Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • ZooLee

    őstag

    válasz Lacces #19081 üzenetére

    @Lacces: Hát, meg kő' venni, akkor nem korlátos :( . (iAkármin is fizetős a SoundHound) Én még hezitálok, mert eddig nem győzött meg teljesen a Shazam teljesítménye, bár voltak számok, amiket meglepően jól/gyorsan felismert, viszont sok számmal (nem ritka, ezeréves orosz-magyar koprodukciós slágerek, hanem napjainkban futó zenék) nem tudott mit kezdeni.

    @emre33, @Rubbi: sajnos nem mindegyiket lehet eltávolítani. Ahogy írtam nekem is bajom volt vele Annán, meg itt a Bellen-n is (persze nem bírtam ki, kerítettem Win-es gépet és megcsináltam :D ) Ezekre a sallang programokra (AXN, Origo, Ozon, TV2, stb.) azt írja ki, hogy "Eltávolítás megszakítva" és nem csinál semmit. Ha megcsinálom a régebben leírt telepítsd-újra-és-utána-szedd-le módszert, akkor viszont el lehet távolítani. De sajnos egyes alkalmazásokra nem talál az Ovi store-ban telepíthető alkalmazást (pl. MTV Webtv, iwiw vagy Ozone) azt írja, hogy "Nincs találat. A keresés nem talált a telefonjával kompatibilis elemet." Gondolom itt a kompatibilis elemen van a hangsúly, vagyis, hogy ezek az alkalmazások nem használhatók Belle-n, azért nincsenek az Áruházban? (bár akkor meg hogyan kerültek fel a telefonra?)

    @Tekmen: Nekem valami nem stimmelt, mert én is feltöltöttem este, install előtt, utána még nyomogattam egy ideig, reggelre viszont kikapcsolt állapotban, tökre lemerülve fogadott. Nem tudom mi ragadhatott be, a futó alkalmazásokat mind becsuktam lefekvés előtt... Most töltődik, aztán meglátjuk mi lesz.

    Z.

Új hozzászólás Aktív témák