A 8GB-os 2400-es ram árára kiváncsi vagyok. Mindenesetre szerintem nagyon jól néznek ki
Origin -> Erdei88

A 8GB-os 2400-es ram árára kiváncsi vagyok. Mindenesetre szerintem nagyon jól néznek ki
Origin -> Erdei88
Erről a hűtési megoldásról nekem a Corsair Vengeance hűtője jutott eszembe.
[ Szerkesztve ]
x3dth | notebook.hu | Msi | Biostar | G.Skill ECO eladó -> http://href.hu/x/hvsb

Hát nehéz nyilatkoznom(G.Skill fanként), szépek, valamint jó látni, hogy igényes kis bordával rendelkeznek.
Az árra én is kíváncsi lennék, de úgy vagyok vele, hogy egyszer kell megvenni és egy ilyen cumó évekig elvan. (persze már akinek) 
Tuning mindenek felett! Legjobb a Legrosszabb! by Karesz:) , Én: és mivel iszod a Vodkát Karesz? Karesz: Hát,Ö?!?> Haverokkal!:) , Nem az a lényeg honnan jössz, hanem, hogy mit ISZOL!!! by-Bekő Lacika- ELADÓ A GÉPEM

Szép kis ramok, a 2400-asra én is kíváncsi lennék 
[ Szerkesztve ]

Lenne egy gyors kérdésem:
jól sejtem, hogy az említett "négycsatornás" megoldás alatt a korábbról jól ismert Dual-channel duplázását kell érteni?
[ Szerkesztve ]
...ellenben joggal merül fel az emberben a kérdés, hogy ez az egész anti-piracy háború nem csak egy átkozott ürügy-e az internet szabad használata ellen, legyen bármennyire puha előírás is ez az ACTA-féle egyezmény...

Igen, de annak a 4-8 memória modulnak azért szépen együtt is kell működnie.
(#7)Móci: Az remélhetőleg olcsó is lesz, meg 4 csatorna esetén az órajelnek és az időzítésnek szerintem nem lesz akkora jelentősége mint 2 csatorna esetében.
[ Szerkesztve ]
Tuning mindenek felett! Legjobb a Legrosszabb! by Karesz:) , Én: és mivel iszod a Vodkát Karesz? Karesz: Hát,Ö?!?> Haverokkal!:) , Nem az a lényeg honnan jössz, hanem, hogy mit ISZOL!!! by-Bekő Lacika- ELADÓ A GÉPEM
Pofás ramok, bár némelyik időzítései nem a legjobbak...
"I see the diamonds, but you only see the rock"

8GB, 1600-as CL8-al tökéletes lenne. De úgyis túl lesz árazva... Marad a CL9. 

Köszi a választ!
...ellenben joggal merül fel az emberben a kérdés, hogy ez az egész anti-piracy háború nem csak egy átkozott ürügy-e az internet szabad használata ellen, legyen bármennyire puha előírás is ez az ACTA-féle egyezmény...
Mondjuk szerintem az olcsóság viszonylagos lesz, a sebességek meg majd kiderülnek. Legalábbis engem érdekel, hogy tényleg nem lesz-e akkora jelentősége, mint ahogy írtad.
"I see the diamonds, but you only see the rock"

Az olcsóság persze relatív, oda is akartam írni csak lejárt a szerkesztési idő. 
Hát szerintem valós alkalmazások többségénél nem lesz sokkal lassabb egy 1600-as cl8-as memória csomag, mint egy 2000mhz-es cl10-es, persze tesztekben és néhány alkalmazában biztos lesz difi, de 4 csatorna esetén még 1600-as(vagy akár 1333-as) ramokkal sem lesz sávszélesség probléma a legtöbb esetben.
Biztosat akkor fogunk tudni ha megjelenik, ami már jó lenne, mert szeretnék már egy 1366-os 6magos procit venni. 

És ezeket a ramokat hol lehet megvenni?
1600-os CL8-as nagyon barátinak néz ki, csak ár, meg beszerzési hely lenne jó 
hülye ember nincs, csak keveset kérdez...

jó nagy a felhozatal,mostmár jönnek a kisebb késleltetések is...

64 GB-os csomagok, te jó ég! Persze lehetett rá számítani, de "mezei" memóriáknál ez mégis brutális így leírva.

Pfff, fél éve sincs, hogy vettem 2x2GB G. Skill 1600-os ramot a gépembe 12,5K-ért
Most, kihasználva az alacsony ramárakat pont ma vettem meg a 2x8GB-os szettet, szintén G. Skill 1600-ast 13,5K-ért

Évekig elég lesz a 8giga, még a 4Gb-ot sem éreztem kevésnek.
Bezzeg a winyó árak.... 

8 Gb-re érdemes váltani most az alacsony árak miatt, de ez sincs kihasználva átlag userként.
Max annyi, hogy kényelmesen kikapcsolhatod a pagefilet, kicsit gyorsítva a rendszert. És még a BF3 sem szalad ki a memóból kikapcsolt page mellett sem.
Biztosan nem 2Ft-os ramok lesznek ezek, mindenesetre jól is néznek ki, nem csak úgy rágórtak egy aluminiumdarabot 
"...But, before your President decides, please ask him this: What if we leave... and you're wrong?" (Optimus Prime ~ TF2)
van értelme ennek a 4csatornának egyáltalán?
egy-két alkalmazást leszámítva hol jöhet ki az előnye?
ELADÓ Llano A8-3500M mobil processzor 4magos 1500Mhz/2400Mhz turbo TDP 35W##Aerocool Qs-200 midi gamer ház##