Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • VGYke

    addikt

    válasz ZooLee #19403 üzenetére

    Zoolee, Csubakka köszönöm! Zoolee: Annáig a Call (magyarírtva Hívás, vagy Hív, vagy mi -látjátok 1 nap alatt elfelejtettem), gombot kellett "hosszan" nyomni. Nekem ez hiányzik. Kitettem azt a "Hangutot-t a főképernyőre, működik is, de van vele bajom, mégbedig az hogy a fülemen nincs szemem. Pl. vezetés közben jó volt az, hogy valamit hosszan nyomva volt idő máshová figyelni és utána beszélni, most meg azonnal kell beszélni, mert ha a szemed-füled közötti távolságot nem tudod leküzdeni fénysebességgel, "nincs találat"... :O

    Más: telóm Telenoros 2010. év végi, ki tudja anno milyen szoftverrel jött. Azóta csak frissítgettem úgy hogy soha nem állítottam vissza gyári beállításra.
    Most a Belle frissítés után van egy csomó (gondolom régi örökölt) alkalmazás, amit ha elindítok, frissíteni akarja magát, meg van jópár alkalmazás, ami duplikálva van (kétszer van telepítve).
    Szerintetek ha most csinálok egy mentést (névjegyek, naptárak - más nem is fontos), aztán csinálok egy gyári beállítás visszaállítást, majd újra telepítem a Belle-t, olyan lesz a telefonom mint ha most jött volna ki a gyárból eredeti Belle szoftverrel?
    Vagy ezt hogyan kellene megoldanom? (Teló hivatalos és még garis)

    [ Szerkesztve ]

    kutya az ember legjobb barátja... lenne, ha tudna kölcsönadni

Új hozzászólás Aktív témák