féltened őket, hogy ebbe tönkre mennek, Te pedig egy kanyit sem fizetsz utána (benne van a hamburger árában). Ez Mo. is így van, próbáld ki, sőt ajánlom is, hogy tegyél még a nagy út előtt egy kisebb próbát, hogy belejöjj.

    A térképeket meg az indulás előtt még egyszer frissítsd, a németeknél lehet, hogy már azóta is leaszfaltoztak valamit ami még egy hete ugar volt. Jellemző rájuk.

Új hozzászólás Aktív témák