Két hete használok egy Storát, a legnagyobb megelégedésemmel!
3 notebook számára ez a hálózati meghajtó + egy hálózati HD -s media playert kell kiszolgálnia + a router torrent kliense is ide menti a file-okat.
2 méterre alszom tőle, de mivel 10 perc tétlenség után átmegy standby módba, ezért nincs hangja. Standby-ból gyorsan visszajön, ha a notebookon a közös meghajtóra kattintok a Total Commanderben.
Én az előlapi USB-re egy mobi-lwinchestert kötöttem, 5 Mbyte/sec-kel tud másolni róla, ez a router 2 Mbyte-jához képest jó, de csak vész esetén.
Először 1 winchester volt benne, csak később vettem hozzá a másodikat. Ahogy a cikk is írta, pár órát eltartott, amíg építgette, de közben simán írtam rá az adatokat, igazából észre sem vettem, csak a LED villogot.
Negatívum talán a menüje, elég fura logikája van, de érthető egy kezdőnek is.
Belső winchester csak linux file-rendszert ismer, tehát formázni kellett az NTFS HDD-t, de az USB port már ismeri a FAT32/NTFS-t. Viszont az exFAT-ot nem.
Félrevezető ez a maximum 3 user. Szerintem egy loginnal egyszerre bármennyi gép bent lehet a Storán, viszont logint csak 3-at lehet létrehozni, nade ki akar otthon administrator/guest szinten a NAS-ban konfigurálni?! 
Most is ugyanazzal a loginnal másolok két gépről egyszerre.
Egyébként be lehet lépni a Storába internetkapcsolat nélkül is: <IP cím>/?local=1 (tehát pl.:192.168.1.10/?local=1
Ennyiért ez eléggé bestbuy szerintem, mert a többi, hasonló árkategóriájú csak egy lemezt kezel. Persze, mindenki bizonygatja a maga döntésének a helyességét...
Ja...és megállja a helyét bárhol, nem kell rackszekrény.